Scissor Sisters - Ta-Dah (2006)

Label: Polydor

1. I Don't Feel Like Dancin' (4:48)

met Elton John

2. She's My Man (5:32)
  3. I Can't Decide (2:47)
  4. Lights (3:35)
  5. Land of a Thousand Words (3:50)
  6. Intermission (2:37)

met Elton John

7. Kiss You Off (5:02)
  8. Ooh (3:29)
  9. Paul McCartney (3:44)
  10. The Other Side (4:23)
  11. Might Tell You Tonight (3:20)
  12. Everybody Wants the Same Thing (6:24)
  13. Hair Baby * (4:06)
  14. Contact High [Demo] * (3:37)
  15. Almost Sorry * (3:15)
  16. Transistor * (4:51)
  17. Making Ladies * (4:39)
  18. I Don't Feel Like Dancin' [Paper Faces Remix] * (6:34)
  19. Ambition * (4:42)
sorry ik moet even wat kwijt: Ik vind het zo vervelend dat er als er een band ineens hoog in de hitlijsten komt er meteen van die mensen op af komen die het al bij voorbaat 'nix vinden' de scissor sisters bestaan echt al best lang en hebben al een eerder album uitgebracht (die heeft het wat minder goed gedaan hier) waar voor 'i don't feel like dancing' uitkwam heel veel positief commentaar bij stond. En nu komt deze cd (die trouwens verre van slecht is vind ik) en dan krijg je ineens al die 0.5en en 1en. Niet dat ik jullie mening niet respecteer maar het is gewoon zwaar irritant want het brengt het gemiddelde ineens zo'n stuk omlaag. Misschien hebben een aantal van jullie de cd wel geluisterd die moeten dit dan maar negeren, maar er zitten vast mensen bij die gewoon denken "oh ja dit is van tv, is echt kut, 0,5*" Ik weet dat het waarschijnlijk niet gaat werken, maar luister eerst naar een cd voordat je gaat stemmen of domme berichtjes zet!! Dat zou erg fijn zijn.

Zo dat is van mn hart.

Dan nog even over de cd:
Erg leuke cd iets minder electronisch dan de vorige maar alsnog erg lekker en dansbaar. Ook heel leuk live! voor de mensen die kaartjes hebben voor de hmh (Ik was net te laat ) dat wordt vast helemaal geweldig! Op lowlands waren ze ook heel gaaf.

avatar van frankvankesteren
muziekfreakjuh schreef:

Zo dat is van mn hart.

Dan nog even over de cd:

ach, hecht niet teveel waarde aan het gemiddelde, jij bent de enige die weet wat een goed album is en wat niet...

Ja maar straks lopen allemaal mensen die het nog niet kennen een heel leuk album mis omdat er mensen een beetje 0.5jes hebben lopen stemmen dus vandaar.. Maar je hebt wel gelijk hoor ik moest het alleen even kwijt.

avatar van Snowblood
0,5, Ta-dah!

avatar van Nautilus
Snowblood schreef:
0,5, Ta-dah!

Applaus hoor, je hebt ons punt even fijntjes bevestigd.

geweldig album !!!!
alleen maar swingende dansnummerds behalve land of the thousund words. mijn top 3
1. i dont feel like dancing
2. she's my man
3. i cant decide

avatar van FunkStar
Het begint met de geweldige singel "I Don't Feel Like Dancin". Met dit nieuwe album getiteld Ta-Dah bewijzen ze geen eendagsvlieg te zijn en laten zien dat er behalve feesten, toch ook nog een andere kant aan het leven is. Dit resulteert in een mix van melancholie, twijfel en vraag naar zingeving verpakt in een lekker in het gehoor liggend geheel. De stem van frontman Jake Shears is nog steeds op de voorgrond aanwezig. Dance met een sausje van nostalgie en pure klasse. Sit back and enjoy, you're gonna feel like dancing!

avatar van platedraaier
Ik vond dit eerst helemaal niks. Maar sinds vorige week is het muntje gevallen. Wat een heerlijk vrolijk plaatje. Ik heb hem eigenlijk elke dag opstaan en word er zeer vrolijk van. 2,5* = 4* geworden.

avatar van Paap_Floyd
Vreselijk leuke band!
Andere album vind ik een tikkie beter maar toch een 4*

Dit is echt een leuk album, hier wordt je helemaal vrolijk van! She's My Man luister ik achter elkaar door. I Don't Feel Like Dancin' vind ik minder, maar dat komt waarschijnlijk omdat dit nummer te vaak op de radio gedraait is. De rest is geweldig! 4,5*.

avatar van Tsjo-Wi
Die clip van She's My Man vind ik trouwens wel heel erg leuk

avatar van catdog
Deze gasten weten gewoon wat 'entertainment' is.

avatar van Ericos
De nieuwe videoclip is af: Kiss You Off.
Leuke clip wel.

Echt geweldig album!
Was nieuwsgierig geworden na Don't Feel Like Dancing op de radio, dus heb het album aangeschaft en er staan echt alleen maar leuke nummers op

Grappige teksten ook.. In I Can't Decide: If lies were cats you'd be a litter

leuke nummer hun andere album was beter maar deze is ook top kan er goed op dansen

het is erg vermakelijk

Dit album wordt lekkerder met elke keer dat je het opnieuw opzet.. in het begin had ik een groepje met favorieten maar nu draai ik gewoon het hele album achter elkaar zonder me ergens aan te irriteren

I Can't Decide vind ik nog steeds geweldig! Alsk em in de auto opzet... en me ma rijd mee dan denken we altijd aan mn oma

EVANSHEWSON
dragongirl schreef:
Echt geweldig album!

Grappige teksten ook.. In I Can't Decide: If lies were cats you'd be a litter

Jawel, en een song "Paul Mc Cartney" noemen, je moet maar durven!

Dàt ze vlug een song maken die "John Lennon" heet, maar hoe zou die dan moeten klinken ??

Origineel bandje, nichten of geen nichten, dat maakt me geen zak uit!

I love it !
3.5 stars ***1/2

Tjonge, jonge, jonge, wat is dit toch een heerlijk plaatje!
En wat een lekkere dance tracks: Kiss you off, Oooh, Paul McCartney!

avatar van Nanne-1995
minder dan hun vorige en i dont feel like dancing vind ik niet eens zo goed maar kiss you of en i cant dicide wel

muziekfreakjuh schreef:
sorry ik moet even wat kwijt: Ik vind het zo vervelend dat er als er een band ineens hoog in de hitlijsten komt er meteen van die mensen op af komen die het al bij voorbaat 'nix vinden' de scissor sisters bestaan echt al best lang en hebben al een eerder album uitgebracht.

Tja met 1 van hun eerste nummers hebben ze op mij een indruk achtergelaten die ze nooit meer uit kunnen vegen. Hoe kan je op zo'n schaamteloze manier een Pink Floyd nummer verkrachten? En echt letterlijk verkrachten, want man wat was dat nummer slecht, vervelend en irritant.

De overige nummers die ik ken zijn eigenlijk net zoals de zon, ze komen en gaan en ik vind het niet de moeite waard om daar echt veel aandacht aan te besteden.

Ik heb geen van de albums compleet geluisterd dus ik kan ook geen stem uitbrengen en de enige reden waarom ik deze cd heb opgezocht is dat ik nieuwsgierig was naar wat men hier van deze muziek vindt (en dit komt dan weer door de zeer matige single Kiss you off die net toch zo'n anderhalve minuut van mijn tijd heeft gekost, maar waarin ik vond dat de zangeres er wel erg mooi uitzag)

leuk album !!
ik houd niet zo van pop muziek maar hier word ik echt vrolijk van,
heb het album ook aangeschaft en blijf het een heerlijk album vinden.
ik heb ze gezien op pinkpop maar live vind ik ze iets minder.

4****

fastpulseboy
XRASMUS_FANX schreef:
leuk album !!
ik houd niet zo van pop muziek maar hier word ik echt vrolijk van,
heb het album ook aangeschaft en blijf het een heerlijk album vinden.
ik heb ze gezien op pinkpop maar live vind ik ze iets minder.

4****

huh?
je houdt niet van popmuziek, maar je hebt een top10 vol met popmuziek......

avatar van Peter88
De Scissor Sisters kan ik best waarderen. Lekker fout, maar goed fout. Maar net als bij Mika moet je dit abum niet te vaak draaien. Al kan ik I Don't Feel Like Dancing nu nog wel aanhoren vergeleken bij Grace Kelly.

LoveStoned
Back to the 80's! Meesterlijk album van de Scissor Sisters! 5 sterren

Hele leuke 'foute' band!
Ken 'n paar nummertjes van ze, maar dit mag ik wel.
De hitparade (lees: Radio 538) heeft ze alweer laten vallen, maar de echte muziekfans blijven ze waarschijnlijk toch waarderen voor wat ze zijn.

avatar van musicfriek
kaztor schreef:
Hele leuke 'foute' band!
Ken 'n paar nummertjes van ze, maar dit mag ik wel.

Mjah, ach, Scissor Sisters is alweer history op de radio, nu is het tijd voor Bearforce 1

LoveStoned
Bearforce vind ik toch minder, hoor.
Ik blijf lekker naar Scissor Sisters luisteren!
Trouwens, wil mijn punt verlagen naar 4,5.
Heb hem nu al wat vaker gehoord.

avatar van Bertus
Heb me er twee weken prima mee vermaakt en was 'm toen spuugzat. Dus 2 sterren.