Kings of Leon - When You See Yourself (2021)

Label: RCA

1. When You See Yourself, Are You Far Away (5:47)
  2. The Bandit (4:10)
  3. 100,000 People (5:44)
  4. Stormy Weather (3:42)
  5. A Wave (5:23)
  6. Golden Restless Age (4:33)
  7. Time in Disguise (4:45)
  8. Supermarket (4:58)
  9. Claire & Eddie (4:52)
  10. Echoing (3:37)
  11. Fairytale (3:55)
avatar van coldwarkids
Kings Of Leon maken voor mij zelden mindere tot slechte platen. Al staan er op elk album wel missers op als bijvoorbeeld Back Down South, Fans, Family Tree en Notion. Overall een prima band. Op dit album missen ze 'iets'.

Blijkbaar bleek het dat dit album een 'must' was van de platenmaatschappij. Dat zegt misschien wel iets.

avatar van GrunnlBoy
repelstefan schreef:
Eerste paar seconden van The Bandit deed me even aan 16 Horsepower denken. Verder niet heel erg onder de indruk van de 2 vrijgegeven nummers al is The Bandit wel de betere. Hopelijk hebben ze na een wat langere pauze wel nog wat beter materiaal in petto.

The Bandit vind ik wel echt de beste van het album, en die ken ik als single ook al wel langer!