The Game - Doctor's Advocate (2006)

Label: Geffen

1. Lookin' at You (3:37)
  2. Da Shit (5:23)
  3. It's Okay (One Blood) (4:20)

met Junior Reid

4. Compton (4:41)

met will.i.am

5. Remedy (2:57)
  6. Let's Ride (4:00)
  7. Too Much (4:11)

met Nate Dogg

8. Wouldn't Get Far (4:12)

met Kanye West

9. Scream on 'Em (4:18)

met Swizz Beatz

10. One Night (4:27)
  11. Doctor's Advocate (5:03)

met Busta Rhymes

12. Ol' English (4:44)

met Dion

13. California Vacation (4:28)

met Snoop Dogg en Xzibit

14. Bang (3:37)

met Tha Dogg Pound

15. Around the World (4:05)

met Jamie Foxx

16. Why You Hate The Game (9:22)

met Nas en Marsha Ambrosius

17. I'm Chillin * (4:32)

met Fergie

18. It's Okay (One Blood) [Remix] * (11:47)

met Bun B, Chamillionaire, Clipse, E-40, Fabolous, Fat Joe, Ja Rule, Jadakiss, Jim Jones, Juelz Santana, Lil' Wayne, Nas, N.O.R.E., Rick Ross, Slim Thug, Snoop Dogg, Styles P, T.I., Tha Dogg Pound, Twista, WC en Young Dro

eazyfan
CaliLove schreef:

2pac > The Game
Ja ik stem later als ik deze geluistert heb.

avatar van Conway Twitty
badboy>u schreef:
iedereen begint nu weer te stemmen hoor

Dat mag als hij al gelekt is...
En dat is hij nu al sinds gisteravond.

badboy>u
ja mja ik vind dat je gwn moet wachten totdat album in de winkels ligt. pas daarna moet je je stem afgeven vind ik conway twitty bedoel ik niks mee hoor is gwn mijn mening.

badboy>u
ik luister nu mobb deep the infamous weer.
en dat is pas hip-hop vergeleken met dit album...

avatar van BoordAppel
Misbruik melden aan de mods, niet bij de albums graag.

Johan V
Voorlopig 3,5* kan nog meer worden. De tracks van Just Blaze (Remedy en Why You Hate the Game) klinken erg lekker. Toch ook een paar matige nummers...

avatar van MJ_DA_MAN
Alles is uit, hij is al een dikke dag geleden uitgelekt.

Conway Twitty schreef:
Er staat nu een 0.5, uitgedeeld door de heer Pinkeclipse. Deze meneer heeft een totaal aantal van zo'n 50 hiphopcd's beoordeelt. Het opvallende is dan ook dat hij aan elk van deze albums een 0.5 toekent

*viel me gewoon op.

Pinkeclipse, een man die net zo oud is als mijn vader en maar eventjes alles waar hiphop achter staat een 0.5* stemmen. Hoezo ik heb totaal geen leven .

badboy>u
het hele album is uitgelekt de overige nummers zijn er!!
one night bang around the world scream on em
too much would get, far calafornia vacation da shit
klinkt soms nog wel goed!! oordeling ga ik later geven

badboy>u
ja dat weet ik nu ook mj_da_man

avatar van Conway Twitty
Klinkt hier en daar nog wel erg leuk. 'Compton', het nummer waar ik niet veel van verwachte blijkt gewoon erg goed te zijn. Goed werk van Will.I.Am die samen met Kanye voor wat aangename afwisseling zorgt.

soms denk ik dat ik dr dre hoor rappen games stem lijkt er echt bizar veel op bij die 1e track beetje eng maargoed het is geen slecht album als ik het zo hoor vooral die track met kanye is lekker

schaap schreef:

En ik vond het bij Strip Club al erg.. damn daar is het nog erger

Dit klinkt slecht.. commercieel, wannabee Dr. Dre, steeds The Doctor zeggen en im from Compton..
Nee hij is van Long Beach, ik word een beetje moe van dit album .. en ik heb nog niet eens meer dat 1x geluisterd.

avatar van MJ_DA_MAN
Heb hem nu ook binnen. Verwacht er niet al te veel van.

Johan V schreef:
De tracks van Just Blaze (Remedy en Why You Hate the Game) klinken erg lekker.

Ja, helaas is Remedy al een miljard keer gesampled (zucht). WAAROM alweer Isaac's piano-deuntje (van het nummer Hyperbolicsyllabicsesquedalymistic) gebruiken in een hiphopsong?.... (ja, ook PE heeft hem gesampled, niks PE-beat dus). Echt triest en nergens goed voor.

MJ_DA_MAN schreef:

En alsnog weet niemand dat

avatar van MJ_DA_MAN
Idd ik wed zelfs dat veel ervaren hiphoppers dat ook niet weten dat dat deuntje eigenlijk van Isaac is (niet beledigend bedoeld verder), maarja ik heb de eerste luisterbeurt erop zitten. Om te beginnen met the Game zelf, tja wat kan ik ervan zeggen. Hij heeft helemaal 0 te melden, hetzelfde bekende liedje wat we van hem gewend zijn. Compton dit, nigga that, Dre zo, Eazy dat enz. enz ENZ...... Nee, the Game is nu voor mij definitief een slechte rapper, maaaaaaaaaaaaaaaaar...

De beats zijn gewoon goed op dit album, de 2 singles vind ik (op dit moment) zelfs de minste nummers. De rest zit qua productie gewoon goed in mekaar op een misschien 1 of 2 gevalletjes na. Dat gaat het album denk ik nog redden, maar op dit moment kan ik nog niet stemmen.

Raekwon the chef
Ik heb niet echt een hoge pet op van het album.. Dat nummer dat Kanye in elkaar geflanst heeft klinkt wel leuk, maar dan vooral de beat, vind zijn optreden niet zo denderend en The Game heb ik ook nog niet op zo'n manier gehoord dat ik meteen uit mijn stoel sprong, inderdaad dat constante gelul over Compton,dre,Nwa,hydraulics,impala's begint je na een paar nummers erg uit de strot te hangen, zo vind ik hem ook enorm irritant klinken op 'The doctors advocate'(het nummer) weer datzelfde concept van 'Start from scratch'. hij heeft nu wel weer meer westcoast-artiesten op z'n album staan, dat dan weer wel...
maar ik vind hem niet bepaald vernieuwend, de hoes lijkt veel op zijn voorganger, ook in zijn flow, teksten, delivery hoor ik weinig vooruitgang, voor mij is de Game echt zo'n rapper die het van de goede beats moet hebben en die heeft hij in dit geval dus lucky game

Relax
Die beat van Kanye is te goedkoop "inelkaar geflanst" hij vond een leuk stukje, knipde dat stukje eraf en plakte het overnieuw en overnieuw aanelkaar met wat eigen drums erop.

avatar van thomzi50
Net even snel geluisterd, wordt denk ik drie sterren ofzo.

avatar van MJ_DA_MAN
The Game zelf krijgt igg een dikke onvoldoende voor zijn ''bijdrage'' aan dit album . De beats vind ik zoals al eerder gezegd wel goed verzorgd. Zal bij mij ook rond de 3 worden.

Ondanks het mindere begin, vind ik het tweede deel van het album toch wel lekker klinken. De eerste 6 nrs doen me niet zo veel, maar vanaf Too Much met Nate Dogg zitten er toch goede nrs tussen. Hoewel het dus lang niet de verwachtingen haalt is het zeker geen slecht album.. vooralsnog 3.5*

avatar van realmadrid23
Er zitten geweldige nummers tussen o.a. California vacation.

" Bang" heeft een gruwelijke beat. toch geen slecht album.

dit album word weer dope. net als zn eerste. the game is gewoon een te gekke rapper met goeie songs. one blood, en let´s ride zijn al 2 nummers op dit album die ik ken. de 2 zijn allebij heel relaxed. ik ga ook naar zijn concert! jeuj!!!!!!!

avatar van Kos
Kos
5 sterren als je 2 nummers kent, jaja...

GGMM
Goed album, moet hem nog een keer luisteren, maar klinkt toch wel beter dan The Documentary.
Staan wel wat mindere nr's tussen, zoals Remedy.
Maar op The Documentary stonden er wel meer (how we do, hate it or love it,..)

avatar van JAHJAH
realmadrid23 schreef:

" Bang" heeft een gruwelijke beat

Totally agree. Ook de beats op nummers als wouldn't get far, too much, let's ride zijn van hoogstaand niveau. De rap is teveel compton, chronic, west coast, dre, verder wel redelijk.
Erger me alleen aan de eerste 2 tracks (voornamelijk lookin'at you, beetje slechte opener)

Zeker de beats zorgen dat dit album voor mij 4* verdiend

Waar kan ik het album krijgen dan? want op de deelsites wil het nog niet lukken...

avatar van MJ_DA_MAN
Dan heb je geen goede ''deelsites''.

JAHJAH schreef:

Zeker de beats zorgen dat dit album voor mij 4* verdiend

Dit vind ik zo'n typisch geval waarom er 5,0's bij 50 Cent word gestemd.