Ik ken Haken nog maar een klein jaar. Bij toeval kwamen ze langs op mijn favoriete radiostation: XXL, Only the long ones op ISKC Rock radio.
Een paar CD's beluisterd en ik had meteen door dat je je hier moet 'inluisteren'. Na iedere luisterbeurt gaan er weer enkele belletjes af. Vooral de laatse CD was niet weg te branden uit mijn afspeellijst (voor wanneer ik alleen in de wagen zit

Een goede maand geleden ben ik naar hun show in Antwerpen gaan kijken, daar werd ik van mijn oude sokken geblazen zoals dat sinds de jaren '90 niet meer gebeurd is. Strak, energiek, sympathiek en een geweldige setlist met -bijna- alleen maar hoogtepunten.
Bijna, want ze speelden Alphabet of me ook

Vandaar dat de nieuwe Fauna van mij een 4,5 krijgt. Luisteren en blijven luisteren dit is écht een plaat die moet groeien.
Ik heb trouwens de deluxeversie met ook alle nummers instrumentaal. Dit is interessant omdat je zo meer van de muziek hoort, heel veel subtiele dingen die je niet hoort met zang erbij.
Niets dan lof over de zang, daar niet van, maar het is weer iets extra.
In Antwerpen was de band blij dat 'er steeds een grotere meute naar hen komt kijken'. Wel daar zorgen ze toch zelf voor hoor