Tokio Hotel - Scream (2007)

Alternatieve titel: Room 483

Duitsland
Label: Universal

1. Scream (3:18)
  2. Ready, Set, Go! (3:34)
  3. Monsoon (4:00)
  4. Love Is Dead (3:40)
  5. Don't Jump (4:09)
  6. On the Edge (4:07)
  7. Sacred (4:00)
  8. Break Away (3:24)
  9. Rescue Me (3:48)
  10. Final Day (3:13)
  11. Forgotten Children (4:37)
  12. By Your Side (4:22)
  13. Black * (3:23)
  14. Instant Karma * (3:11)
avatar van Exit Music
Dit is met voorsprong het meest verderfelijke wat ik in jaren heb moeten aanhoren. Woorden schieten tekort om deze afschuwelijke rotzooi te omschrijven.
Onbegrijpelijk dat er ook maar 1 persoon is die langer dan 1 minuut vrijwillig hiernaar kan en wil luisteren.
Ik ga deze troep niet becijferen, want een 0,5 zou een belediging zijn ten opzichte van andere abominabele bands die ik ooit dit twijfelachtige cijfer heb gegeven.

avatar van Arrie
Beetje overdreven...

avatar van freitzen
Exit Music schreef:
andere abominabele bands die ik ooit dit twijfelachtige cijfer heb gegeven.

Ach, dan zet je Lange Frans toch een halve ster hoger?

avatar van CTK
CTK
Alleen al door het ontzettend zwakke nummer Monsoon, wil ik me niet verder verdiepen in deze band. Zoals zovelen ook lang getwijfeld of het al dan niet een jongen was.

Wat vinden de liefhebbers dan zo geweldig aan deze band? Ik snap het maar niet.

avatar van tribaltyn
commericieele zooi... meer zeg ik niet

avatar van Halloween
0,5
Kunnen de heren niet doorbreken buiten Europa, dus gaan ze al hun oude liedjes maar vertallen in het engels(wat ze eigenlijk helemaal niet goed kunnen).
En ze verkopen de cd ook nog eens in Europa, en al die Europese fans zijn zo dom om een album te kopen waarbij alleen de tekst opnieuw in het engels is in gezongen maar voor de rest gaan flikker aan is gedaan.

Zielige manier om geld te verdienen.

Deze kleine jongens, kunnen wat leren van Rammstein die zonder engels gezang toch internationaal zijn doorgebroken, zelfs in VS, Mexico, Canada, Australie en zelfs Japan.
Daar kunnen ze nog eens wat van leren.

Troep van de bovenste plank dit en puur voor geld uitmelken van de fans.
En die cover van Instant Karma doet me pijn aan mijn oren.
John Lennon draait zich als een gek om in zijn graf.

(en geloof me mijn vriendin is helaas fan van deze band, dus ik heb alles van hun zowel Engels als Duits al wel gehoord, en ik heb het een kans gegeven.
Maar geef mij maar muziek met meer diepgang uitdaging, en meer variatie in de nummers.)

0'5*

0,5
Geweldig album van een geweldige band.

avatar van musicman13
walgelijke band!

avatar van Fake_world
luister eens brokencyde;)
in vergelijking daarmee is TH de nieuwe U2:p

avatar van Pooiertje
0,5
Ja, ik had al een keer een paar nummers gehoord en dat is wel heel erg slecht.

1,0
Er is niet veel goeds te zeggen over deze band. Allereerst vind ik het gewoon raar en eng dat duizenden tienermeisjes op deze ( steeds rottere) aardbol hun aanbid. Het zien zielloze, inspiratioloze, emo's die het alleen voor geld doen. ( Mijn mening ) Hun teksten maken je depri, en laten je niet inzien hoe goed het leven is ( zoals ze zelf zeggen ). Alle nummers hebben dezelfde zieke, verdrietige toon, gedippeld in een beetje Pop/Rock ( als je het zowel kan noemen ). Die jongens denken dat nummers maken vanzelf gaat. Géén anrader, zeker niet kopen, zeker en vast niet luisteren.. Ook wil ik nog even zeggen dat Bill gewoon niet normaal is.
- Mr. Panda: 1 *

(C) MR. PANDA
alles wat in dit bericht geschreven is is mijn mening

Stijn_Slayer
Ik zit te twijfelen... Zal ik alle clichés nog eens aanhalen? Dat Bill een meisje is, met een stinkdier op z'n hoofd (ja, zo ziet het er ook echt uit)... Nee, te makkelijk scoren.

Laat ik zeggen dat deze overgehypte band mijn ding niet is, en dat de muziek en teksten wel héél erg simpel zijn. Mr. Panda beschreef dit al treffend. Het uiterlijk van deze jongens (?) schijnt bij dit bandje belangrijker te zijn dan de muziek. Ik vraag me al twee jaar af hoe dat in godsnaam kan, maar dat is weer een ander verhaal. Dit is musicmeter, en geen emo.., sorry, ik bedoel kledingmeter. Het is de omgekeerde wereld in ieder geval.

En wat ik me dan toch nog meer afvraag... Wat heeft John Lennon ze aangedaan. Vanwaar deze wrede wraak in de vorm van Instant Karma, eens zo'n mooi nummer....

Nee, dit zou ik vermijden. Al krijgen ze van mij dan nog vrij hoog, een halve ster of een enkel sterretje verdienen ze nou ook weer niet. Het kan erger namelijk.

Kingsnake
Zo'n typische Musimeter plaat met alleen maar heel lage en heel hoge cijfers.

avatar van jellecomicgek72
0,5
Dit ga ik voor de grap eens luisteren

avatar van wizard
Wat een treurigheid dit! Uitgezonderd het eerste nummer dat ik luisterde, klonk elk nummer als het vorige.
Stijn_Slayer slaat de spijker op de kop, weinig aan toe te voegen. Gehypte puberrock.
En ongetwijfeld is het heel knap dat kiddo's van nog geen 20 zo bekend zijn geworden, maar voor een goed debuut van een destijds net zo jong bandje ga ik liever luisteren naar The Music.

avatar van midnight boom
horrorfreak7 schreef:
Geweldig album van een geweldige band.

en dan een 0,5 geven

kwinki schreef:
zo slecht zal dit tog ook weer niet zijn xD
binnenkort maar eens een poging doen en wat opzoeken ervan =D

Toch fijn dat je alvast de moeite hebt genomen te stemmen dan.

midnight boom schreef:

en dan een 0,5 geven

Tjaah, sommige dingen moet je niet zo serieus nemen he

avatar van Tescootje
Bah...

Ach zie deze band als de backstreetboys.
Neem het niet te serieus.

Ondanks alles zou ik toch heel graag een 0,5 willen uitdelen.
Puur omdat het echt erge en slechte muziek is.
Maar ik heb de cd niet geluisterd, en ik ga het denk ik ook maar niet proberen, dus ik stem ook niet.
Misschien moeten ze deze cd maar eens als martel middel gaan gebruiken. Ik zou ze heel snel alles vertellen wat ik zou weten.

avatar van ASman
Wellicht de hatelijkste band in de muziekhistorie ( al is er nog steeds grote concurrentie van o.a. Westlife ).
De teksten trekken op geen reet, variatie van de akkoorden kennen ze daar precies niet, de melodieen en de stem van de zanger zijn zijn zoooo emo dat zelfs de grootste diehard- polsenkrabbertjes er spontane braakneigingen van krijgen en het ergste van al is : de vier jongens lijken zeer goed te weten hoe zielig ze wel niet zijn, maar doen er nog een extra schep bovenop om zich zo op opvallende wijze bij de commerciele meute te scharen.
Als dit al niet genoeg is, krijgt de mensheid nog die rotkop van die zanger herhaaldelijk op televisie te zien gebackt door een verlepte wannabe-rapper die sporadisch eens een ( zelfde) nootje tokkelt, een mislukte metalhead die een wedstrijd lijkt te houden met de zanger van wie het meest homofiel kan overkomen ( zanger wint nog steeds veruit...) en een ogenschijnlijk slachtoffer van pesterijen die alleen maar bij de band lijkt te zijn om toch maar een drummer te hebben.
Nee, walgelijkste muziek ooit dit en op de koop toe nog een ergerlijk groepje erbovenop.
Nu hoop ik dat de wereld deze martelgang nooit meer hoeft mee te maken.

avatar van Oldfart
Tip; niet naar luisteren, ontwijken, wegzappen etc. : helpt , scheelt een hoop ergernis.

avatar van KittyBrainz
1,0
Kan je dit muziek noemen?

avatar van Hendrix4live
musicman13 schreef:
walgelijke band!

logische kritiek voor een 5.

Pritje
Walgelijke band de zanger lijkt net een meisje ze haren zien er uit alsof hij ze vingers in de stopcontact heeft gedaan. Kortom emo muziek voor men dat geen smaak heeft

avatar van jellecomicgek72
0,5
Wat een kloteherrie. Dat hier echt serieus mensen naar luisteren. Dit kun je geen muziek meer noemen.

0,5
Dit kan je ook geen herrie noemen.

avatar van Marialovesmusic
Hoe die Bill op dat albumhoes kijkt. Geweldig

Nouja zoals veel mensen zeggen: Dit is commerciële troep waar alleen wannabe emo's naar luisteren..

avatar van Snoeperd
Een meisje uit mijn klas is hier serieus fan van en ze deed er zelfs haar presentatie bij duits over Het mooie was dat de band door de leerlingen+leraar helemaal belachelijk werd gemaakt. Wannabe- Emo Ongeïnspireerde Gothic muziek, ik snap ook niet waarom je fan zou worden van een band die er zo belachelijk uitziet.

Misschien omdat ze de muziek leuk vindt? Of zeg ik nu iets heel raars?