Tokio Hotel - Scream (2007)

Alternatieve titel: Room 483

Duitsland
Label: Universal

1. Scream (3:18)
  2. Ready, Set, Go! (3:34)
  3. Monsoon (4:00)
  4. Love Is Dead (3:40)
  5. Don't Jump (4:09)
  6. On the Edge (4:07)
  7. Sacred (4:00)
  8. Break Away (3:24)
  9. Rescue Me (3:48)
  10. Final Day (3:13)
  11. Forgotten Children (4:37)
  12. By Your Side (4:22)
  13. Black * (3:23)
  14. Instant Karma * (3:11)
vigonoah schreef:
Ik vind het lekkere nummers,
en mij lijkt dat de engelse nummers gewoon zijn om de rest van europa kennis te laten maken met hun band.
Dat is gelukt, want daarvoor had ik nog nooit van ze gehoord...
Waarom moet elk nummer zo geniaal zijn? Als het lekker klinkt is het toch ook leuk?
En meiden lopen ook achter ze aan omdat ze de muziek leuk vinden, niets mis mee toch? Ik snap gewoon niet wat sommige mensen te zeiken hebben, laat de mensen die deze muziek leuk vinden lekker hun gang gaan...

Tsja, Rammstein zingt altijd in het Duits, zijn allen oerlelijk en is ook wereldberoemd...

En meisjes vallen nou eenmaal op niet-echt-mannetjes.
Raar, maar zo is het...

Abyss
oh oh oh oh de genialiteit in sommige nummers, de o zo mooie gitaar solo's, de briljante compositie,zang, innovatieve geluiden, de diepgaande gevoelige maatschappij kritische verwoordingen, .............................die kan ik er gek genoeg niet in terugvinden

avatar van Arrie
Maar stiekem vind je het soms toch best leuk om te luisteren, geef maar toe.

0,5
Tokio hotel maakt de moderne rockmuziek ten schande.
Meer heb ik er niet over te zeggen.

avatar van AGE-411
Kan allemaal goed zijn... Maar! Hebt gij dezen LP thuis liggen ? Hebt gij hem al helemaal gehoord?

Zoja; ik kan zeer goed geloven dat je er een slechte score aan geeft.
Zonee; ik vindt het echt zielig dat je gewoon 0,5 geeft aan een album terwijl je het niet eens kent. Een echte pest voor de site, die anti-stemmen.

Ik haat ook TH, maar ik stem toch helemaal niet!?

(Je moet dit niet persoonlijk opvatten, ik weet wel dat er veel leden zijn die het wel doen)

Ben ik het helemaal mee eens, Age.
Er is niks mis met de mening geven over artiesten, want daar wordt een site als deze juist voor gemaakt, zij het positief of negatief, maar op voorhand een cijfer geven vind ik eigenlijk nergens op slaan.
Dan gedraag je jezelf juist erg lullig en respectloos tegenover de mensen die het wel leuk vinden.

avatar van Gajarigon
Ik ken enkel de singles, maar echt een 'schande voor de rockmuziek' zou ik dit toch niet noemen. Gewoon poprock, ik kan best begrijpen dat dit veel succes heeft, al is het niet echt mijn ding. Hopelijk evolueert de smaak van de kids die hiernaar luisteren later naar 'het betere spul'.

Abyss
Arrie schreef:
Maar stiekem vind je het soms toch best leuk om te luisteren, geef maar toe.

Ja ik heb alvast 2 kaartjes voor 4 maart in Ahoy. Heb je zin om mee te gaan?

Enfin.....ik stem er in ieder geval niet op zoals al die anti-stemmers, omdat ik het nooit helemaal serieus heb beluisterd.

AGE-411 schreef:
Ik haat ook TH, maar ik stem toch helemaal niet!?

Doe ik ook niet, maar ik heb hem wel helemaal geluisterd en kom niet hoger dan 0,5 omdat ik er gewoon helemaal niets goed aan vind kan toch.

avatar van HaanHoen
Same here.

En met een huisgenoot die constant Tokio Hotel op heeft staan, ken je zo langzamerhand ieder nummer van buiten, en heb ik alles vaak genoeg gehoord om volkomen eerlijk op een 0,5 uit te komen.

Er valt werkelijk niks te beleven in deze muziek. Het is compleet inspiratie loos, veel nummer zijn afgekeken van andere artiesten, live optredens worden vaak geplaybacked, de zang vind ik helemaal niks en het hele cultuurtje om de band heen is gewoon walgelijk. De meeste zijn alleen maar fan vanwege de looks van de zanger, al beweren ze dat ze de muziek ook goed vinden. Maar wanneer je ze een soort gelijke band laat horen, maar van iets betere kwaliteit en een lelijke frontman, dan is het meteen schreeuwerige troep. Heel grappig.... Tokio Hotel heeft zelfs 2 cd's en nummers die 'Schreeuw' heten..... maar goed.

Belachelijk Pop cultuur met alle heisa er omheen is er altijd geweest, en zal er ook altijd zijn. Ook bij bands die in mijn ogen geniaal zijn (neem bijvoorbeeld de gillende stadions bij the Beatles) kan je er soms niet aan ontkomen. Tokio Hotel spant op dit moment de kroon en zal dat ook nog wel even doen. Laat de gillende 16-jarige meisjes massa maar achter dit soort dingen aanlopen. Als zij daar gelukkig van worden, dan heb ik daar vrede mee. Echte muziek liefhebbers komen buiten de top-40 paden om altijd nog wel aan hun trekken. Muziek gaat in hun ogen altijd nog om de muziek zelf, de kunstvorm, niet om 'geile' Duitsers in wijven kleding.

En ik sluit me ook aan bij de mensen hierboven: anti-stemmen vanwege haat jegens een band/artiest zonder het album goed geluisterd te hebben is complete nonsens. Aan een objectief oordeel heeft iedereen veel meer, of dat oordeel nou goed of slecht is.

AvRiL*AsHLEe*fan
Ben er echt op uitgekeken. VRESELIJK spijt dat ik deze cd ooit heb gekocht, want de muziek verveeld enorm snel. Alleen de eerste paar dagen vond ik het leuk, maar daarna werd het steeds minder en heb mn stem zo vaak verlaagd dat ik er nu 1,5* voor gegeven heb, maar dat kan nog lager worden... Begrijp de mensen die hier 0,5* voor geven ook goed.

Er zit inderdaad helemaal NIKS in de muziek en ik ken veel fans van TH, maar hun gaat het inderdaad allemaal om de zanger, niet om de muziek, hoewel ze idd wel zeggen dat ze het leuk vinden. En dan niks anders meer luisteren zeker? Er zijn toch echt genoeg bands in dit genre die VEEL EN VEEL beter zijn. En die vinden ze 'niet leuk' zoals haanhoen al zei. Ik wil nou niet zeggen dat ik zelf ontzettend veel ken ofzo, maar toch.

Zou me er haast voor schamen dat ik het ooit 5* heb gegeven, omdat ik het nu zo'n ontzettende bagger vind..

Maargoed, deed eerst gewoon mee met iedereen die het leuk vind, misschien komen anderen er later toch ook wel achter dat dit ECHT niet het einde is, en de meeste bands van dit genre beter zijn.

avatar van freitzen

Trouwens, ik zag vandaag dat TMF het nodig achtte om Nederlandse ondertitels bij de clip van Don't Jump in beeld te plaatsen... nog even en we hebben binnenkort een album dat 'Schreeuw' heet

avatar van HaanHoen
freitzen schreef:
Ach ja, net zoals sommige haters per definitie gaan bashen zonder hun nummers een eerlijke kans te geven, zo zullen de lovers de muziek een stuk minder vinden als er plots een nieuwe zanger zou komen... Toch?P

Dat klopt inderdaad, maar dat is geen vrijbrief om achteloos 0,5* te gaan geven bij iedere plaat die je niet kent maar wel een hekel aan zou hebben.

Maar ik ben het met je eens: van allebei de kanten zullen er mensen zijn die niet objectief oordelen.

Hm.. Ik hoor toch veel liever duits dan engels.
In Sacred/Heilig bijvoorbeeld:
Heilig: meine Hand, von Anfang an, uber dir...
Sacred: your hands above, like a dove, over me..
Dove?! DOVE?!

Het is een duitse band, en ik vind dat ze duits moeten blijven zingen.

Maar over dat de fans niet meer van TH zouden houden als er een ander zanger zou zijn, dat klopt wel. Maar dat is omdat Tokio Hotel geen Tokio Hotel meer is zonder Bill. En niet vanwege zijn looks, echt niet.

avatar van Ploppesteksel
Vanwege zijn vals zingen dan ofwat ?

avatar van leaatjee
nah.. aardige nummers.. maar ik begin er steeds meer een hekel aan te krijgen vanwege de overdreven aandacht die ze krijgen, ik bedoel, zo goed zijn ze nou ook weer niet, een voor mijn idee maken ze iets te slappe muziek..

SOAD schreef:

Jij vind er niks goed aan ik zou zeggen wat is hier nou slecht aan

Bobiej
TokioHotelSCREAM schreef:

Jij vind er niks goed aan ik zou zeggen wat is hier nou slecht aan

"Wat is hier nou slecht aan"? Jij verwondert je dat iemand anders dit niet mooi vind..?

Kom op, verschil van mening enzo, mensen houden van andere stijlen en artiesten, je kent het verhaaltje wel..?

JustaRascal
Walgelijk. Voor ieder wat wils in dit bandje: een Hiphoppertje, een average-Joe, een Metalhead en een "emo". Argh.

beaster1256
muziek voor 10 jarigen door een stel duitsers , hoe lager kan je nog zakken !!!!!

toch op een site musicmeter waardig !!!

open dan een site kinderpop,

amai , the osmonds waren beter vroeger

avatar van LucM
1,0
Ach, over enkele jaren is Tokio Hotel vergeten. Dan is er een andere tienergroep waarop wij onze gal kunnen spuwen.

The Osmonds (voor mij jeugdsentiment) vond ik ook stukken beter, zij hebben tenminste een aantal popklassiekers uitgebracht.

avatar van BoordAppel
Niet stemmen, beaster1256, als je alleen de singles van een album hebt gehoord.

Kevin Kattouw
de poster al......Kan het nog sneuer

avatar van Pooiertje
HaanHoen schreef:
Same here.

ik ben het volkomen met je eens:)

avatar van LucM
1,0
Vanwege de hype en die controverse daarrond heb ik al die nummers via internet beluisterd en het klinkt voor mij erg cliché, zeg maar banaal, vooral de teksten. Voor zover ik die kan verstaan, want de Engelse uitspraak is gewoon belabberd, ze waren beter bij hun Duits gebleven maar dan waren ze ook niet zo doorgebroken. Weinig avontuurlijke en vervelende rock en zoals ik een eerder bericht zei, over enkele jaren horen wij niets meer van Tokio Hotel.
En blijf a.u.b. met jullie poten van een John Lennon-song af!

leuke CD 5 sterren!

avatar van Hakkie
Ik vind het zo jammer dat ze in het engels begonnen zijn. Ik vind dat een duitse band ook in het duits moet blijven zingen, erger nog... Eerdere duits gezongen nummers vertalen. Verzin dan wat nieuws, maar Monsoon duits én engels.. mooi nummer.

avatar van LDeVries
mijn zusje heeft deze cd thuis en ze draait hem de heletijd ik wordt er helemaal gek van luister dan echte muziek inplaats van deze hype.

avatar van Jupilerman
Kevin Kattouw schreef:
de poster al......Kan het nog sneuer

Vooral die kerel links op de cover, wat ben ik stoer zeg

avatar van SGmania
0,5
muzikaal gezien zou ik ze een hogere rating geven

maar door de hype ben ik hun nummers beu gehoord, en tevens komt bill me een beetje de keel uit