Paris Hilton - Paris (2006)

Label: Heiress

1. Turn It Up (3:13)
  2. Fightin' over Me (4:01)

met Fat Joe en Jadakiss

3. Stars Are Blind (3:57)
  4. I Want You (3:12)
  5. Jealousy (3:40)
  6. Heartbeat (3:43)
  7. Nothing in This World (3:10)
  8. Screwed (3:42)
  9. Not Leaving Without You (3:35)
  10. Turn You On (3:07)
  11. Do Ya Think I'm Sexy (4:34)
  12. Stars Are Blind [The Scumfrog's Extreme Makeover Edit] * (4:57)
  13. Turn It Up [Paul Oakenfold Remix Edit] * (4:59)
  14. Turn You On [Claude le Gache le Club Edit] * (3:38)
avatar van Oldfart
"Het blijkt dat Paris ontroerend word als ze naar haar eigen album luisterd."
Deze mag wel bijna naar de citaten topic. Ben blij dat ik dat niet hoef te aanschouwen.

Eigenlijk is dit een heel "sociaal" album: het maakt duidelijk dat zelfs wanneer je al het geld van de wereld achter je hebt staan om een carrière te "kopen", dat nog niet garant staat voor muzikaal kunnen.

Er is dus nog hoop voor alle wel getalenteerde arme sloebers van de wereld die muziek maken omdat ze niet anders "kunnen", omdat ze die drive hebben.
Deze Hilton nazaat maakt duidelijk dat er meer komt kijken bij het muzikantenbestaan dan een paar danspasjes, een flinterdun rokje, en een net zo dunne muzikaliteit.
Erg sociaal van miss Hilton.

avatar van Joly
CosmoGirl - 'Stars Are Blind' en wij ook niet, we hebben de (***)tape ook gezien.
nou ja ikke niet dan haha

avatar van Banjo
zo slecht he...
maar ze heeft wel geile teksten toch?

avatar van jowietje
"Jo met de Banjo en Mien met de trampolien" uit Turn it up. Beslis zelf maar of dat geil is.

0,5
ze denkt dat ze alles is.. is ze niet.. ze is oerlelijk.. dom en verwend.. enigste wat ze heeft is GELD.. en daarmee kan ze dit allemaal doen.. inclusief haar verschrikkelijke stem bewerken.. waarbij het nog verschrikkelijk blijft:) 0,5 voor 'de diva in 't zuur'

0,5
Ik wil één ding tegen Paris zeggen. Ga toch krassen wijf.

avatar van Banjo
ride me all night long ! ti ti ti
ik ben misschien zwak maar ik vind het toch wel wat hebben...

avatar van jowietje
Ze heeft een award hiervoor gewonnen

The Light
The Golden Raspberry Award of Worst Career Achievement Award?

Lars.
domme doos,, leuke cd

avatar van lullaby1987
kan niet begrijpen dat dit onder de categorie 'muziek' valt

Dit is een leuke CD, waarschijnlijk was de CD minder afgekraakt als deze niet van Paris Hilton afkomstig was. Toch veel lekkere nummers, die snel blijven hangen.

*3,5

D-time
Hoeveel wil ze nog om in de belangstelling te komen?! Met "zingen" lukt het zeker, want ze kan het absoluut niet !!

wel weinig liedjes. Leuke liedjes wel

1,0
Ik heb het album een tijdje geleden beluisterd uit nieuwsgierigheid, en ik vind het erg middelmatig. Die muziek geeft een beetje een déja-vù-effect uit andere liedjes vind ik. De zang vind ik echt slecht, als je niet kan zingen moet je echt geen plaatje opnemen. Zelfs met gepruts is het nog niet goed.
Ik geef dan ook 1* voor het werk en de tijd dat de producers hierin hebben gestoken.

avatar van ZERO
Wat ik enorm vreemd vind is dat zelfs fans van Britney Spears, Christina Aguilera, Beyoncé, Rihanna enz. hier weinig sterren aan geven. In mijn oren is 'Stars are blind' een single zoals elke commerciële artiest er momenteel een uitbrengt. Ik vind niet dat Paris Hilton er in dit lijstje negatief uit komt.

Het is volgens mij omdat ze haar imago niet mee heeft dat mensen dit graag willen afkraken. Als Beyoncé (bv.) met knal dezelfde cd had afgekomen had deze hier minstens een ster meer gehad denk ik.

Vergo
ZERO schreef:

Kom op zeg.. als je zelfs het verschil niet hoort tussen Beyonce & Paris Hilton dan weet ik het ook niet meer hoor..
Dat je het nu nog vergelijkt met Britney Spears oké, maar Beyonce heeft echt wel een mooie stem.
Itt deze domme koe..

Davez
Ik ga akkoord met ZERO. Het gaat lang niet om talent, het gaat om de juiste mensen te krijgen achter je werk. Aan de klank van Paris haar nummers hoor je dat er getalenteerde mensen mee bezig zijn. Want het is allemaal luisterbaar net zoals bij de meesten van die andere popsterretjes.

1,0
Stomme Paris. zo kan iedereen mooi klinken misschien idee voor Roef en Mirjane van X-factor

Improvision
Wat een opdoffer zeg. *Gooit album de vuilbak in*

Raekwon the chef
Dat zoiets als deze cd uitbrengen nodig blijkt te zijn kan ik niet bij

avatar van Ghans
helemaal mee eens, en iedere letter gespendeerd aan deze cd is er 1 teveel ... oeps, waar ik me dus ook schuldig aan maak nu, maar ik heb toch niets beters te doen vandaag

Lars.
Ik vind het gewoon lullig, iedereen kraakt de CD al af, alleen maar omdat hij van Paris is.. Terwijl het best een leuke CD is =]

avatar van Wib0__
Ze is alweer gestopt met zingen..
Was ook wel logisch..
Het album ''flopte'' te erg..

Ik heb het album geluisterd, veel moeten skippen!
Turn It Up & Fighting Over Me zijn dan nog wel leuk..
Maar de rest... :S

1,5 voor die 2 nummers..

We zullen haar geweldige zangkwaliteiten missen,
dit is een gemis voor de hedendaagse muziekindustrie.

jammer jammer jammer

doei paris :w

Raekwon the chef
echt zo'n verwend kreng die zeurt bij haar vader; ,,PAPA, IK WIL EEN CD UITBRENGEN!"
en dat die vader het dan allemaal regelt.
heeft ze een cd opgenomen en iedereen weet dat ze wack is, stapt ze er weer van weg en volgt ze de volgende hype.

avatar van avdj
113 stemmen met een gemiddelde van 1,66
Komt er op MuMe ook een Flop 100?

dan scoort Ali ook hoog

Ik vind Paris eigenlijk een verwend nest, maar toch ik luister naar de muziek, en dat vind ik dan nog wel redelijk, ik vind Stars Are Blind nog wel een goed nummer, 2,0