spartak schreef:
...Net geen 35 minuten duurt deze "Computer Love", maar in al zijn bedrieglijke eenvoud is dit een haast ontroerend meesterwerkje, dat na al die jaren nog helemaal niet verouderd klinkt.
Verdammt, Kraftwerk ist so eine F**ing Gutes Musikprojekt, Mann, Mann, Mann, ich kann kaum meine Öhren glauben!
Bitte entschuldigen Sie mir Meinen Karamellen-Deutsch, aber man muss es sagen wie est ist : Diese Schallplatte ist sehr gut, wirklich!
Von Anfang bis zu Ende is dit een gewèldig prachtig schijfje, als je mij en Spartak gelooft - en doe dàt mar - dan doe je jezelf met dit half uurtje een ongehoord muzikaal genot cadeau!
De variatie, de opbouw van de nummers... Kraftwerk is geniaaal, zeker op dit album, dat waarschijnlijk wel hun allersterkste en meest gebalanceerde album is.
En je hoort hoe deze band de grondlegger is van techno en andere dansmuziek. Pioniers als het ware!
Hier past enkel 5 sterren en ik overweeg sterk om dit in mijn top tien op te nemen. Maar ja, ten koste van wie of wat ook alweer ?
Kraftwerk ist Toll!

und natürlich auch