menu

Manchester Orchestra - The Million Masks of God (2021)

mijn stem
3,68 (109)
109 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Loma Vista

  1. Inaudible (4:21)
  2. Angel of Death (5:47)
  3. Keel Timing (4:18)
  4. Bed Head (4:04)
  5. Annie (4:28)
  6. Telepath (2:28)
  7. Let It Storm (4:18)
  8. Dinosaur (3:27)
  9. Obstacle (3:43)
  10. Way Back (3:39)
  11. The Internet (5:21)
totale tijdsduur: 45:54
zoeken in:
avatar van El Stepperiño
4,5
Ik vind hem weer goed zeg! Eens kijken of hij net zo kan groeien als A Black Mile to the Surface, die uiteindelijk uitgroeide tot een van de grootste parels van 2017 en ik nog altijd graag mag opzetten

avatar van Alicia
3,0
Zo nu en dan trek ik een plaat uit het stapeltje 'nog te beluisteren' albums. Dit is zeker mooie muziek.
Helaas zit er ook een andere kant aan het verhaal. Het is wéér een zanger, die ik niet fijn vind om te horen. En dan is het over en uit.

avatar van Mausie
4,0
Mausie (crew)
De singles bevielen wel, maar erg teleurgesteld na de eerste beluistering van het volledige album. Het klinkt als een slap aftreksel van de vorige plaat. De spanning lijkt plaats te hebben gemaakt voor zoetsappigheid.

avatar van Mausie
4,0
Mausie (crew)
Mausie schreef:
De singles bevielen wel, maar erg teleurgesteld na de eerste beluistering van het volledige album. Het klinkt als een slap aftreksel van de vorige plaat. De spanning lijkt plaats te hebben gemaakt voor zoetsappigheid.


Moest even mijn oren laten uitspuiten blijkbaar, gewoon weer een lekkere plaat hoor. Inaudible, Let It Storm, Way Back en The Internet zijn wat flauw, maar verder erg mooi album. Tikkeltje minder dan de voorganger, dat wel.

avatar van Grizzly Bear
Leek Manchester Orchestra altijd al zo op Moss? Ik zet deze plaat net op, en zowel qua stem als qua instrumentatie moet ik af en toe echt kijken of spotify niet is overgaan op Moss...

(en ik kende ze tot nu toe niet heel goed)

avatar van Sundance
Prima album, misschien iets minder dan de voorganger. Zou ze graag live gezien hebben, maar helaas te laat voor de kaartjes.

avatar van AOVV
3,0
Hun vorige vond ik best goed, deze nieuwe van Manchester Orchestra klinkt wat flauwtjes, eerlijk gezegd. Het is zo'n plaat waar ik met geen mogelijkheid van kan zeggen dat het slecht is, maar het raakt me simpelweg nergens. Angel of Death is na de tamme opener nog wel een lichtpuntje, hoewel ik het origineel van Slayer uiteraard verkies ( ), maar het blijft allemaal niet echt hangen. Warm noch koud geblazen dus, met deze plaat. Nu ja, de mensen die er wel een klik mee hebben gemaakt, kunnen er maar goed mee zijn natuurlijk.

3 sterren

avatar van Pinsnider
4,0
hahaha, die Slayer-opmerking ....
Bij mij groeit hij juist enorm. Maar wel -letterlijk- eenzijdig. Kant 1 vind ik ondertussen echt een grandioos geheel die heerlijk wegluistert. Kant 2 negeer ik vaak....

Gast
geplaatst: vandaag om 15:22 uur

geplaatst: vandaag om 15:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.