U2 - U218 Singles (2006)

Ierland
Rock / Pop
Label: Island

1. I Will Follow * (3:37)
  2. Beautiful Day (4:05)
  3. I Still Haven't Found What I'm Looking For (4:37)
  4. Pride (In the Name of Love) (3:49)
  5. With Or Without You (4:56)
  6. Vertigo (3:10)
  7. New Year's Day [Japanese Single Version] (4:18)
  8. Mysterious Ways (4:02)
  9. Stuck in a Moment You Can't Get Out Of (4:32)
  10. Where the Streets Have No Name [Single Version] (4:47)
  11. Sweetest Thing [Single Mix] (3:01)
  12. Sunday Bloody Sunday (4:40)
  13. One (4:36)
  14. Desire (3:00)
  15. Walk On [Edit] (4:26)
  16. Elevation (4:29)
  17. Sometimes You Can't Make It on Your Own (5:06)
  18. The Saints Are Coming (3:22)

met Green Day

19. Window in the Skies (4:07)
  20. Smile * (3:23)
Feeder
Onnodige reactie's

Ik vind het wel een goed album, mooie verzamelaar. Alleen jammer dat The Sweetest thing erop staat en niet nog een beter nummertje van bijv. pop of htdaab

The Sweetest Thing is juist een van de beteren.

Louis2703 schreef:
The Sweetest Thing is juist een van de beteren.

Nou, ik kan er zo 5 noemen die 10 keer beter zijn

gamer schreef:

Nou, ik kan er zo 5 noemen die 10 keer beter zijn

U2 heeft 11 reguliere platen. Dan is 5 nummers die beter zijn niet echt veel. En daarmee is het dan dus ook niet vreemd dat Sweetest Thing erop staat.

Niek schreef:

Ik zeg toch ook zo 5, dat wil niet betekenen dat ik er niet 20 betere kan noemen

avatar van mkrake
Zie het nummer Sweetest Thing ook niet tussen de statistieken staan (gelukkig). Vind het echt een van hun zwakkere nummers. Zelfs het nummer Miami scoort bij mij nog hoger.
Voor de rest natuurlijk geweldige muziek

avatar van Pinsnider
Wel ok, maar waar is de Unforgettable Fire en waar is Bad..?? Een dubbelaar met ALLE singles was beter geweest...

Ik vind U218 een goed album.
Mijn favoriete songs zijn With or Without You en Where the Streets Have No Name. De nieuwere songs vind ik wat minder, U2 was in zijn jongere jaren het best.

Als U2 fan geef ik een 4.5*

avatar van FunkStar
Als doorgewinterde U2-fan vind ik deze cd zonde van het geld. De 2 eerder uitgebrachte dubbelaars zijn stukken beter qua compleetheid, maar ik wil de bonus dvd's hebben. Geweldige muziek! Alleen ik mis een aantal goede nummers..

Men
Vele uiten hun kritiek op deze verzamelaar, ik vind dat je naar de liedjes moet kijken die erop staan. En dan zul je zien dat dit gewoon een prachtige CD is. Met uitblinkers als With Or Without You en Where The Streets Have No Name!!

Men schreef:

Vind ik ook!!!

Men
Thanks voor je steun gamer

Deze cd blinkt uit door zijn eenvoud. Een cd met de betere nummers van U2. Waar ik niemand over hoor is de geluidskwaliteit, want deze cd is in uitmuntende kwaliteit opgenomen. Wellicht hebben ze de oudere nummers opgepoetst, maar het klinkt beter dan oudere examplaren.

PS: koop wel het origineel of tenminste een 1:1 examplaar, want mp3 is zowiezo not done bij dit soort muzikanten. Het neemt teveel geluid weg en/of vernaggelt het geluid.

Ik zou dit album nooit kopen, maar ik ken alle nummers natuurlijk wel. Stuk voor stuk goede nummers hoor. En over de twee nieuwe singles...ze zijn niet slecht maar de mannen hadden daar beter een paar nummers uit hun beginperiode op kunnen zetten. Trouwens Window in the Skies heeft 2 videoclips, en die zijn allebei echt prachtig! maar voor de beginnende U2-liefhebber is dit wel een goede cd denk ik zo.

Man! op dit heb k zooooo lang gewacht... U2 met een nieuw verzamel album... nu moet k het nog kunne kopen

Trouwens dat lied, The saints are coming is een prachtlied!

avatar van frankvankesteren
0,5
Waaaaaardeloos zeg... niet alleen staan bijvoorbeeld the Unforgettable Fire en Mofo er niet op, dit is gewoon de commerciele U2 die een paar nieuwe singels produceert puur om daardoor een album met 18 nummers te verkopen en op die manier geld te verdienen...

Kan me niet schelen hoe goed dat lied ook mag zijn, dit wordt de eerste 0,5 in mijn lijst

avatar van frankvankesteren
0,5
nirv4n4 schreef:

wat mij betreft zijn de verzamelaars http://www.musicmeter.nl/al... en http://www.musicmeter.nl/al...

al voldoende, maar dat is up to you, zoveel nieuws zit er nu ook niet aan deze verzamelaar dus..

avatar van cornucopia
Bah, wat een commercieel gedrocht...

cornucopia schreef:
Bah, wat een commercieel gedrocht...

Welke Best of niet?

CAPIpsv
Is natuurlijk een regelrechte top CD.

Je moet natuurlijk niet kijken hoe de CD tot stand is gekomen, maar naar de topnummers die er gewoonweg opstaan.

vondeich
Ik vind het wel een aardige verzamelaar... totaal niet compleet natuurlijk, maja wat wil je. De twee nieuwe nummers (met greenday en window in the skies) vind ik echt klare rommel.

avatar van avdj

Welke Best of niet?

In principe zijn alle verzamelaars commercieel maar deze heeft nauwelijks toegevoegde waarde ten opzichte van eerdere compilaties.

vondeich schreef:

Het zijn wel beide nummer 1 hits geworden hier in Nederland.......

vondeich schreef:

kMoet zeggen dat Window in the Skies wel aardig vind en in combinatie met de clip kan ik er wel van genieten. Vind het echt een hele mooie clip. Maar tis inderdaad wel het type nummer waar beelden bij moeten, alleen de muziek is te saai en te simpel.

avatar van luc011190
Niek schreef:

Inderdaad, die clip lijkt wel een soort ode aan de kracht van muziek in het algemeen

Ik snap niet waarom deze cd zo'n laag gemiddelde heeft. Als je de nummers bekijkt zijn het gewoon allemaal toppers, het verdient volgens mij veel hoger!!

4.5*

avatar van wolf
The Saints Are Coming is voor mij het slechtste liedje ooit uitgebract door U2. Het andere nieuwe liedje daarentegen was een aangename verrassing. Toch nog 4*, het blijven mooie nummers.

Davez
Tja als je niet echt U2 gezind bent is het beter dat je een album met de klassiekers op koopt. De albums zelf doen me niets, overproduced en dikwijls gewoon erg matige songs.
Op deze verzamelaar staan echter wel de betere momenten van U2 met uitzodnering van de 2 nieuwe nummers die ik ook bijzonder matig vind
De hits dan zijn in de loop der jaren zoveel gedraaid geweest dat ze eigenlijk ook niet meer om aan te horen zijn.

Ach ik ben sowieso al tegen verzamelaars want het voegt niets toe en het dient alleen maar om de klant uit te melken, vandaar dat ik ook geen cijfers geef aan zulke platen, laat staan ze aan te kopen.

Moest ik een cijfer geven het zou niet fraai zijn.