GrafGantz schreef:
Dat de betreffende user 31 albums op 5* heeft staan, en er maar 10 in een top 10 passen.
Royalengineer schreef:
71 zelfs; In Rainbows behoort blijkbaar niet tot de 'Hors Categorie' bestemd voor Top 10 albums

dat jullie mijn stemgedrag tot het onderwerp van een onderzoek hebben verheven vleit mij natuurlijk.
En de 5 sterren die ik aan 31 (geen 71..

, wel goed lezen natuurlijk) albums geef is verspreid geweest over 41 jaar serieus muziek luisteren. Dat is dan per 1,2 jaar een album wat de volle mep van mij krijgt. Wat mooi dat er, voor mij dan, zulke goede muziek wordt gemaakt.
En Tsja, niet alles kan in een top 10. Bijzondere is dat ‘In Rainbows’ wel in mijn top 10 heeft gestaan maar, na veel wikken en wegen, is vervangen door het meesterwerk
Genesis - Duke (1980). Dat heb ik gedaan omdat
29 juli 2014 en 9 juli 2016.
Natuurlijk kunnen niet alle van mijn 31 albums (wist ik zelfs trouwens niet eens) in de hier door MuMe gegeven top 10 . Ik heb altijd veel respect voor andere users hun top 10. Gewoon omdat het een eigen smaak, voorkeur of mening is.
Natuurlijk heeft dit bericht van mij geen enkele toegevoegde waarde voor deze review page van ‘A Moon Shaped Pool’’ dus als een moderator mijn bericht hier wilt verwijderen, alle begrip daarvoor.
Zullen we het nu weer hier over ‘A Moon Shaped Pool’ gaan hebben ?