Fall Out Boy - Infinity on High (2007)

Label: Island

1. Thriller (3:31)

met Jay-Z

2. The Take Over, the Break's Over (3:35)

met Ryan Ross en Chad Gilbert

3. This Ain't a Scene, It's an Arms Race (3:34)
  4. I'm Like a Lawyer with the Way I'm Always Trying to Get You Off (Me & You) (3:33)
  5. Hum Hallelujah (3:52)
  6. Golden (2:34)
  7. Thnks Fr Th Mmrs (3:25)
  8. Don't You Know Who I Think I Am (2:54)
  9. The (After) Life of the Party (3:23)
  10. The Carpal Tunnel of Love (3:25)
  11. Bang the Doldrums (3:33)
  12. Fame < Infamy (3:08)
  13. You're Crashing, But You're No Wave (3:44)

met Butch Walker en Ryan Ross

14. I've Got All This Ringing in My Ears and None on My Fingers (4:06)
Dit wordt volgens mij wel een goed album. De dingen die ik heb gehoord klinken wel goed. Ook lijken mij de nummers met Ryan Ross (gitarist van P!ATD) erg goed, aangezien hij een betere gitarist is dan die van FOB.

avatar van chansadres
Dit is de cd waar ik naar uitkijk!
Carpal tunnel of love klinkt veel belovend en de nieuwe single This ain't a scene klinkt erg goed.

FOB heeft gezegd dat ze This ain't a scene niet eens zo'n heel goed nummer vinden maar dat de boodschap in dit nummer de beslissing heeft laten vallen op deze track!

Combinatie met Jay-Z? Ben benieuwd naar dit album, komt ook op mijn verlanglijstje, samen met The View.

This Ain't a Scene zag ik vandaag op mtv.. die is alvast goed gekeurd.. nu de rest nog.. ben nieuwschierig

lostprophet
Nieuwsgierig

Van wat ik nu gehoord heb, klinkt heel lekker..! Een echt Fall Out Boy album, het doet zeker niet onder voor: From Under the Cork Tree. Zeer nieuwsgierig en ik hoop dat ze nog een lange tijd zo door gaan

avatar van chansadres
Heb nu de eerste drie nummers gehoord en het nummer The Carpal Tunnel of Love. En het is echt al een leuke plaat! Leuk dat ze samen hebben gewerkt met bijvoorbeeld Babyface en Jay Z

Ik heb 't hele album.
't is een geweldig album
de lyrics zijn beter geworden en de muziek rockt nog net zo als op 't vorige album.
In 't nummer samen met Jay-z hoor je niet zoveel van Jay-z en misschien is dat maar beter ook .

*4,5/5

vondeich
Als het hele album net zo klinkt als This Ain't a Scene, It's an Arms Race wat ik laatst op TV voorbij zag komen, dan denk ik dat dit nog best een goede plaat zou kunnen worden. Vind dat nummer wel lekker weg rocken!

Ik denk dat dit album echt goed is een paar nummers heb ik ervan gehoord en de vind ik echt leuk!
Ik ga 28 maart naar fall out boy in tilburg dus ben benieuwd!!!

is al uitgelekt, cd klinkt super, koop ik me zeker op 5 februari

ja ik zag op hun site dat ie uitgelekt is dus ik heb gezocht en heb hem gevonden en gedownload. Best gemeen van mezelf vind ik
Maar zoals ik al zei ga ik naar hun concert dus dan koop ik hem zeker origineel want ben hem nu aan het luisteren en vind hem super!!

Voel me heel slecht, ik heb hem gedownload! Maar godverdomme wat een ontzettend goede cd zeg! Nog nooit was Fall Out Boy zo catchy!

Blur schreef:

ja whaha maar als ie dan toch al te downloaden is en iedereen is nieuwsgierig

Vind het tegenvallen na en eerste draaibeurt, zeker op basis van de eerste single

kylie schreef:
ja whaha maar als ie dan toch al te downloaden is en iedereen is nieuwsgierig
maar ik had me heel erg voorgenomen om hem eerlijk te kopen.

hmm de eerste paar platen klinken al goed!
als ik de rest van het album heb gehoord kan ik een cijfer geven

die nieuwe single is toch weer superleuk
ze zijn goed in hun genre (mijn muziek niet meer, wat puberaal, maar toch gewoon leuk)

Ik heb de cd net geluisterd, hij rockt lekker de pan uit moet ik zeggen! Vooral "This ain't a scene, it's an arms race"! Goeie single, toppertje!

Jammer dat ik Jay Z niet meer heb gehoord op dit album, was wel benieuwd naar deze combinatie!

lostprophet
Luister nummertje 1 eens: dan hoor je Jay-Z. Niet dat ie zoveel in te brengen heeft, maar toch. Je hoort hem wel.

avatar van Facedown
Dit is dan één van die nieuwere rockbandjes die ik dan wèl weer kan uitstaan (in tegenstelling tot bv. panic at the disco).
Leuke single.

Facedown schreef:
Leuke single.

Hoezo nieuwere????
Dit is hun vierde studioalbum al..

avatar van Facedown
vondeich schreef:

Hoezo nieuwere????
Dit is hun vierde studioalbum al..

De meeste hebben er pas vorig jaar van gehoord denk ik, van dit groepje...
Maar ja, het belangrijkste van mijn bericht, was dat ik het kan uitstaan i.t.t. andere soortgelijke groepjes

vondeich
Het is inderdaad om uit te houden, maar ik hou het liever toch alleen op het singletje zo nu en dan op de radio...

avatar van coldwarkids
dat singletje is wel leuk maar ik vind dat de andere 13 nummers veel leuker zijn
maar of het beter is dan From Under The Cork Tree
dat kan ik niet zeggen
voorlopig een 4,5

Kid A(cid)
Ik heb niets met emopop, ben ik bang. Nou ja, dit valt nog wel mee, beter dan PATD en MCR. Maar dat ook een heel klein beetje hoor!

Top album al vind ik from under a cork tree toch beter...

Improvision
Jay-Z, jongen.

avatar van Splinter
Ik heb een verschrikkelijke hekel aan die amerikaanse emo bandjes. Gadverdamme. Allemaal dat domme oogschaduw. (zal wel van de producer moeten) Zo'n ontzettend dure clip, en zo ongelooflijk commercieel (dacht dat american idiot van green day het toppunt was, maar dat is nog om aan te horen.)
Toppunt natuurlijk wel My Chemical Romance. Die zou ik echt dood willen maken. Die gitarist van deze band overigens ook. KOTS KOTS KOTS..

het is maar waar je van houdt, maar dit is echt niks en zeker geen leuke comeback van de 80's

Ik kan normaal geen hele cd van dit soort emo-bands aanhoren... Uitzondering 1) Jimmy eat World ... uitzondering 2) deze cd.
Toffe plaat, een heel sterk pakkend nummer in:
I'm Like a Lawyer with the Way I'm Always Trying to Get You Off (Me & You).