Royal Blood - How Did We Get So Dark? (2017)

Label: Warner Bros.

1. How Did We Get So Dark? (3:17)
  2. Lights Out (3:57)
  3. I Only Lie When I Love You (2:49)
  4. She's Creeping (3:23)
  5. Look Like You Know (3:05)
  6. Where Are You Now? (2:46)
  7. Don't Tell (3:38)
  8. Hook, Line & Sinker (3:28)
  9. Hole in Your Heart (3:46)
  10. Sleep (4:16)
avatar van Rvdz
LIghts Out klinkt alvast lekker, zin in!

avatar van Manfield
Rvdz, Ik heb een correctie gedaan bij de artiest. Het moet zijn Royal Blood (I)

Ik ben ook benieuwd!

avatar van jellecomicgek72
Erg gaaf artwork weer, 3 nummers hiervan zijn al te beluisteren. Hoop dat ze op Lowlands staan dit jaar.

JVT
3 nummers al? Dacht alleen lights out?

JVT schreef:
3 nummers al? Dacht alleen lights out?

Where Are You Now is al een jaar te beluisteren ofzo. Soundtrack voor de serie Vinyl. Hook Line & Sinker zijn al behoorlijke live versies van. Lights out vind ik trouwens een lekker nummer. Lekkere riff men!

avatar van VladTheImpaler
Niets nieuws onder de zon, maar het klinkt weer lekker.

avatar van Bert Wasbeer
Lights out is volgens het boekje. Ik hoor iets minder muse,iets meer triggerfinger. En de song is sterk. Toch hoop ik voor het album wel op iets meer. Als ze op lange termijn tot de top van de rock gerekend willen worden, moet het geluid wel meer 'eigen' worden.

Zorrow
Koop niet vaak cd's meer de laatste jaren, maar kans is 99% dat ik dit album ga aanschaffen mits het hun debuut evenaart of misschien zelfs overtreft..... Zo ja dan schaf ik ook meteen hun debuut aan (heb ik nu 'alleen' als digitale download).

Deze 2 heren en hun vernieuwende sound verdienen de aanschaf van tastbare cd's - rockkwaliteit pur-sang; en dat is al lang geleden dat een rock-band mij zover kreeg om cd's aan te schaffen..... Queens of the Stone Age waren de laatsten in het genre.

Ben inmiddels de jongste niet meer, maar neemt niet weg dat mijn rock-roots nog steeds flink ingebed zijn door het fundament wat indertijd gelegd werd door o.a. AC/DC, Motorhead, Van Halen en stukje later Pearl Jam, Kyuss en Nirvana

avatar van ArthurDZ
Bericht verplaatst naar Royal Blood (I)

Knaller! ?

Lekkâh!!

Gelekt?

avatar van Grecio
Nieuwe single is weer net zo goed, mooi album gaat dit worden!

JVT
Idd, weer een geweldig nummer

JVT
Laag gemiddelde na 2 stemmen, gelukkig zit daar de stem van coldwarkids tussen, die stemt toch altijd laag.
De al bekende nrs zijn beter dan wat er op hun debuutplaat stond, dit gaat een knaller worden

avatar van Grecio
Ik stem ook altijd laag. Maar het eerste album van Royal Blood had wel 5 sterren Ik wacht nog even tot 16 juni maar ik merk dat hij dus al geleakd is?

avatar van coldwarkids
Inderdaad geen probleem om soms wat lager te stemmen. Dat doe je helaas niet voor de fun. Ja hij is gelekt inderdaad.

avatar van coldwarkids
Look Like You Know en Lights Out zijn tot nu toe mijn favorieten. De rest is wat matig.

avatar van jellecomicgek72
Waar heb je 'm vandaan king?

jellecomicgek72 schreef:
Waar heb je 'm vandaan king?

Is al op het net te vinden

JVT
Toch weer een lekkere plaat hoor! Mss wel beter dan hun debuut?

Het is weer fijn! Rock 'N Roll baby!

avatar van jellecomicgek72
Het is zeker fijn! Look Like You Know

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
aERodynamIC schreef:

Is al op het net te vinden

Je hebt toch zeker niet met je vingers in de pot met pindakaas gezeten Eric?

avatar van repelstefan
Waar het debuut een beetje tussen de 3,5 en 4,0 schommelde is dat bij deze net wat lager. Na 2 luisterbeurten denk ik: niet slecht maar ik krijg ook niet echt zin het nog een keer op te zetten. Misschien even laten bezinken en morgen nog eens opzetten. Misschien komt het nog, zoals zo vaak

repelstefan schreef:

Is bij mij inmiddels gebeurd. Wat een plaat: overheerlijk! verhoogd naar 4,5*

Gaat de richting op van de vroege Arctic Monkeys, een harde goede Black Keys en een snufje White Stripes. Play It Loud!

avatar van Grecio
Hole In Your Heart, wholy shit!