Krezip - Plug It In (2007)

Label: RCA

1. Play This Game with Me (4:00)
  2. Life Is Sweet (3:31)
  3. Plug It in & Turn Me On (3:41)
  4. Ordinary Day (3:27)
  5. Can't You Be Mine (3:02)
  6. Easy Way Out (3:15)
  7. Not Tonight (4:10)
  8. Bored (3:28)
  9. You're Wrong (3:24)
  10. Hey There Love (4:35)
  11. All My Life (3:38)
  12. Everybody's Gotta Learn Sometime * (4:27)
  13. Plug It in & Turn Me On [Live at HMH] * (3:45)
  14. I Would Stay [Live at HMH] * (6:39)
  15. All My Life [Live at HMH] * (3:51)
  16. Venus [Live at HMH] * (3:32)
  17. Look What You've Done [Demo] * (2:19)
avatar van *San*
o ik heb de 1e single: Plug it in & turn me on al gehoord.. Dit album belooft wat!!

Burzum
Bestaan die nu nog altij
Achja...

avatar van Wib0__
En meteen in je top10 San, terwijl 't album nog niet eens uit is..

Hun eerste single van dit album Plug It In & Turn Me On is naar mijn gevoel erg zwak, ze kunnen beter!

avatar van *San*
Sorry hoor Wib0_ ik hou van Krezip, en al hun albums zijn top! En ik maak het lkkr zelf uit wat ik in me top 10 zet! Deze cd Rockt!

avatar van Wib0__
Mij maakt het niet uit wat je in je top10 zet.
Maar nu zeg je ''Deze Cd Rockt'' Hoe weet je dat? Waar baseer je dat op? Op die 1e single?
> Die cd kan toch ook erg tegenvallen?

avatar van jowietje
*San* kan vast in de toekomst kijken, ofnee ze werkt bij de platenmaatschappij van Krezip, ofnee ze is de beste vriendin van die Jaqelien, of heeft ze toch stiekem een site waar die al is gelekt?

Nouja iniedergeval de video voor Plug it in is echt heel erg leuk eigenlijk is die gewoon helemaal precies zoals de cover van het album.

Anne Govaert... zucht... wat een schoonheid.

Dr.Greenthump
Doe mij maar Jacqueline

Electro_
Wel jammer dat ze hun eigen stijl kwijt zijn, of beter gezegd; hebben ze die wel gehad? Ik vind de nieuwe single erg aardig klinken, maar totaal niet bij Krezip passen. Ik heb een beetje het idee dat ze meegaan in de trend van hippe synthesizer-bandjes. Weet niet of het hele album zo is, de single in ieder geval wel.

Electro_ schreef:

De leadzangeres is wel knapper op geworden de laatste jaren en hebben wel een beetje pit om in het buitenland hits te scoren. Maar de nieuwe single is wel lekker swingend.

Dit album klinkt en super vet, klinkt ook oer nederlands kan zo internationaal doorbreken, sound ik even wennen, maar is een goeie doorstart ,ze moesten veranderen voor de toekomst, goeie puntige nummers kortom een top album, jammer van de korste speelduur alleen, maar dat is tegenwoordig normaal

avatar van chansadres
Ordinary day is in ieder geval één van mijn favoriete nummers. Heerlijk gewoon!

avatar van Migo
Wat een verschrikkelijk gedrocht is die eerste single.. Wel erg simpel. Nu geeft dat niet als het maar een lekkere plaat is maar dat is dus ook niet het geval.

Maar niet gevreesd, ik zal niet stemmen want ik zal het hele album toch nooit gaan luisteren.

avatar van sjorzke
Ik heb het album ook gehoord en er zitten echt paar erg leuke/mooie nummers op! ik heb hem nu pas een keer snel gehoord dus echt oordelen kan ik nog niet !

avatar van HiLL
Electro_ schreef:

Leve de commercie! In den beginnen was ons Jaqje ook nog een lelijk eendje met donkere, alto kleertjes aan. Nu is dat geheel anders! Hoog blond haar, hippe kleding en een lekker lijf...en de muziek, ach ja die vind ik best wel lekker.

En iemand die een album, wat nog niet eens uit is en die denk ik nog niet eens in zijn geheel beluisterd is, in zijn/haar top 10 zet...die is op zijn zachts gezegd: vreemdjes..

avatar van douwens
Ik vind Plug it in ook wat simpel. Onderwerp het nu aan een eerste luisterbeurt. Eerste track is in iedersgeval beter als Plug it in en klinkt meteen al goed in het gehoor. Maar ik denk dat het een leuk niks mis mee popplaatje is. Maar goed ik luister verder...

avatar van Wib0__
Ik vindt het allemaal erg lekker wegluisteren.
En dus best vermakelijk.

pietervanhaaren
een toffe plaat, heb hem vanmiddag gehaald.

Nice cover

avatar van jowietje
Ik heb hem vanmiddag gehaald. Ik vind 'm niet super. Plug it in & turn me on is een lekker nummer, de rest lijkt er wel allemaal wat op maar ze missen allemaal iets. Alle nummers zijn wel oke maar niet echt super. Wat ook vreemd is aan dit album (in mijn geval), de rustige nummers vind ik mooier dan de vlottere, dat komt niet vaak voor.

Kortom, wel oke 2,5 sterretje

ik denk dat ik mezelf toch wel fan mag noemen van krezip (zeker dan van hun eerste 2 platen)

maar dit is echt al 1000 keer gerecycleerde brol. Bij alle liedjes heb je het gevoel dat er zo al enkele tien tallen bestaan.

Is er trouwens nog iemand die bij "ordanary day" aan "Big Big world" van Emilia moet denken?

avatar van Youri
Leuke cd, al duurt deze niet zolang met 11 nummers. De muziek deed me soms aan No Doubt denken(Rock Steady) Meer dansbaar dan rock. Wel een leuke cd, niet hoogstaand maar het luisterd lekker weg en zal live ook goed klinken.

avatar van Fianosther
Aardig pop plaatje met een vleugje rock (uit vervlogen tijden?) maar de spanning ontbreekt en het klinkt allemaal veels te glad. 1,5*

Ik weet nog dat de eerste single van hun vorige album uit kwam ( Out Of My Bed), waar ik een hele tijd gruwelijk aan moest wennen, en dus lang niks vond. Later vond ik hem steeds beter.
Hopelijk blijkt dit ook bij Plug It In.
Krezip gaat hoe dan ook met hun tijd mee, al blijft Nothing Less het mooiste album.

avatar van kaztor
Plug It In & Turn Me On....
Zijn de dames langs Christine Le Duc geweest?

Joy
plug it in lijkt exact op het laatste hitje van ellen ten damme

jaklien (klikt net alsof ik haar ken:) is alleen 3 keer sexier

avatar van miak
De vierde 2,5* op rij voor Krezip. Ik blijf het bandje toch nog steeds volgen, dat komt omdat ik het één van de leukste Nederlandse bandjes vind. Muzikaal niet vernieuwend, maar maakt dat wat uit? Neen. Het raakt me niet, maar maakt dat wat uit? Neen. Het klinkt allemaal vrolijk en oké. Gewoon een luchtige plaat, die je af en toe draait om er niet te veel bij na te hoeven denken.

avatar van douwens
Ik heb Krezip gezien bij Elastiek in Hilvarenbeek en het is inderdaad gewoon een leuke symphatieke band. Daarbij klinkt het live ook nog eens zeer prima en straalt het plezier nog altijd van deze band af. Ze zijn vooral erg aandoenlijk en de songs liggen lekker in het gehoor. Gewoon een niks mis mee bandje.

avatar van Nick4
Zeer goed album, lekker vrolijk en swingend. Eigenlijk vind ik alleen het liedje 'Bored' niks (het is en beetje irritant). De rest is goed tot zéér goed! Het beste nummer vind ik toch wel 'Ordinary Day', maar ook Play this game with me, Life is sweet, Plug it in & Turn me on, Easy way out en All my life zijn mijn favorieten.

avatar van HiLL
miak schreef:

Als je het zo'n leuk bandje vindt, waarom scoor je het dan zo laag?