Aesop Rock - None Shall Pass (2007)

Label: Definitive Jux

1. Keep Off the Lawn (3:45)
  2. None Shall Pass (4:03)
  3. Catacomb Kids (4:07)
  4. Bring Back Pluto (4:29)
  5. Fumes (5:00)
  6. Getaway Car (3:15)

met Cage en Breeze Brewin

7. 39 Thieves (4:15)
  8. The Harbor Is Yours (3:58)
  9. Citronella (4:53)
  10. Gun for the Whole Family (3:53)

met El-P

11. Five Fingers (4:06)
  12. No City (4:28)
  13. Dark Heart News (3:58)

met Rob Sonic

Wanneer komt ie uit?

avatar van MJ_DA_MAN
Ik dacht 28 augustus.

avatar van Sjoerd_
De titeltrack is in ieder geval veelbelovend.

handsome_devil
Vet, de nieuwe Aesop Rock die uitkomt op mijn verjaardag Ben zeer benieuwd.

rico-bballer
Ik vind het jou commentaren altijd vet omdat je geen hiphop luisteraar bent moest er even uit .

Gekkenhuis
Mooie hoes trouwens.

KSPR
Apart, ja. Maar stijvol.

rico-bballer schreef:

Lol, verschilt mijn commentaar dan zo van de anderen? (op slang na dan, daar ben ik niet echt goed in )

avatar van BoordAppel
En ook hier weer een collabo met een rocker. Die kruisbestuiving is wel steeds populairder zeg. Bij El-P's laatste album pakte het ook goed uit dus ik heb er vertrouwen in.

Dr.Greenthump
Productie van El-P en Blockhead?

Improvision
Dr.Greenthump schreef:
Productie van El-P en Blockhead?

1 productie van El-P, 7 producties van Blockhead, 5 producties van Aesop Rock zelf en 1 productie van Rob Sonic. Geen Omega One productie dus dit keer.

De track None Shall Pass klinkt in ieder geval al vet.

avatar van waxs
Zit er al een tijdje op te wachten, veel belovend na Definitive Swin compilatie album.

avatar van luc011190
Improvision schreef:

De track None Shall Pass klinkt in ieder geval al vet.

Understatement? Geniaal!

avatar van MJ_DA_MAN
Vind er nog niet zoveel aan (titeltrack), maar dat kan nog veranderen.

handsome_devil
Ik heb net het titelnummer gepindakaast, vind 'm toch best tof. Ik blijf zeer benieuwd

DevendraBan
Die titeltrack is toch geniaal. Heerlijk Aesops. Zalig
Ik ben zeer benieuwd naar deze plaat. Ik hoop dat hij de lijn van Bazooka Tooth weet door te trekken.

DevendraBan schreef:
Die titeltrack is toch geniaal. Heerlijk Aesops. Zalig

Idd, tot nu toe heeft Aesop altijd indruk op me gemaakt met z'n teksten en producties. Denk dat het allemaal wel snor zit, Def Jux timmert weer aan de weg ondanks de groote verliezen van afgelopen jaar.

rico-bballer
Erg vette titeltrack inderdaad ik moet toch een keer een grote def jux bestelling maken.

avatar van Chrisseh
Hm... Ben ik de enige die bar weinig snapt van de titeltrack None Shall Pass? Serieus, heb in het algemeen geen idéé waar het over gaat. Klinkt wel goed, moet ik zeggen. Luistert beter weg dan Labor Days tot nu toe, vind dat om moeilijk album om door te komen. Zit dan ook te twijfelen over deze, aangezien ik denk dat Aesop gewoon niets voor mij is.

avatar van Osiris Apis
De promoversie is gelekt. Op het eerste gehoor vind ik het een goed album. Het album bevat veel gitaar invloeden/samples.
Echt een Def Jux geluid.

avatar van waxs
Oke dat is tof, dan ga ik daar mooi achteraan. Ik ga deze toch braaf orgineel halen als hij is gereleased

handsome_devil schreef:

neeuh, maar berichten van mensen die openstaan voor andere stijlen schijnen

avatar van waxs
Vind het dusver een goede plaat. Het is geen niveau Labor Days, Daylight EP of Float maar staan een aantal goede bijdrages op o.a. van Rob Sonic. Daarnaast de goede producties en natuurlijk Aesop zelf.

avatar van Conway Twitty
De al bekende titeltrack blijft toch de beste track van de cd.

No City, Catacomb Kids en Getaway Car zijn ook erg goed.
Verder is het album erg degelijk voor Aesop's doen, niet heel erg gewaagd en op de hiervoor genoemde tracks na nergens echt spectaculair. Features zijn wel ok, hoewel ik op iets meer Def Jux gehoopt had.

Leuk album, maar voldoet helaas niet aan mijn, misschien iets te hoge, verwachtingen.

3.5*

avatar van Chrisseh
Ik vond de titeltrack wel chill en vroeg me nu af of dit album een beetje toegankelijk is (?). Heb Labor Days ook, maar daar ben ik nog niet echt doorheen gekomen. Moet ik misschien maar is nog een keer opzetten, maarja.

avatar van waxs
Ik vind erg tof dat Def Jux weer hard aan de weg timmert na de verliezen van o.a. Murs en RJD2. Het nieuwe El-P album, deze en daarnaast nog de nodige titels die dit jaar moeten verschijnen, mijn respect.

either/or
heb de promoversie al een paar keer beluisterd en voorlopig kan deze plaat niet tippen aan labor days maar vind ik hem wel al sterker dan Bazooka Tooth.
BT was té experimenteel naar mijn mening

avatar van Plakband
Ik heb tot nu toe alleen het nummer None Shall Pass gehoord, hopelijk krijg ik het album snel te horen, ben heel erg benieuwd.

Ben ook benieuwd wat BoordAppel ervan gaat vinden, haha, als hij het goedkeurt, zal 'ie wel héél goed zijn

avatar van BoordAppel
Hehe . Lang niet gezien hier trouwens, Plakband.

Anyway ik vind het zo op het eerste gehoord weer een erg lekker album. Niet zo geniaal als Labor Days, maar ja, dat is dan ook wel een beetje veel gevraagd. Def Jux is dit jaar in ieder geval goed bezig.