Sietse schreef:
Je hebt muzikanten in deze wereld die ontzettend pretentieus te werk gaan. Bij alles een verhaal hebben over het hoe en wat. Overal moet iets achter worden gezocht. Deze mensen noemen zich dan kunstenaar ofzo. Zij proberen de muziek te verheven tot een hoger iets.
Sommige van deze muzikanten schrijven hier zelfs boeken over. En dit kan tot het ranzige af zijn. Dat je echt zo iets hebt van "haal die vinger uit je reet".
Bij deze cd is het precies het tegenovergestelde. Deze muzikanten spelen gewoon liedjes met al dan niet waardeloze teksten die totaal niets te zeggen hebben. Er wordt geen een poging gedaan om ook maar ergens uit te blinken, iets bijzonders te doen of ook maar enigzins boven het maai gras uit te komen.
Daarom wil ik mijzelf dan ook zeer prijzen met het bereiken van nummer 7 op dit album (tot nu toe). Dit vind ik een uiterst goede prestatie van mij. Mocht ik het einde ooit halen van dit album (ja gaat wel lukken hoor, ben nu al zo ver) heb ik denk ik toch wel bewezen een erg hoog uithoudingsvermogen te hebben.
wat een ... plaat.
Deze wat negatieve kritiek heeft mij ertoe gebracht deze CD te gaan beluisteren, Later merk ik dan wel of jij of zij ( lees negatieve en positieve) gelijk heeft. Stem later dus, later.