Marilyn Manson - We Are Chaos (2020)

Label: Loma Vista

1. Red Black and Blue (5:03)
  2. We Are Chaos (4:00)
  3. Don't Chase the Dead (4:17)
  4. Paint You with My Love (4:29)
  5. Half-Way & One Step Forward (3:16)
  6. Infinite Darkness (4:15)
  7. Perfume (3:33)
  8. Keep My Head Together (3:49)
  9. Solve Coagula (4:22)
  10. Broken Needle (5:23)
  11. We Are Chaos [Acoustic] * (4:05)
  12. Broken Needle [Acoustic] * (5:21)
avatar van Deranged
Uitstekend album. Voorganger kon ik niet veel mee na het uitmuntende The Pale Emperor maar hier zet hij die lijn in mijn beleving wel door. Kon als kind Mechanical Animals altijd wel waarderen maar daar grijp ik niet meer op terug, deze Manson ligt me nu beter. Zowel muzikaal, qua tekst als op het vlak van zang gegroeid. Een fijne wijn deze man. Zeer memorabele liederen te vinden op dit ding.

avatar van james_cameron
Weer eens een wat luchtiger en vooral meer poppy album van meneer Manson, aangenaam geproduceerd en voorzien van leuke electronische details. Zijn kunstje is beperkt, maar wat hij doet, doet hij hier wel goed. Jammer dat er niet iets meer aandacht is geschonken aan het songmateriaal. Alles ligt goed in het gehoor en luistert lekker weg, maar eigenlijk zijn alle songs net niet memorabel genoeg. Dat zou hem vroeger niet gebeurd zijn.