Timbaland - Shock Value (2007)

R&B / Hip-Hop
Label: Blackground

1. Oh Timbaland (Intro) (3:30)
  2. Give It to Me (3:54)

met Nelly Furtado en Justin Timberlake

3. Release (3:25)

met Justin Timberlake

4. The Way I Are (2:59)

met Keri Hilson en D.O.E.

5. Bounce (4:04)

met Justin Timberlake, Missy Elliott en Dr. Dre

6. Come and Get Me (3:30)

met 50 Cent en Tony Yayo

11. Miscomunication (3:19)

met Sebastian en Keri Hilson

12. Bombay (3:00)

met Amar en Jim Beanz

13. Throw It on Me (2:10)

met The Hives

18. Hello * (4:36)

met Keri Hilson en Attitude

19. Come Around * (3:57)

met M.I.A.

20. The Way I Are * (3:23)

met Tyssem

21. Give It to Me [Laugh at Em Remix] *

met Jay-Z en Justin Timberlake

22. The Way I Are * (3:49)

met Nephew

23. The Way I Are [OneRepublic Remix] * (3:33)
  24. The Way I Are [Jatin's Desi Remix] * (3:30)
avatar van Wib0__
realmadrid23 schreef:
Timbaland previewed "Throw It On Me" and "One & Only" on radios. The album leaked on 18th March.

uitgelekt??? dat staat op wikipedia??, nou wil het wel pindakazen hoor

Zal het zo zijn?! Ik vindt Wikipedia maar een onbetrouwbare bron, iedereen kan alles aanpassen..

Akonner
Wie heeft er al gestemd op een album da nog nie is uitgebracht?

avatar van RvL
RvL
Akonner schreef:
Wie heeft er al gestemd op een album da nog nie is uitgebracht?

Dat vraag ik me ook af... al kan ik niet wachten tot ik hem te horen krijg!

avatar van Niek
RvL schreef:

Dat vraag ik me ook af... al kan ik niet wachten tot ik hem te horen krijg!
Daar is vrij makkelijk achter te komen door gewoon op 'Stemmen' te klikken..

avatar van MJ_DA_MAN
Doe zogenaamde ''leak'' was niet echt, maar zo fake als het maar zijn kan dus. Weg die stem dus, dank u!

Akonner
Ben zeer benieuwd naar dit album, verwacht er niet te veel van hoor, er staan veel vreemde combinaties op. (justin+dre, the hives, fall out boy, elton john)

avatar van realmadrid23
er zijn tot nu toe 4 nummers uitgelekt.

eentje is de single. give it to me, de anderen zijn : time,throw it on me, en kill yourself... , voor de rest moeten we nog ff wachten ,

avatar van realmadrid23
heb een voorproefje van release! luister gasten:D http://www.youtube.com/watch?v=epH2y1got3I

van het hele album

tot zover vind ik persoonlijk dat deze nummers er echt uitspringen:

oh timbaland (de intro is al vet)
Bounce
The way i are
board meeting
scream
hello
en give it to me natuurlijk, ik weet het, bijna alles, want dit album is echt vet dat weet ik nu al ..

hmmmm.... ik heb de nieuwe timbo net binnen ( wat zal ik ervan zeggen) Het is herkenbaar en anders dan gewend, hij laat ook zien dat hij nu ook meer met artiesten werkt die niet in de R&B of hip-hop scene zitten. Ik vind het een relaxte cd vooral voor timbo liefhebbers, mensen die zijn "sounds" zoiezo niet aanspreken zullen dit nix vinden, maar ik vind het een

Gelekt.

fikkie schreef:

huhh?? hoe kom je eraan??, wil het wel weten kan echt niet wachten !!:D

laat maar hahahah

realmadrid23 schreef:
laat maar hahahah

hmm ik mis 2 nummers de bonustracks

avatar van thomzi50
Oh Timbaland is niet echt een intro, toch?

avatar van MJ_DA_MAN
Nee eigenlijk totaal niet nee. Eerste luisterbeurt van dit album viel me trouwens reuze mee. Zo'n beetje alles is van hetzelfde niveau waardoor het wel lekker wegluistert. Stem volgt binnenkort.

avatar van Wib0__
Heb nu van elk nummer een 30 seconden mogen beluisteren, en zie net hier dat ie gelekt is, dus ben meteen opzoek gegaan naar ''het album'' ..

Dus ik ben benieuwd, Give It To Me vindt ik nogsteeds een best lekkere single,

Ook mijn stem volgt binnenkort ..

Ben hem nu aan het beluisteren, hij is best goed!

avatar van realmadrid23
ja, pff ik mis die bonustracks gewoon het nummer "hello" schijnt goed te zijn .

Dr.Greenthump
Met de nadruk op ''schijnt''

avatar van jowietje
Ben aan het luisteren, tot nu toe opzich wel goed. Maar Timbaland is gewoon niet meer orgineel, laat dat een feit zijn.

avatar van jowietje
Ik heb Hello en Come around niet, weet iemand waar ik ze vandaan kan halen. Heb namelijk nog iets meer overtuiging nodig voordat ik 'm koop

avatar van thomzi50
Wat een grafplaat is dit zeg.. Jeetje. Had weinig verwacht, maar dit slaat toch wel alles. Nummers als Fantasy kan ik niet aanhoren. Dre zakt ook weer verder weg in Bounce, de titel zegt eigenlijk al genoeg. Vind de beat van Come and get Me stiekem wel lekker, maar dit album krijgt vrijwel zeker een onvoldoende.

wooww wat is deze vent een goeie producer! ben heel erg benieuwd naar zijn album!!

like he said "he's a real producer and you just the piano man.. F.U.S.S."

Het is een goeie album geworden nummers zoals bounce,give it to me,bombay,apologize lekkere nummers 4,5 voor deze cd

avatar van Reijersen
Ik zie m overal met 17 nummers ipv 19. Klopt dat?

avatar van thomzi50
Ja ik heb ook met zeventien op mijn p.c.

avatar van Reijersen
thomzi50 schreef:
Ja ik heb ook met zeventien op mijn p.c.

Thanks.

heb hem net helemaal beluisterd (heb alleen een probleem met nummer 6 hoor helemaal geen 50 of yayo, weet niet hoe dit bij jullie is).

Heerlijk plaat met zalige beats, en enkele uitschieters: Give It to Me, Apologize

|Joël|
JessaMAn schreef:
Er zou een liedje met Lil Wayne Op Komen ik snap het niet zo goed
Laten we blij zijn dat dat niet is gebeurd