Goose - Bring It On (2006)

Belgiƫ

9. Low Mode (3:18)
  10. Everybody (2:25)
  11. Safari Beach (2:19)
  12. Audience (3:02)
  13. Black Gloves * (2:38)

met Marcus Graap

14. British Mode [Jester Remix] * (6:13)
  15. Bring It On [Tronik Youth Edit] * (6:36)
  16. Everybody [Dub] * (6:35)
  17. Masters on Top * (2:41)
FatBottomedGirl
Eens in de zoveel tijd komt er een plaatje uit dat de hele dag in je hoofd blijft stampen. British Mode is er zo een. Geweldig!!!

Vrij eentonig op den duur, maar wel fris.

avatar van rempsycho
Aaagh! wat een Soulwax kloon!! wel lekkere plaat hoor maareh... (maarjah XTC is een top band en surft geheel op de stijl van de beatles mee, en zo vele anderen, niet dat ik soulwax wil vergelijken met de beatles hoor, )

'k zag ze live op rock ternat; ondanks hun technische problemen bij hun laatste nummers, schitterend! Black gloves is een fantastisch nummer.

vondeich
Ik heb hem er maar weer eens bijgepakt en moet zeggen ik vind het allemaal minder goed klinken als dat ik het eerst vond. Ik vind het allemaal het allemaal net wat te eentonig, teveel van hetzelfde. Ook irriteer ik me ook zo nu en dan aan de stem. Maar ondanks dat blijft het een goede plaat die Goose gemaakt heeft. Mijn favorieten zijn Black Gloves en Check. Black Gloves is overigens wel echt een heel goed nummer.

Het blijft een lekkere plaat 5*.
Nieuwe single 'low mode' is direct al 'de stoot' in de afrekening, dit belooft..

dit is ckr een goede plaat, het is weer is wat anders. Ik noem het zelf ElectroRock:) *3.5

avatar van -Brent-
Erg toffe plaat, de eerste paar weken heeft hij stof lopen happen en speelde ik alleen als uitzondering soms even british mode. Kan nu het hele album goed waarderen! 4*

avatar van luc011190
Freekje schreef:
...het is weer is wat anders. Ik noem het zelf ElectroRock:) ...

Geniaal

Ze komen naar werchter!!
Feestje@ marquee

szynell schreef:
British Mode ! feeestfeeeestfeeeest. Al blijft dit plaatje toch hangen op een 3*. Kweetnie, ik vind dat dit soort muziek eigenlijk veel beter is live en op cd wat vervelend overkomt...

ook al zijn ze een van mijn lievelingsgropen, ik sluit me bij uw commentaar volledig aan.

check Das Pop ook eens, trouwens!

avatar van UndahCovah
Die synthesizer komt op een gegeven moment mijn oren uit. niet voor herhaling vatbaar dit album

2* en 1.5* komt danzij het nummer Britisch Mode

Deze muziek blijft goed!

Low mode zegt genoeg, Rock on!

Lekkere plaat! Low mode is ernstig lekker, 3,5!

Wat een lekkere CD is dit! Toen ik British Mode voor het eerst voorbij zag komen was ik een eerlijk gezegd verbaasd, dat ik deze sound zo goed vind. Ook de clip verbaasde me enigzins, heel gaaf gedaan British Mode heb ik toen grijs gedraaid, en uiteindelijk heb ik toch maar het album aangeschaft, wat ik nu nog regelmatig opzet. Geen moment verveelt deze muziek, maar ik heb soms momenten dat ik het echt niet kan aanhoren (wat trouwens de CD niet minder goed maakt). Black Gloves, Bring It On en British Mode zijn op dit moment favoriet, maar dat wisselt nog wel eens.
Ik kom op 4 sterren uit!

avatar van GraveyardJunkie
vette cd, was een leuke verrassing op Pinkpop op de eerste dag. Toen ook nog maar een cdeetje gekocht, nu eindelijk pas geluisterd. Ik ga ze nog een keer zien op Dour én op Lowlands!! Haha.. Erg goede cd... Van hetzelfde label als Fatboy Slim... zegt toch wel wat vind ik...

geweldig album. ik heb ze gezien op werchter de hele tent ging uit zijn dak. live zijn ze erg sterk.

avatar van Sjaakspeare
jasper_janssen schreef:

"Uit z'n dak" is wel een lichte omschrijving
'T was een totaal gekkenhuis! Maar het was echt fantastisch, dat wel...

ik gaf de voorkeur aan the killers op dat moment; maar op Pukkelpop ga ik ze zeker en vast bekijken, zonder twijfel!

yoeridedeygere
Sjaakspeare schreef:

"Uit z'n dak" is wel een lichte omschrijving
'T was een totaal gekkenhuis! Maar het was echt fantastisch, dat wel...

jij hebt dan waarschijnlijk de act er voor niet gezien . Maar idd de sfeer bij Goose was ook geweldig

avatar van Opschuiven
GraveyardJunkie schreef:
Van hetzelfde label als Fatboy Slim... zegt toch wel wat vind ik...
Het lijkt voor geen meter op Fatboy Slim! Die knaap heeft al 10 jaar geen goede cds meer gemaakt. En ik vind deze cd juist erg vernieuwend. Ik zou meer de gelijkenis bij Soulwax willen leggen.

yoeridedeygere
waarom vergelijken?

Electro_
Zodat mensen een idee kunnen krijgen wat voor muziek deze nieuwe band maakt?

avatar van Ploppesteksel
Dit is gewoon vette dancemuziek.
1,2,4,6,8 & 9 zijn zeer sterke nummers.
Nummers als Girl vind ik dan weer zo een beetje , bwaah , past nie echt in het Goose-genre , maar toch is dit een schitterende CD.
Dat hij door Belgen is gemaakt is een extra pluspunt .

ze waren vetjes op pukkelpop

avatar van Will u.be
Ze rockten de pan uit op lowlands! De hele tent ging los, in de sauna was meer verkoeling te vinden dan bij hun concert!

wat ben ik fier om Belg te zijn!

Wat een feest in de bravo! Iedereen sprong er op los!

avatar van GraveyardJunkie
Opschuiven schreef:

Ik zei ook niet dat het erop lijkt, maar dat ze bij hetzelfde label zitten als Fatboy Slim, Skint Records. En dat zegt wat over de groeimogelijkheid van de band als ze nu al bij zo'n groot label zitten.. En over Fatboy Slim wil ik nog wel een keertje met je praten