Motörhead - Kiss of Death (2006)

Metal / Rock
Label: SPV

1. Sucker (2:59)
  2. One Night Stand (3:05)
  3. Devil I Know (3:00)
  4. Trigger (3:53)
  5. Under the Gun (4:44)

met Mike Inez

6. God Was Never on Your Side (4:21)

met C.C. DeVille

7. Living in the Past (3:45)
  8. Christine (3:42)
  9. Sword of Glory (3:57)
  10. Be My Baby (3:40)
  11. Kingdom of the Worm (4:08)
  12. Going Down (3:35)
  13. Whiplash * (3:49)
  14. R.A.M.O.N.E.S. [2006 Version] * (1:22)
avatar van Kondoro0614
Toch na 'Inferno' weer een wat slapper aftreksel van de heren bij Motörhead. Waar het album vrij sterk wist te beginnen met vooral het nummer 'Sucker' raakte het na een langere tijd toch weer wat verloederd.

Van 'Sucker' tot aan 'God Was Never on Your Side' wist het album mij zeker te boeien met aardig wat mooie harde nummers, toch daarna vond ik het album langzamerhand weer wat in kakken en keerde ik weer een beetje in de oude motörhead staat: het word nergens saai maar echt geweldig ga ik het niet meer vinden, en aangezien we rond het einde zitten van de marathon (nog maar een paar albums te gaan) ben ik toch echt bang dat de band minder indruk kon wekken dan dat ik gehoopt had.

"If the skies, turn into stone,
It will matter not at all,
For there is no heaven in the sky,
Hell does not wait for our downfall,"

Zeker wist de ballad 'God Was Never on Your Side' mij weer het meeste te boeien, en ik heb door dat ik Motörhead vaak het leukste vind op hun rustige nummers (zoals '1916' van het album '1916' en 'Whorehouse Blues' van 'Inferno). En dan is het tegenovergestelde dat nummers als 'Sucker' mij ook kon boeien maar alles daar tussen vond ik niet interessant.

Voorlopige tussenstand:
01. 1916