Space_Lord schreef:Holy Crap!
Juist met volumeknop op 11 beluisterd, niet te geloven!! Mastodontische riffs, fantastisch drumwerk, uitstekende vocalen... dit album is zo goed als perfect! Beste nummer vind ik voorlopig afsluiter A Sorcerers Pledge, maar alle nummers zijn eigelijk fenomenaal. Ben nog maar juist begonnen in het doom metal - genre, maar dit is samen met Agalloch's Ashes Against The Grain toch alweer een hoogtepunt!
Aan te raden voor iedereen die ook maar een beetje into metal is, maar wel (minstens) twee keer beluisteren, want de eerste keer vond ik hem maar matig eigelijk, grove vergissing dus

!
Inderdaad, je moet dit album wat meer luisterbeurten gunnen. Eerst greep deze muziek mij niet, maar toen ik een tijdje later weer luisterde werd ik echt bij mijn strot gegrepen, vooral bij het openingsnummer Solitude.
Dit is inderdaad een perfecte doomplaat, het bevat alles wat een doom metal-plaat moet bevatten: zware riffs, donkere sfeer, goede zang en geweldige gitaarsolo's. Ook het drumwerk is inderdaad érg goed (vooral in Demon's Gate), zeker het beste drumwerk dat ik ooit op een doom metal-plaat ben tegengekomen.
Als je nog meer goede doom metal zoekt, moet je eens
Saint Vitus proberen. Zij zijn imo de ene echte 'erfgenamen' van Black Sabbath. Hun albums zijn wel érg moeilijk te vinden, maar het is wel de moeite waard. Ik raad vooral de albums Saint Vitus, Hallow's Victim en Born Too Late aan