Robyn - Robyn (2007)

Zweden
Pop / Dance
Label: Konichiwa

1. Curriculum Vitae (1:54)

met Swingfly

2. Konichiwa Bitches (2:40)
  3. Cobrastyle (4:10)
  4. Handle Me (3:47)
  5. Bum Like You (3:44)
  6. Be Mine! (3:28)
  7. With Every Heartbeat (4:13)

met Kleerup

8. Who's That Girl (3:48)
  9. Bionic Woman (Interlude) (0:18)
  10. Crash and Burn Girl (3:36)
  11. Robotboy (3:30)
  12. Eclipse (3:31)
  13. Should Have Known (4:00)
  14. Anytime You Like (3:51)
  15. Jack U Off * (2:14)
avatar van luc011190
With Every Heartbeat was een leuk nummer, maar Can't Handle Me is gewoon echt een fantastisch popliedje!

avatar van Blackout
'Handle Me' is echt een supper lekker nummer.

avatar van Joly
WTF ik dacht dat het een kerel was toen ik die clip 'Handle Me' zag.

avatar van Kos
Kos
Dat Handle Me is echt te erg, ze heeft zich zo'n ghetto-taaltje aangmeten

wat een leuk album! Ik heb m net vandaag gekregen en hij staat al de hele dag op repeat. Wel een verschrikkelijk lelijke cover, maarja als de binnenkant maar goed is he..

Jig
Echt een verassend album! Ik hou eigenlijk helemaal niet van die popliedjes zoals With Every Heartbeat maar de rest van dat album is echt lekker.

-Cobrastyle
-Konichiwa Bitches
-Crash and Burn Girl
Nummers die bij mij op repeat staan

En de bonustrack. hahahaha echt geweldig!

avatar van ewoutje17
een zeer speciaal album!
het heeft niet de klassieke rode draad van een typsch popalbum, je voelt echt dat er een melodie en woordkeuze in zit dat robyn inbracht!

-cobrastyle
-crash and burn girl
-with every heartbeat
- handle me

prachtige en unieke nummers vooral cobrastyle voor mij toch, al moet ik eerlijk bekenen dat ik het de eerste keer dat ik het hoorde niet direct leuk vond.

zeker de moeite waard om te beluisteren

ik zag gister op tv 'who's that girl' en ik denk waar ken ik dat toch van? goh, van the knife! 'heartbeat's. wat gejat zeg!

maar verder heeft ze wel leuke liedjes, alleen mij toch iets te commercieel.

avatar van riiiiiiiii
who's that girl is dan ook gemaakt door the knife..

vandaar dan.

alleen dat nummer of nog meer? vind het er sowieso soms wel erg op lijken namelijk..

avatar van riiiiiiiii
nee, alleen who's that girl
maar was wel meteen de aanleiding tot de rest van het album

beaster1256
vergelijkingen met kate bush, te gek voor woorden !!!

Volgens mij is Konichiwa Bitches her ergste nummer ooit gemaakt
Over Handle Me wil ik ook geen goed woord kwijt.

With Every Heartbeat beschouwen we dan maar als een uitzondering van deze dame.

Lost Highway schreef:

Edit : En dus word je nieuwschierig, ga je wat Youtuben en zie je Konichiwa Bitches. Wat een draak van een nummer, lijkt wel Gwen Stefani
Interesse meteen verdwenen.

En hier ben ik het dus mee eens!

avatar van Urbanoetang
Nooit gedacht, maar ik ga dit eens proberen. With Every Heartbeat was altijd al een redelijk nummer, maar Handle Me vond ik zo vreselijk dat ik dit album nooit geprobeerd heb. Maar nu lees ik dit:

riiiiiiiii schreef:
who's that girl is dan ook gemaakt door the knife..

avatar van Pinsnider
Dames, heren,
Luistert eens de gehele plaat en ervaar hoe Konichiwa Bitches en Handle Me op hun plaats vallen tussen de nummers waar Robyn zich kwetsbaar opstelt en tussen de realtiverende humor die ze hier en daar tentoon sprijdt... U zult geen spijt krijgen .

avatar van Urbanoetang
Ga ik dus binnenkort doen Pinsnider.

Pinsnider schreef:
Dames, heren,

...Ik wil het niet..... Zijn er nummer die wel in de ''With every heartbeat'' trend vallen? dan luister ik die met plezier.

avatar van Pinsnider
Vooral Be Mine en Who's That Girl vind ik er met kop en schouders bovenuit steken. Ik denk dat je daar wel vrolijk van zult worden...

avatar van MusicFreak
lekker eigenwijs, die Robyn
zitten wel leuke nummers tussen maar 'With every heartbeat blijft toch de mooiste/leukste

avatar van chaotic20
Vind dit 1 van de beste cd's die ik bezit. Ja, het zijn er best veel. Het is gewoon een super originele cd. Vernieuwend en fris. I love de beats. Lekker vrolijke nummers en er staan ook nummers op met inhoud. Jammer alleen van de Prince cover 'Jack U Off'. Die had ze weg mogen laten.

avatar van gherdt
Heerlijk scherp en catchy popalbum dat na een nummertje of tien helaas volledig inkakt.

madonnagirl3
Onwijs goede cd. Hopelijk breekt ze nog een beetje door hier in Nederland, want ze heeft zulke goede nummers. Apart geluid, vind ik..

khonnor
Nubis schreef:

maar verder heeft ze wel leuke liedjes, alleen mij toch iets te commercieel.

effe corrigeren. dit nummer is samen met "the knife" geschreven. vandaar de gelijkenis in sound

Ik vind dit album wel een stukje kunst uit Zweden. Eerst gedwongen om dingen te doen die ze niet wilt, en dan nu een eigen label opstarten, en dit album uitbrengen wat een groter succes bracht dan haar vorige albums (met uitzondering van haar eerste).

Volgens mij voel je je als platenmaatschappij dan lullig, maar goed daar gaat het hier niet over.

Ik vind dit album echt heel leuk, en het is echt niet alledaagse muziek. Je moet er wel een beetje van houden.

Ik hou van de clip van Konichiwa Bitches, ik vind het echt een superleuk clipje met al die kostuums enzo!

In ieder geval vind ik deze nummers het leukst;

-Konichiwa Bitches
-Handle Me
-Cobrastyle
-Crash & Burn Girl

avatar van SoNick
Erg lekkere cd die me positief verrast heeft. Ik heb trouwens een andere bonustrack dan die hier bovenstaat. Ik heb een remix van Handle Me eropstaan. En Dream On staat er ook op trouwens. Versie uit 2008.

avatar van Pooiertje
Joly schreef:
WTF ik dacht dat het een kerel was toen ik die clip 'Handle Me' zag.

sanquin
With Every Heartbeat ! geweldig nummer!

avatar van barrett
Idd dat is een topnummer van deze dame, ik heb deze plaat eigenlijk maar sinds deze week ontdekt. Er zit zeker iets in deze plaat...

avatar van swoon
swoon schreef:
Ik vind with every heartbeat echt rommel van de bovenste plank. Ik snap echt niet dat dat een hit is geworden, maar ja, het zal wel aan mij liggen, zeker.

Het lag indertijd dus wel degelijk aan mij.. Vind het nu een prachtig nummer