The Killers - Sam's Town (2006)

Label: Island

1. Sam's Town (4:03)
  2. Enterlude (0:49)
  3. When You Were Young (3:40)
  4. Bling (Confession of a King) (4:08)
  5. For Reasons Unknown (3:32)
  6. Read My Mind (4:06)
  7. Uncle Jonny (4:25)
  8. Bones (3:47)
  9. My List (4:08)
  10. This River Is Wild (4:38)
  11. Why Do I Keep Counting? (4:24)
  12. Exitlude (2:31)
  13. Where the White Boys Dance * (3:28)
  14. All the Pretty Faces * (4:45)
  15. Daddy's Eyes * (4:13)
Het debuut was een aangename surprise van een nieuw, leuk bandje.
Nu die lastige 2e.......... ik ben er wel benieuwd naar!

Ben hier ook wel benieuwd naar, maar ik hou wel mijn hart vast. Het eerste album vind ik ondertussen al niks meer aan op een paar goede singles na.

Mojo Pin

Ze passen nu in ieder geval beter bij hun bandnaam zo te zien

Ik heb hun nieuwe single, When You Were Young al gehoord. Moet zeggen, het heeft wel iets weg van het oude album, maar het heeft toch ook wel weer iets nieuws. Ben erg benieuwd naar het hele album!

avatar van miak
Ben erg benieuwd. Hot fuss heb ik altijd beschouwd als een van de beste albums (totdat ik andere bands ben gaan ontdekken; Muse, Radiohead etc.) Maar het blijft een leuk album.
De nieuwe single klinkt ook weer erg lekker. En niet veel verschil met het oude album.

lowhusky
Ik heb er een paar gehoord...kan nooit zo goede worden als Hot Fuss..

Weet iemand zeker of de demo 'Replaceable' inderdaad van de Killers is? Dat vind ik namelijk een erg goed nummer, maar de stem op de demo klink wel anders dan de stem van Brandon Flowers en de lyrics zijn een stuk minder wazig dan normaal. Hij zingt op die demo ook een beetje vals, maar dat voegt in dit geval alleen maar waarde toe (beetje Kurt Cobain effect zeg maar). Als dat nummer inderdaad van The Killers is, waarom staat dat nummer niet op een van de albums?

When You Were Young klinkt erg goed, en vind Hot Fuss nog steeds erg leuk. Kan dus niet wachten op het nieuwe album , heb hoge verwachtigen .

*Laura*
Ik vond Hot Fuss een leuk album, met een aantal uitschieters (en dan vooral Mr. Brightside, wat een song!). De cd heeft me echter niet dermate weten te imponeren dat ik reikhalzend uitkeek naar zijn opvolger, en ik had ook niet echt de intentie om die meteen in huis te halen. Maar The Killers doen het nu alweer; met een pracht van een single mij zo benieuwd maken dat ik meer wil horen, en liefst zo snel mogelijk!

Die nieuwe look van Brandon Flowers vind ik dan weer wat minder.

avatar van Yak
Yak
Ik hoorde geloof ik een nummer van dit album in de Plaatboef laatst, maar die leek wel érg verdacht veel op Special K van Placebo.

avatar van KampF
Ben benieuwd. Vandaag hot Fuss nog 1x helemaal gedraaid. Ik kon er van genieten, hopelijk ook van deze nieuwe plaat.

avatar van Nicolage Rico
Hey, daar is hij dan!

"Hot Fuss" was lekker (en) afwisselend. Ben zeer benieuwd naar het vervolg.

Hop, ik kan weer een cd plaatsen bij "nog kopen".

Kan niet wachten tot dat ie uit komt, netzoals vele anderen When You Where Young heb ik ook gehoord, en ik vind het een heerlijk nummer. Ietjes anders dan wat er op Hot Fuss staat, maar zeker niet minder. Ben echt heel benieuwd naar de rest

avatar van UmmaGumma 44
Zag zojuist de clip van When You were Young, klinkt lekker... ik ben benieuwd naar dit album.... ga me eerst maar eens storten op Hot Fuss!

avatar van mvdw89
The Killers komen op 16 November naar Nederland....!!!

De kaartverkoop begint MORGEN dus snel snel snel want ik denk dat de kaarten er niet lang zullen zijn.

avatar van Migo
Nu ook de single When you were young gehoord. Klinkt erg fijn!
Ook deze single is, net als Mr Brightside en Somebody told me, weer geremixed door Jacque lu Cont alias Thin White Duke. Die eerste twee remixen waren geweldige danceplaten, dus van de remix van de nieuwste single mag ook weer wat verwacht worden.

Electro_
Hopelijk wordt de remix niet alsnog weer als single uitgebracht zoals met Mr. Brightside...

avatar van Nicolage Rico
mvdw89 schreef:
The Killers komen op 16 November naar Nederland....!!!

Concertkaarten waren binnen 9 minuten uitverkocht.. Ik was te laat.

Desondanks ga ik deze cd wel kopen.

Heb 4 kaarten! Heb van het nieuwe album trouwens al 4 nummers gehoord (Zijn oa te horen in het concert van the killers live at the emptress ballroom (blackpool). Te vinden bij u lokale mp3 dealer). Nieuwe nummers klinken allemaal top!

Heb zin an de 16e ~!@#

Nicolage Rico schreef:

Concertkaarten waren binnen 9 minuten uitverkocht.. Ik was te laat.

Idem voor het concert in de AB.

liejanne
Nicolage Rico schreef:

Concertkaarten waren binnen 9 minuten uitverkocht.. Ik was te laat.

Desondanks ga ik deze cd wel kopen.

Binnen 9 minuten. Dat is echt ziek. Ik ben mn zus nu wel heel dankbaar dat ze om exact 10 uur op het postkantoor stond. Maar het is wel een raar idee, want hier op het postkantoor was om 10 uur helemaal niemand..

Als de vraag zo groot is, is er nog best kans dat ze naar een grotere venue worden verplaatst. Gebeurde een tijdje geleden geloof ik ook met Franz Ferdinand.

De kaartjes stonden trouwens na een half uur al op marktplaats voor 50 euro gemiddeld. Het wordt tijd dat ze daar eens wat aan doen...

heb eigenlijk altijd gedacht dat ze uit Engeland kwamen..

avatar van Pinsnider
Las dat Alan Moulder en Flood de productie op zich nemen..?? (Of was Hot Fuss ook door deze heren geproduceerd) Die combi heeft bij Mellon Collie van de Pumpkins al eens gunstig uitgepakt. Ben dan ook wel benieuwd naar deze plaat!! Met Flood er bij achter de knoppen zou het geluid misschien nog wel wat vetter kunnen worden...

Is dit bandje niet overroepen? De nieuwe single is alvast meer van hetzelfde maar dan minder. 2 ijzersterke singles op dat 1ste album maar dat was het dan ook.

avatar van LittleBox
gerre schreef:

Nou, naar eigen zeggen hebben ze zich laten inspireren door muziek van Springsteen. Dat kan je van de vorige (en overigens buitengewoon goede plaat) niet zeggen en doet mij in ieder geval heel erg uitzien naar deze plaat.

the dutchman schreef:
heb eigenlijk altijd gedacht dat ze uit Engeland kwamen..

Niet verwonderlijk, Hot Fuss klinkt enorm Brits. Naar het schijnt zou Sam's Town meer een Amerikaans klinkende plaat zijn.

*Laura* schreef:

moet zeggen dat ik die nieuwe single ook een stuk minder vindt klinken!