Tokio Hotel - Scream (2007)

Alternatieve titel: Room 483

Duitsland
Label: Universal

1. Scream (3:18)
  2. Ready, Set, Go! (3:34)
  3. Monsoon (4:00)
  4. Love Is Dead (3:40)
  5. Don't Jump (4:09)
  6. On the Edge (4:07)
  7. Sacred (4:00)
  8. Break Away (3:24)
  9. Rescue Me (3:48)
  10. Final Day (3:13)
  11. Forgotten Children (4:37)
  12. By Your Side (4:22)
  13. Black * (3:23)
  14. Instant Karma * (3:11)
avatar van catdog
Ik ben benieuwd.
Monsoon vond ik in ieder geval luisterbaar in tegenstelling tot hun andere nummers.

Maarja misschien komt dat omdat duits mij niet ligt..

Mojo Pin
Lekkere zangeres ook.

avatar van Gizzmann
Mojo Pin schreef:
Lekkere zangeres ook.

Heb er al een paar nummers van gehoord.
Duits blijft leuker, maar als ze er populairder mee worden...

Ik heb nog niet alle nummers gehoord maar Monsoon, Scream en Rescue me zijn erg goede songs.

Berzerker
Ik vond ze in het duits wel om aan te horen, ik vind ook eigenlijk dat ze bij het duits hadden moeten blijven, maarja, dit levert meer geld op... Wel begrijpelijk, maar ook jammer.

Ik zal 'm nog is gaan luisteren.

*Laura*
Monsoon klinkt wel fijn, ik zal ook eens naar de rest luisteren. Ik was er aanvankelijk van overtuigd dat het een vrouw was die zong, maar soit.

haha gizzman.. ik lach met je mee!!
een lekkere zangeres?? xD
een vent zul je bedoelen!!

Mojo Pin
Een VENT??!

Ik heb nou echt genoeg gehoord van deze mislukte anime figuren

*Laura*
Horrorfanaat schreef:
deze mislukte anime figuren

Ze hebben gewoon hun eigen stijl ontwikkeld, daar is niets mis mee lijkt mij!

Joy
18 jarige oostduitse pubertjes trekken leeftijdgenoten aan die hun muziek beoordelen, dat is hier wel duidelijk, al gaat het toch weer om het uiterlijk, geeft niet mensen, komt vanzelf een moment dat dat je niet meer boeit en beoordeeld op muziek:)

Uhm even zonder uiterlijk en alle heisa, het is toch gewoon niet veel bijzonders? Ook al zijn ze nog jong?

Ik vind trouwens dat als Bill in het engels zingt hij veel volwassener klinkt dan in het Duits. Of ligt dat nou aan mij.

Ehm... Black en Instant Karma staan niet op deze cd.
Black staat op de single van Mosnoon. En Instant Karma is alleen opgenomen voor een 50 jaar bravo cd.

Heb em vandaag gekocht. Vond Love is Dead en By Your Side tegenvallen. De rest vond ik goed.

Een VENT??!

ja een vent. Hij lijkt ook wel op een meid (in de clip monsoon is die echt verwijfd) maar zingen kan hij wel.

ik vind durch den monsun mooier dan monsoon en dat ze nu alles in het engels zingen das ist schade

avatar van chansadres
JBJ-Lover schreef:

Hij is ook volwassener geworden (Lees: Baard in de keel). Daarom zijn vele nummers op de Engelse versie lager ingespeeld. Meneer kan niet meer zo hoog komen met zijn stem.

Ferre
Gizzmann schreef:

Mojo Pin schreef:

Haha
Tja, ik snap ook niet waarom hij er uitziet als een hij+zij (ik noem het een 'het'). Wie weet waarom?

Verder vind ik Tokio Hotel niet speciaal. Op TMF is het op dit moment Tokio Hotel dit en Tokio Hotel dat...

0,5
dit is zooooooooooo slecht.
Er zijn duizende betere bands en TMF draait niks anders dan Tokio hotel.
Echt waar zelfs Bullet for my valentine is nog beter.

avatar van ariedirk
zag mansoon net op tmf en op de een of andere reden sprak het me wel aan ik bleef kijken om te zien wie het was (ik dacht nog aan the rasmus ofzo) en ik zag dat het tokio hotel was.. gadverdamme heb ik weer. denk ik ook eens een populair bandje leuk te vinden is het tokio hotel, had ik al een cd van en die viel ook al tegen. trap ik er voor de 2e keer in.
een soort van haat/liefde gevoel heb ik hierbij (en niet vanwege de zangeres) toch ergens wel leuke muziek, maar zulke achtelijke comerciele ik ben stoer omdat ik zielig doe, ik ben zo emo. bah

Berzerker
Wat ik denk dat Pruut wil zeggen is, tenminste bij het tweede stukje, dat deze band zich in geen opzicht onderscheidt van andere bands in dit genre, kijk maar is een beetje rond, je zult zien dat vele bands er zo uitzien en dit soort muziek maken, en meestal nog vele malen beter ook.

Verder wil ik je niet persoonlijk afkraken, maar ik vind Tokio Hotel allesbehalve origineel, in hun uiterlijk en hun muziek.

Het album is opzich niet slecht, en dat heb ik ook niet beweerd, alleen vind ik het een beetje zonde om nummers die al is op cd zijn verschenen op precies dezelfde volgorde op een andere cd te zetten, maar dan in het engels... , tuurlijk, ik begrijp dat de publiciteit heel erg belangrijk is, maar maak dan nieuwe muziek in het engels...

Voor dit album een 2,5* dus, niet slecht, maar ook niet goed.

avatar van Phoebe318
De Duitste nummers vond ik leuker, maar nu weet ik in ieder geval waar de nummers over gaan.

Music_Lovertje_
TH heeft gewoon hartstikke goede muziek, daarom ga ik binnenkort ook naar een concert van hun!!

en dat bijna iedereen vind dat Bill op een meisje lijkt .... dat kan ik dan op zich wel begrijpen. Maar hij heeft gewoon zijn eigen stijl....
Zelf ben ik super fan van hun en dan voorname van Bill & Tom

ik vind wel dat in het duits zingen beter bij hun past dan engels , omdat al zoveel artiesten in het engels zingen, daarom vind ik dus duits weer eens wat anders. maar ja...

avatar van Galithos
Ik vind de muziek sowieso niet zo wreed, maar goed iedereen zijn eigen smaak.

Het is echt genept dat ze een oud album in het duits opnieuw gaan uitbrengen in het engels.

Tatycardia
Leuk album, vooral monsoon vind ik prachtig. Ready, Set, Go! is wel leuk, maar ik vind het 1000 keer beter in het Duits.
Bill's (de zanger's) stem vind ik wel veel mooier nu, sinds hij volwassener is.

Voor de rest vind ik dat ze het nogal wijnig uitzenden op TMF.:(

avatar van Desert
Ik heb hem net voor de eerste maal geluisterd en ik daar ga ik het ook bij laten.

De muziek is alles behalve geïnspireerd en is duidelijk alleen maar gericht op het geld uit de zakken slaan van pubers.
Muziekaal zijn ze totaal niets waard.
Die stomme zanger met zijn lamentabele stem, die belachelijke gitaristen...
Ik heb last van plaatsvervangende schaamte telkens ik ze zie of hoor.

Je moet echt al lang zoeken voordat je iets vindt dat zo slecht is!

Maar wat me nog het meest ergert aan deze 'dingen' (help me aub met hun geslacht):

Ze creëren in hun songs een duister sfeertje om zo in te spelen op de emo-hype.

Het is schandalig dat ze met hun inhoudloze teksten de jeugd neerslachtig proberen te maken. Jongeren spiegelen zich zo al teveel af aan lyrics, en dan gaan zij daar nog wat suicidale en deprimerende impulsen aan geven.
Echt verschrikkelijk...

En ja, hun teksten zijn inhoudsloos, of beter gezegd ze hebben allemaal dezelfde boodschap: "Geef je geld niet aan degelijke bands ... Spijs onze bankrekening maar."

Hetzelfde geldt voor hun videoclips...
Donkere beelden, een droevig thema, een zanger die wat met zijn gezicht zielig staat te wezen en zegt: "Kijk naar mijn gezicht want mijn muziek lijkt nergens naar! Probeer mijn geslacht te raden daarmee overleef je de 3 à 4 minuten bullshit wel."

Joy
ach ja, ut zijn dan ook mannekes van een jaar of 19-20, mogen ze aub muziek maken die bij die leeftijdscategorie past?

Tatycardia
Ze zijn 17 en 18. De zanger en zijn broer zijn 17...
En als jongeren ze leuk vinden, wat is er dan mis mee dat ze de albums kopen of hun geld daaraan geven?
En dan komt het er nog eens bij dat die jeugd helemaal niks meer koopt, maar alles gratis download op het internet...

avatar van Ploppesteksel
Desert schreef:

Muziekaal zijn ze totaal niets waard.
Die stomme zanger met zijn lamentabele stem, die belachelijke gitaristen...
Ik heb last van plaatsvervangende schaamte telkens ik ze zie of hoor.

Je moet echt al lang zoeken voordat je iets vindt dat zo slecht is!

Ze creëren in hun songs een duister sfeertje om zo in te spelen op de emo-hype.

Echt verschrikkelijk...

Hetzelfde geldt voor hun videoclips...

Zo denk ik er ook over.