Paris Hilton - Paris (2006)

Label: Heiress

1. Turn It Up (3:13)
  2. Fightin' over Me (4:01)

met Fat Joe en Jadakiss

3. Stars Are Blind (3:57)
  4. I Want You (3:12)
  5. Jealousy (3:40)
  6. Heartbeat (3:43)
  7. Nothing in This World (3:10)
  8. Screwed (3:42)
  9. Not Leaving Without You (3:35)
  10. Turn You On (3:07)
  11. Do Ya Think I'm Sexy (4:34)
  12. Stars Are Blind [The Scumfrog's Extreme Makeover Edit] * (4:57)
  13. Turn It Up [Paul Oakenfold Remix Edit] * (4:59)
  14. Turn You On [Claude le Gache le Club Edit] * (3:38)
Leesh schreef:
Ze zingt op èèn van de tracks "Tick Tock".

Degene die de juiste Track weet wint het "Paris Pakket".
(incl. gedragen slipjes)!!!.

Meenda da?

Jadoh
ik vind de tekst van screwed best aardig

Lost Highway schreef:

Maar hoeveel singles denk je dat er nu bvb in België verkocht worden? Een beetje promotie, je verkoopt er een paar 100 en je staat meteen op nr 1 in de single charts. En dan heb ik het nog niet over het geknoei met die cijfers enz.,want de promotie moet opleveren. Als je een band goed vindt ga je toch nooit de single kopen, maar toch meteen het albuim, anders verspil je meteen 5 euro. Vele mensen miskijken zich hierop, maar als je wil weten welke bands echt populair is op dit moment moet je naar de album charts kijken en niet naar die van de singles. Bands als Muse en Placebo behoren toch tot de populairste bands, maar staan nooit in de single top 40.

Jah daar heb je gelijk in. En zulke bands zijn toch heel wat populairder dan paris hilton.. mag ik hopen.

Maar Ik bedoelde niet dat zo´n single top 40 een goed beeld geeft. het geeft een vaag beeld van de media gerichte singles die zijn uitgebracht.

Ik vind singles zo - wie - zo verspilling. De meeste gaan echt niet zo´n single kopen, maar downloaden het gewoon.

avatar van Klumpie
De Single chart is een opgekochte zooitje door platenbazen. Je denkt toch niet dat mensen troep gaan kopen voor €5,-.

0,5
Jah idd.. best raar dat er dan nog singles uitgebracht worden. Niemand koopt tegenwoordig haast singles, waarom worden die dan nog wel uitgebracht?

Deze cd is supertof. De meesten hier hebben het idee van wat de pers meestal geeft negatief commentaar!!

Paris Rocks!

avatar van The Scientist
Post verwijderd... normaal reageren s.v.p.

avatar van Luigi-ish
Het album is niet slecht, ik ben er neit weg van, maar de nummers zijn wel leuk. Van wat ik tot nu toe volledig beluisterd heb vind ik Turn It Up de vetste nummer op het album, met als nummer 2 Turn You On en Screwed #3. Stars Are Blind valt er net buiten op #4 en Fightin' over Me staat aan het eind van me top 5. Ze is niet Mariah Carey, maar iig zingt ze zelf -refering to Milli Vanilli-

Mojo Pin
Luigi-ish schreef:
de vetste nummer

Over het algemeen vind ik het album slecht.
Enkel de nummers Stars Are Blind en Jealousy vind ik nog meevallen.

Ik vind dat Paris niet goed kan zingen,haar stem op zich is niet slecht maar als je de stem van Paris vergelijkt met bv.die van Christina aguilera dan weet ik wel wie de beste stem heeft ...

dollie
x-Liez-x schreef:

onyxke schreef:

Paris Rocks!

Electro_
De mensen die steeds reageren op de berichten van mensen die het album wél leuk vinden zijn misschien nog wel kinderachtiger en zieliger! Laat elkaar lekker in hun waarde zeg.

avatar van jowietje
Electro_ schreef:

Respecteer elkaars muzieksmaak

Joy
mening geven ook al vind je het ruk, mag toch?

of mag ik aleen reageren op muziek die ik goed vind?

Electro_
Hier worden niet meer meningen gegeven maar mensen op hun nummer gezet omdat ze bepaalde muziek luisteren.

Heb je het over mij?

Electro_
Onder andere, een hoop berichten zijn ook al verwijderd.

Lost Highway
Lonneke_ schreef:

Marketing, promotie dan dat soort zaken

Melle K
Dat jullie dit album echt luisteren.
Je weet gewoon dat het waardeloze troep is.

Bobiej

Melle K

Dat jullie dit album echt luisteren.
Je weet gewoon dat het waardeloze troep is.

Goed voorbeeld van wat Electro_ zei.

Electro_
Precies, ik heb m'n mond maar gehouden.

avatar van SiSsY bOY

avatar van KampF
SiSsY bOY schreef:
ach... het blijft een onwijs lekker wijf

gelukkig is dat maar een mening

Lost Highway
SiSsY bOY schreef:

Jealousy
Die lyrics
Is trouwens wel het beste nummer van het album !

Ik durf te wedden dat bijna niemand naar dit heeft geluisterd voor punten te geven!

avatar van HaWe
1,0
Weetje, jij zegt dat nu elke x. Lief dat je het zo opneemt voor "Paris, maar haar zang is écht níet goed. kheb de cd WEL geluisterd en vond het gewoon niet goed. Dat kan toch?

Ik vind het zwak om elke keer de mening en kritiek van anderen zo te beantwoorden.

avatar van jowietje
kellyclarkson schreef:

Ik heb het album ook echt beluisterd, en ik verwacht vele andere ook. Aangezien er veel mensen waren die Stars are blind niet eens zo heel erg vonden.