Paris Hilton - Paris (2006)

Label: Heiress

1. Turn It Up (3:13)
  2. Fightin' over Me (4:01)

met Fat Joe en Jadakiss

3. Stars Are Blind (3:57)
  4. I Want You (3:12)
  5. Jealousy (3:40)
  6. Heartbeat (3:43)
  7. Nothing in This World (3:10)
  8. Screwed (3:42)
  9. Not Leaving Without You (3:35)
  10. Turn You On (3:07)
  11. Do Ya Think I'm Sexy (4:34)
  12. Stars Are Blind [The Scumfrog's Extreme Makeover Edit] * (4:57)
  13. Turn It Up [Paul Oakenfold Remix Edit] * (4:59)
  14. Turn You On [Claude le Gache le Club Edit] * (3:38)
Pink Queen
Ik krijg een beetje de indruk dat Paris op deze cd nogal wat kritiek levert op sterren. Met eeen nummer als "stars are blind" en inderdaad de lyrics van "jealousy" . Vergeet ze dat ze er zelf een is ofzo (hoewel om bedenkelijke redenen).
Ik zeg alleen wat mijn eerste indruk is hoor, want ik heb alleen stars are blind gehoord.

avatar van Lola3
Dit wordt volgens mij 1 voor in de top flop moest die er zijn...

avatar van miak
1,0
Erg matige cd. Paris heeft een erg eentonige stem vind ik. Ze probeert wel normaal te zingen, maar zonder succes. De beats zijn redelijk. En ik vond zelfs één liedje leuk. Ik geloof dat het Srewed (ik weet niet zeker) was. Een meer pop/rock nummertje. Ik zit te twijfelen tussen 2* of 2,5*, maar ik hou het voorlopig nog maar bij 2*.

avatar van MJ_DA_MAN
Omdat ik nóg slechter had verwacht toch nog een 1*

avatar van The Scientist
Weer een zooi onzin verwijderd...

Ik krijg een beetje genoeg van die kansloze afzeik-berichten... is het nou zo leuk om aan te geven dat je dit niks vindt?..
Hou je liever met muziek bezig die je wel boeit of geef in normale woorden aan waarom je het niks vindt.

avatar van Justinx
Ik zei t nog he, verwijder dit album omdat het geenzins meer over het album gaat, mja volgens mij heb je mijn berichtje ook gewist

0,5
jah.. maar wat nou als het grootste gedeelte dit album nou niks vindt?... tjah dan krijg je vanzelf wel alleen maar afzeik berichten..

avatar van MJ_DA_MAN
Paris heeft op MuMe tog al veel bereikt. Twee users vinden dit het beste album ooit.

1,0
...en er zijn al bijna 5 pagina's over haar volgeschreven...

Mala Chica
Ik vind de reggaeton versie van 'Stars Are Blind' wel meevallen.

|Joël|
Waarom gaat ze echt zingen ze kan er niks van, sorry hoor maar dit is gewoon slecht (vind ik).
Ik vind dat de nummers simpel zijn en saai en ik vind dat Paris nou niet echt die geweldige stem heeft.

avatar van HaWe
1,0
Jeetje wat is dat laatste nummer trouwes prut. De eerste x dat ik het luisterde, vond ik het nog wel meevallen... maar nu ik het weer hoor

shappy1010
Ik heb er gelukkig nog niks van gehoord, en dat wil ik graag zo houden.

Mala Chica
Dit album zal alleen een cultstatus krijgen in een afvalbak.

Ik heb het album per nummer beoordeeld en me niet laten

leiden door reputaties, maar gewoon de muziek beluisterd

zoals je dat normaal ook zou doen:

1. Turn It Up 1* Niks voor mij, veel te
R&B- achtig

2. Fightin' over Me 0,5* Featuring klinkt
hélemaal niet.

3. Stars Are Blind 4,5* Moest even wennen aan
haar stem, maar toen vond ik het echt een goed nummer. Nu weer wat minder.

4. I Want You 1* Zie Turn It Up
5. Jealousy 2* Klinkt al weer wat beter.
6. Heartbeat 5* Mooi opgebouwd haar
stem komt hierin goed tot haar recht. Van welke artiest
heeft ze dit eigenlijk gecoverd?

7. Nothing in This World 4,5* Beetje veel 'Da-da,
Da-da, Da-da, Da', maar verder wel erg lekker.

8. Screwed 4* Kon mij ook nog wel
bekoren.

9. Not Leaving Without You 0,5* Tic tac, het duurde
me veel te lang voor dit nummer voorbij was.

10. Turn You On 1* Zelfde als track 1 en 4
11. Do Ya Think I'm Sexy? 0,5* Slechtste nummer van de CD

Het gemiddelde rond ik dan af naar 2*, omdat het album als totaal niet zo goed is. Toch heeft ze nog een best aardige stem voor poppy nummers, dus als het aan mij ligt maakt ze als er een volgende keer komt meer zo'n album.

|Joël|
Ik heb het album per nummer beoordeeld en me niet laten

leiden door reputaties, maar gewoon de muziek beluisterd

zoals je dat normaal ook zou doen

Het gemiddelde rond ik dan af naar 2*, omdat het album als totaal niet zo goed is. Toch heeft ze nog een best aardige stem voor poppy nummers, dus als het aan mij ligt maakt ze als er een volgende keer komt weer zo'n album.

2 sterren en dan vind je dat er als er nog een album van haar komt het weer zo iets moet worden???!!!

avatar van Den7482
"Amazingly, that long-to-materialize album (it's hard to call it highly anticipated) turns out to be shockingly good"

Een quote uit de review van Allmusic.com.... die het album dus 4,5 ster geeft

Ik kan er nog niet over oordelen, moet 'm nog luisteren.... maar wil ik dat wel?

avatar van HaWe
1,0
haha als je mee wilt stemmen, zul je dat toch echt moeten doen

|Joël| schreef:

Nee, niet weer zo'n album maar meer een soort album waar ze alleen maar popnummers op zingt. Ik denk dat je me verkeerd begrepen hebt.

avatar van avdj
Ik vraag me af hoeveel proteststemmen er onder deze 46 zitten.

avatar van Gretz
16 stemmen met 0,5*, dat zullen wel de meeste proteststemmen zijn. Want naar mijn idee moet een album wel óntzettend slecht zijn als je over gaat tot 0,5* (dan kan er werkelijk geen een nummer op staan dat goed klinkt). Maar om te voorkomen dat dit album een hoog gemiddelde krijgt door haar fans gaan sommige mensen nogal eens stemmen zonder dat ze het hele album geluisterd hebben. Tja, je kunt het niet controleren maar gemiddeldes bij zulke albums stellen dan ook weinig voor meer.

avatar van avdj
Kom op, wie is er nou fan van de 'artiest' Paris Hilton?

16 keer 0,5 vind ik nog weinig.

avatar van Gretz
Iig de 2 gebruikers die haar album op nummer 1 in hun top 10 hebben gezet, dan moet je er wel fan van zijn.
Maar zoals ik al zei, er wordt hier gesuggereerd dat dit een van de slechtste albums ooit is op musicmeter en daar kan ik het echt niet mee eens zijn. Er zijn zoveel albums die nog veel slechter zijn.

0,5
dan ben ik benieuwd welke albums er nog slechter zijn

maar wie fan is van paris hilton moet dat toch lekker zelf weten ? toch

Mojo Pin
Gretz schreef:

Ja, kellyclarkson, daar noem je er ook een...

avatar van dislexie
Gretz schreef:

Vertel vertel vertel welke? want ik zit nog steeds te denken dat iedereen met gezond geweten en een goed hart. Dit toch wel een bar slecht album moet vinden of ik ben nu gek

avatar van Gretz
Kijk naar mijn mening zijn er natuurlijk talloze albums die ik nog minder vind (omdat het dan gaat om genres waar ik absoluut niet van houd). Maar in het algemeen kun je wel stellen dat dit album, deze, deze, deze, deze, deze, deze. deze. deze, deze, deze, deze, deze, deze én ook nog dit album slechter zijn, zeker als je van de puntenwaardering uit gaat. En deze albums schieten me zowaar even te binnen, er zijn er vast nog veel meer. Als je op 46 stemmen nog een gemiddelde van 1,71 hebt dan ben ik gezond genoeg om te zeggen dat dit album de superslechte albums die er al waren niet overtreft.

avatar van madanny
Ik begrijp niet waarom iedereen dit album zo slecht vind..
Ik had ook niet echt hoge verwachtingen , maar al bij al
valt dit album zeer goed mee. ; ik slaag er dan wel niet in om het volledig aan te horen , maar een gezonde dosis per keer .. In mijn ogen zijn de eerste 3 nummers Turn It up, Fighting over me & Stars are blind de drie beste . I want you deed me dan weer denken aan Grease / Staying alive. maar best catchy & leuk. Als de rocktour probeert op te gaan met Jealousy haak ik af, haar stem klinkt heel irritant. de ballade Heartbeat probeert ze dan weer Time after time van Cyndi Lauper te evenaaren, zonder succes welliswaar. Nothing in this world & Screwed laat ik al helemaal links liggen, niets voor mij. & de Rod steward cover Do you think I'm sexy , is dan een perfect voorbeeld van hoe Bubbelgum pop moet klinken, catchy leuk, en zo weer vergeten, . Al bij al is dit een leuk album, waar nog wat aan gewerkt kan worden, maar van mij mag ze een tweede cd releasen....

avatar van Den7482

6. Heartbeat 5* Mooi opgebouwd haar
stem komt hierin goed tot haar recht. Van welke artiest
heeft ze dit eigenlijk gecoverd?

Dat is van Cyndi Lauper. namelijk 'Time After Time'.....

Maareuh, mag ik even kotsen? 1,5 ster voor dit product.
En nee, dit is geen proteststem... ik heb 'm daadwerkelijk geluisterd.
Reden voor m'n lage notering? Het was al bekend dat er flink wat is bijgeschaafd om de stem van Paris zo te laten klinken... Dat alleen al geeft punten aftrek, daarnaast zijn de nummers ondermaats. Stars Are Blind blijft nog het meest hangen en dat vind ik al niet goed. Heartbeat heeft wel dat zweverige melodietje van 'Time After Time', het begin van het nummer is ook het hoogtepunt.
Dus voor deze 2 nummers elk een halve ster. En vooruit, een halve ster voor de poging.

1,5 ster

Salut!