Warhaus - Ha Ha Heartbreak (2022)

Belgiƫ
Pop / Soul
Label: [PIAS]

1. Open Window (5:36)
  2. When I Am with You (5:37)
  3. It Had to Be You (3:03)
  4. Time Bomb (4:54)
  5. Desire (4:15)
  6. I'll Miss You Baby (4:05)
  7. Mondello's Melody (1:00)
  8. Batteries & Toys (4:07)
  9. Shadow Play (4:02)
  10. Best I Ever Had (3:18)
Ik ga volledig kapot op Time Bomb.

Die ongeremdheid is zotjes. Alles wat vast zit,komt los. Catharsis? Kunst van het zuiverste water dus. En donderdag hoor ik dat nummer live.

shariramaut schreef:
Gisteren live aan het werk gezien in de Handelsbeurs in Gent en hélemaal omver geblazen. Dit is muziek die je echt live moet horen, voelen. Topmuzikanten die elk nummer gewoon steengoed uitwerken live, daar ben ik nog eens echt van m'n melk van. En ik heb al véél concerten gezien.

Ik zie hen eindelijk donderdag. In Bergen Op Zoom, zowaar, dat was tenminste niet uitverkocht.

Warhaus en Sylvie Kreusch hun laatste albums zijn een genot. Je zou gaan denken dat break ups waardevol kunnen zijn

avatar van Monsieur'
Poeh, nu ís de vraag of we Maarten hier op zijn woorden moeten geloven... maar volgens de beste man gaat Ha Ha Heartbreak NIET over Sylvie Kreusch, en heeft hij niet geslenterd door de Sicilliaanse straatjes met zijn ziel onder zijn arm. Althans, dit komt uit een interview dat ik met hem las. Ik ga doen alsof ik dit niet weet om de magie te behouden.

Als je gestemd hebt op dit album werkt die spoiler niet. Succes met het verwerken mannen.

avatar van remcodurez
Monsieur' schreef:

De beste man zevert er op los, alles voor de 'show'. Zou er dus allemaal niet teveel waarde aan hechten. Zijn 'show' die ik vorige zomer zag, was wel goed. Al moet je het overdreven macho gehalte erbij nemen