The Gerogerigegege - Senzuri Power Up (1991)

Japan
Avant-Garde
Label: Vis A Vis Audio Arts

1. Gero-P 1985 (1:08)
  2. Anal Beethoven #2 (4:20)
  3. Boogie-Woogie Lonesome Onanie Style (3:30)
  4. Car Sex MacDonald Drive in Let's Go (7:41)
  5. I Wanna Be Your Pantie (1:20)
  6. Story of the Thalaba (6:12)
Gallow
Heerlijk die intro alleen mijn hond krijgt er nachtmerries van.

avatar van Pooiertje
Het beste noise album dat ik ken

avatar van niels94
Dit is een geweldig album, zeg! Het tweede werkje van the Gerogerigegege dat ik beluister en ook deze vind ik heerlijk. Een geweldige bak herrie. Grappig genoeg is er in de nummers geregeld behoorlijk wat structuur te vinden, soms lijkt reguliere muziek niet eens zo ver weg door het gebruik van drums en zelfs gitaar op gegeven moment. Rock gone wrong, zeg maar, maar o, wat klinkt dat goed.

avatar van Masimo
'k Herinner me andere Gerogerigegege's die ik probeerde, die me niet helemaal bevallen konden. Ik denk dat deze wat toegankelijker is, want deze mag ik zeker. Zitten een paar sterke stukken in.

avatar van niels94

avatar van hond racisme
Is dit makkelijk te vinden in België (of Nederland) of moet ik deze bestellen via Discogs?

sxesven
Als je mazzel hebt kun je een gebruikt exemplaar via Discogs of eBay aanschaffen. Is al jaren OOP, dus via reguliere kanalen onmogelijk aan te komen, en de prijzen van (vooral) de Gero-CD's stijgen alleen maar. Heb er een paar jaar terug nog €25 voor betaald maar dat zou nu zomaar eens een beetje meer kunnen zijn. Staat nu niet op Discogs of eBay btw. Strak in de gaten houden en dan hopen maar... Ik denk dat je er wel €50 voor uit moet trekken, áls 'ie voorbijkomt.

/edit/

Op Amazon vanaf $80.

avatar van hond racisme
Stel dat ik geen 80 euro wil uitgeven aan een CD, zou mijn enige optie dus Youtube zijn? Tja, voor alles een eerste keer.

avatar van bennerd
Naar het schijnt hebben enkele internetmannen peer-to-peer uitgevonden. Geen idee wat het precies is, maar ik heb dat onlangs ergens vernomen.

bennerd schreef:

Ja, ik ook. Maar 't schijnt dat zelfs op torrent websites geen Gerogerigegege, of allesinds niet dit album, te vinden is. Oftewel zoekt die persoon niet goed genoeg.