Ali B - Petje Af (2006)

Label: Spec

1. Petje Af (3:07)
  2. De Journalist (3:09)
  3. Ghetto [Arabic Remix] (4:08)

met Akon en Yes-R

12. De Realist (3:21)

met Ton Dijkman

13. Uit de Goot (3:42)

met Gio

14. Je Bent Gewaarschuwd (3:10)

met Lieke van Lexmond

15. Partystof (3:16)
  16. Je Weet Zelluf (4:00)

met The Opposites

17. Rampeneren (3:47)

met Yes-R en The Partysquad

18. Zomervibe [Remix] (3:24)

met Yolanthe Cabau van Kasbergen

Hoedenplank idd
Park vind ik ook een goed nummer

Dr.Greenthump
Beetje flauw om Opgezwolle met Ali B. te vergelijken ...

Hoezo dat?

Raekwon the chef
Rustug veegt ook de vloer aan met dit hele album

tekstueel en muzikaal

clutch
Je weet zelluf pas nog op TV gezien.. met die knaapjes van de Opposites

wat een fout nummer is dat toch

The Deftone
MIjn excuses, opgezwolle net zo slecht noemen als ali b kan natuurlijk niet. Opgezwolle is in zijn soort goed, alleen is het niet mijn smaak.

avatar van MJ_DA_MAN
Dat is al een stuk beter onderbouwd .

oei, 56 stemmen en een 1.09

Feeder
thomaaas schreef:
oei, 56 stemmen en een 1.09

Terecht als je het mij vraagt

Feeder
Helaas hebben de meeste 0,5 stemmers dit album nooit in zijn geheel gehoord.

Dat is inderdaad een héél spijtige zaak.

0,5
Tag
Geweigerd.nl was nog wel leuk om naar te luisteren maar dit is gewoon klote, er zitten teksten tussen waarvan iedereen het wel zou kunnen bedenken... vind 't niks waard dit album, als Ali met serieuze teksten zou komen en een grotere woordenschat zou t al heel wat beter zijn.. denk ik..

Helaas hebben de meeste 0,5 stemmers dit album nooit in zijn geheel gehoord.

Ik heb het hele album vlug een keer geluisterd. Ik denk niet dat je het hele album van voor naar achter en van links naar rechts hoeft te luisteren om tot de conclusie te komen dat dit een wanproduct is.

Improvision
Helaas hebben de meeste 0,5 stemmers dit album nooit in zijn geheel gehoord.

En dan is de vraag: "zou dat hun stem veranderen?".

avatar van BoordAppel
Waarschijnlijk niet, maar dat is totaal irrelevant.

avatar van Weirdo Wizzy
Ik vind Je Weet Zelluf eigenlijk best wel een erg vet nummer. Till Morning is ook nog wel relaxed. Maar een paar andere nummers die ik van dit album ken (Rampeneren, Ghetto) vind ik dan gewoon erg slecht. Ik vind dit gemiddelde wel heel erg laag hoor. Ik kan er haast niet bij komen dat het album zo slecht is, maar het zullen wel vooral haatstemmers zijn.

Harald
en 0.5 vind ik nog overdreven maar lager kan helaas niet

BoordAppel schreef:
Waarschijnlijk niet, maar dat is totaal irrelevant.

Nou en?

avatar van BoordAppel
Je hoort gewoon niet op albums te stemmen die je niet in zijn geheel gehoord hebt. Punt uit.

clutch schreef:

Nou en?

Stel (weet niet of het mogelijk is) iemand vind dit soort muziek leuk vind dan krijgt die door dit soort haatstemmen een verkeerd beeld.

Harald
rico-bballer schreef:

Zeker geen haatstem maar gewoon mijn mening.

rico-bballer schreef:

Dat is de grootste onzin die ik ooit heb gehoord. Dit is gewoon slechte muziek, punt. Als iemand dit leuke muziek vind (wat me zeer onwaarschijnlijk lijkt) krijgt hij juist een goed beeld van deze prut, want dan weet hij/zij dat deze muziek helemaal niet goed is.

clutch schreef:

Dat slaat nergens op muziek kan niet slecht zijn punt het kan alleen over het algemeen slecht gevonden worden zoals dit.

CaliLove
Wat een stomme cover trouwens...

The Deftone
de cover lijkt idd nergens op, en ik denk dat als zoveel mensen deze muziek slecht vinden dat je dan kunt zeggen dat dat ook zo is, ik vind t iig verschrikkelijk, maar het blijft natuurlijk een mening.

rico-bballer
Je kan natuurlijk wel zeggen dat je voor een bepaald genre bepaalde vaardighede moet hebben die heeft hij duidelijk niet dus het is een slechte rapper maar of je zijn nummers goed vind moet je zelf weten.

avatar van T37king
Super slecht deze van Al i b vorige was wel oke ma deze !
een 4

avatar van seanpuffy
zo weinig dat dit album krijgt:s:s:s dit kan ik echt niet geloven ik ga hem nu is beluisteren... want dit kan helemaal niet. mijn stem volgt nog...

dit gaat fout is wel super en het kind ook

Relax
seanpuffy schreef:

dit gaat fout is wel super en het kind ook

Ik durf geen eens een favoriet te kiezen