Justin Timberlake - FutureSex / LoveSounds (2006)

Label: Jive

1. FutureSex / LoveSound (4:02)
  2. SexyBack (4:02)

met Timbaland

3. Sexy Ladies / Let Me Talk to You (Prelude) (5:32)
  4. My Love (4:36)

met T.I.

5. LoveStoned / I Think She Knows (Interlude) (7:24)
  6. What Goes Around... / ...Comes Around [Interlude] (7:28)
  7. Chop Me Up (5:04)

met Timbaland en Three 6 Mafia

8. Damn Girl (5:12)

met will.i.am

9. Summer Love / Set the Mood (Prelude) (6:24)
  10. Until The End Of Time (5:22)
  11. Losing My Way (5:22)
  12. (Another Song) All Over Again (5:46)
  13. Pose * (4:46)

met Snoop Dogg

14. Until The End Of Time * (5:22)

met Beyoncé

15. SexyBack [DJ Wayne Williams Ol' Skool Remix] * (4:16)

met Missy Elliott

16. Sexy Ladies * (3:50)

met 50 Cent

avatar van swoon
De eerste 5 nummers zijn echt geweldig, daar blijf ik bij, maar dan gaat het echt wel heel fel bergaf.

Electro_
Ik vind dat begin-nummer een erg goede melodie hebben

swoon schreef:

Ik heb dezelfde ervaring. Het begint fantastisch, maar dan kakt het album compleet in Jammer, jammer, gemiste kans. Desondanks wel 3,5* (en dan zit ik echt op maximum).

avatar van Niek
swoon schreef:

musicfriek schreef:

Precies hetzelfde als bij Justified dus eigenlijk... Heb dit album nog niet gehoord maar heb na deze berichten eigenlijk de hoop al opgegeven, want ik vroeg me enkel af of JT het niveau nu wél constant zou kunnen houden....

om te beginnen wil ik zeggen dat ik zn debuut Justified al een
geweldig album vond.

ik vroeg me af of hij op zn opvolger wel hetzelfde niveau zou kunnen bereiken.

vaak is dit niet het geval(bijv craig david.)

ik moet zeggen dat t m gelukt is.

dit album is net zo vet en vernieuwend als zn debuut album.

wel moet ik erbij zeggen dat de eerste 8 nummers het beste zijn. goede timbaland beats.lekker funky, lekkere flows.lekker uptempo(behalve 6, wat wel een lekker slow nummer is btw)

daarna word t allemaal een beetje zwijmelachtig , maar wat je vaker ziet op albums van r&b artiesten en dus ook op JT zn debuut, is de eerste helft up tempo en daarna word t allemaal wat rustiger(er zijn genoeg liefhebbers van zwijmelnummers) dus heel erg stoor ik me hier niet aan.

inkakken wil ik t niet noemen, een ariest moet voeldoen aan meerdere smaken van zn luisteraars en daar horen zwijmelnummers ook bij . helemaal in dit genre.

daarna is er een lekkere weer uptempo nummer met snoop om het geheel af te sluiten

al met al moet ik zeggen dat JT een goede vernieuwende plaat heeft afgeleverd dat zijn debuut album meer dan evenaart.

ik geef m 4,5 sterren!

avatar van Discoverme
Zoveel zwijmel nummers zijn het echt niet: (even simpel opgeschreven)
1.Futursex/ lovesound: Harde Beats
2.Sexyback: idem
3. Sexyladies: langzaam, funky
4. My love: langzame tekst en beat, maar snelle 'electro'
5. LoveStond: Snel, funky
6. What goes around: langzaam maar wel harde beat
7. Chop me up : rap
8. Damn Girl : snel, funky (zit trouwens een beetje een Marvin Gaye achtig iets in, de sax-lijn)
9. Summer Love: harde beat (iemand trouwens de tong-kliks opgevallen a la Drop it like it's hard?!!!! Super!!!)
10. Until the end of time: echte ballad
11. Losing my way: langzaam maar wel goede beat, dus ballad?
12. Another Song echte ballad

Ergens zitten ook de 'Can you feel it -the jacksons' blazers in, kan 'm nu niet effe niet meer terug vinden..wie hoort 'm ook en waar? (prijsvraag maar van maken )

DeGVR
Een geweldig album, dat de meeste punten behaalt met de door Timbaland, wat een held, geproduceerde nummers. Experimenteel doch aanstekelijk:pig: WOW!
Als de laatste twee nummers er niet op zaten was het wel een heel goed album geweest.

De tracklist:
1. FutureSex/LoveSound (4:02)
2. SexyBack ft. Timbaland (4:02)
3. Sexy Ladies/Let Me Talk To You Prelude (5:32)
4. My Love ft. T.I. (4:36)
5. LoveStoned/I Think She Knows Interlude (7:24)
6. What Goes Around.../...Comes Around (7:28)
7. Chop Me Up ft. Three-6 Mafia (5:04)
8. Damn Girl ft. Will.I.Am (5:12)
9. Summer Love/Set The Mood Prelude (6:24)
10. Until The End Of Time ft. The Benji (5:22)
11. Losing My Way (5:22)
12. (Another Song) All Over Again (5:49)
13. Pose ft. Snoop Dogg (4:47)

Hij komt 12 september uit(a)

favorieten:
My Love ft. T.I.
Lovestoned/I Think She Knows Interlude
What Goes Around.../...Comes Around
Set The Mood Prelude

DeGVR schreef:
Een geweldig album, ...

?

Je bedoelt dat hij dan nog beter was?

Ik vind Pose, juist één van de beste tracks van t album.

Discoverme schreef:

Drop It Like It's Hot bedoel je denk ik

musicfriek schreef:

Drop It Like It's Hot bedoel je denk ik

Haha, damn wat slecht van mij...mijn ogen sliepen toen al geloof ik

Discoverme schreef:
Haha, damn wat slecht van mij...mijn ogen sliepen toen al geloof ik

Begrijp het wel hoor, je bent gewoon ontzettend enthousiast over dit album Dan gebeuren dat soort dingen, alleen maar vermakelijk juist

Ik vind dit zon slecht album.. die stem , daar schrik je echt van ,, gewoon te slecht voor woorden, SexyBack is wel een grappig nummer, maar naar 4 keer horen ben je hem zat, voor de rest.. ga ik het niet eens over zeggen. . echt te slecht voor woorden . het spyt me justin timberlake fans, maar ik vind dit echt slecht

wat een slechte muziek. de beats zijn zon beetje het hele nummer hetzelfde, en per nummer verschilt het ook niet veel, plus dat Justin een slechte stem heeft.

vroeger was Nelly Furtado leuk, en met Loose is het van dat vieze hiphopachtige werk
vroeger was Robbie Williams leuk, maar nu heeft hij Rudebox, wat een k*t nummer (sorry). terwijl het zon goede zanger is.
en nu volgt Justin ook?

Ik snap niet waarom iedereen zeurt dat 't zo slecht is. Justin is nu eenmaal de urban kant opgegaan en zal 't waarschijnlijk zo houden. Ik snap ook niet waarom mensen denken dat dit album helemaal iets nieuws voor Justin is. Justin had gewoon met Timbaland gewerkt op de vorige album. Alleen SexyBack is iets nieuws. de album is gewoon funky/pop/r&b-muziek met typische Timbaland beats.

Trouwens, overgang van LoveStoned naar I Think She Knows en What Goes Around... naar ...Comes Around is gewoon perfect!! Timbaland heeft prima werk afgeleverd. 4 sterren

U.K. engeland Edition
# Title Duration
1. "(Another Song) All Over Again" 5:49
2. "What Goes Around.../...Comes Around Interlude" 7:29
3. "SexyBack" (Feat. Timbaland) 4:02
4. "Crowd Control" (Feat. Nelly Furtado)
5. "Lines" (Feat. Timbaland)
6. "The One You Have Not Seen"
7. "Help Me Breathe"
8. "Lose Your Way" (Feat. Mario)
9. "Nocturne" (Feat. India.Arie)
10. "I Walk Alone"
11. "No Connection"
12. "The Darkest Childe"
13. "My Love" (Feat. T.I) 4:36
14. "Your Tongue Like The Sun In My Mouth"

moet je kijken de is dus voor europa zegt
dan maar ik vind het raar crowd control staat hier wel op

maar die US amerika versie is zeker niet slecht

ik hoop dat die u.k. versie snel te verkrijgen is ergens. ik zie dat daar een aantal andere nummers op staan.

hopen dat die allemaal net zo goed zijn als de nummers op de u.s versie.

jaspertimberland schreef:
U.K. engeland Edition
# Title Duration
1. "(Another Song) All Over Again" 5:49
2. "What Goes Around.../...Comes Around Interlude" 7:29
3. "SexyBack" (Feat. Timbaland) 4:02
4. "Crowd Control" (Feat. Nelly Furtado)
5. "Lines" (Feat. Timbaland)
6. "The One You Have Not Seen"
7. "Help Me Breathe"
8. "Lose Your Way" (Feat. Mario)
9. "Nocturne" (Feat. India.Arie)
10. "I Walk Alone"
11. "No Connection"
12. "The Darkest Childe"
13. "My Love" (Feat. T.I) 4:36
14. "Your Tongue Like The Sun In My Mouth"

moet je kijken de is dus voor europa zegt
dan maar ik vind het raar crowd control staat hier wel op

maar die US amerika versie is zeker niet slecht

Volgens mij is dit de neppe tracklisting. Wikipedia is niet echt de betrouwbaarste site + Waarom zou hij met de ballad van de album de album beginnen? Samenwerking met Mario klinkt ook niet geloofwaardig + Your Tongue Like The Sun In My Mouth klinkt echt als de grootste onzin nummer

Ook wat mij betreft gaat het na nummer 8 bergafwaarts met deze cd, met als absoluut dieptepunt de lyric "Hi, my name is Bob and I work at my job" (Losing my way) Hoewel dit nummer me een nekhaar-overeind-EO-jongerendag-gevoel geeft is het nog steeds wel aanstekelijk. My love, Love Stoned en What goes around springen er in positieve zin uit. Voor het overige zijn de nummers wel lekker, maar niet heel enerverend.
Met deze cd is het wiel zeker niet opnieuw uitgevonden, maar er zitten genoeg interessante spaken in om hem vaak te gaan draaien.

daan drost schreef:

My name is Bob..idd... erg simpel. Apart dat in hetzelfde nummer tegelijkertijd een hele andere simpele, maar wel erg diepe tekst zit:

Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself

avatar van Cath
wat een gay-voorkant..

avatar van jowietje
Gay-voorkant?

eazyfan
Ja moet jij toch wel weten verwijfd in mooi nederlands .

avatar van Cath
uuh ja. kijk nou hoe die staat, vet maf ziet het eruit.. (niet dat ik iets tegen homo's heb hoor:O)

avatar van jowietje
Haha, mag je ook best vinden ik vroeg het me alleen af. Die armpjes in de lucht zijn wel beetje verwijfd ja

avatar van the viking
mietje eerste klas vind ik het

avatar van Yak
Yak
Oke, nu is het wel weer genoeg.

avatar van Conway Twitty
Cath schreef:

Je zit ook een paar jaar boven zijn doelgroep.

avatar van Ward
Wat een onzin om te doen alsof JT muziek maakt voor 13-jarigen. Zijn solowerk heeft niks met N*Sync te maken en zijn vaak gewoon hele sterk popnummers.

avatar van Conway Twitty
Ward schreef:

Omdat er een ijzersterk team achter zit, maar hijzelf is er voor de looks en de danspasjes.

avatar van Ward
Als er een team achter zit is de doelgroep nog steeds niet 13-jarigen.