Sofia Kourtesis - Madres (2023)

Peru
Electronic / Dance
Label: Ninja Tune

1. Madres (3:56)
  2. Si Te Portas Bonito (5:01)
  3. Vajkoczy (4:10)
  4. How Music Makes You Feel Better (4:43)
  5. Habla con Ella (3:24)
  6. Funkhaus (5:52)
  7. Moving Houses (4:54)
  8. Estación Esperanza (5:16)

met Manu Chao

9. Cecilia (4:39)
  10. El Carmen (5:24)
geplaatst:
Si Te Portas Bonito, werkelijk prachtig weer. Uitkijken naar dit album, wel jammer dat de releasedatum in de herfst is.

avatar van Kos
Kos
Had gehoopt dit wat leuker te vinden dan ik het doe.
Beetje niks aan de hand muziek.

avatar van sj0n88
De eerste twee luisterbeurten bevallen mij uitstekend! Ook al is het herfst, wintertijd en november.

Ik vind Estacion Esperanza met de Manu Chao recyclage en bijhorende klokgeluidjes een tof nummer, maar of ik hier een heel album wil van gaan beluisteren... nee eigenlijk.

Mausie (crew)
Eerste luisterbeurt zit erop en ik kan concluderen dat de kwaliteit van de singles gewoon wordt doorgetrokken op de rest van het album. Heerlijk warme sound. Vanavond live aanschouwen, ben benieuwd.

Die afsluiter