Abecedarians - AB-CD (1988)

Rock / Electronic
Label: Caroline

1. Ghosts (3:53)
  2. Soil (6:25)
  3. The Other Side of the Fence (4:49)
  4. I Glide (6:47)
  5. Mice & Coconut Tree (4:59)
  6. Smiling Monarchs (7:31)
  7. Dinner (4:08)
  8. Spaghetti Western (7:00)
  9. Where Whitie Ain't Allowed (6:42)
  10. Press Escape (5:01)
  11. Laugh at Yourself (3:36)
  12. Surf Western (3:16)
  13. Panic in Needle Park (6:56)
avatar van orbit
Beetje rare release dit toch.. na alle goede indrukken die ik ervan kreeg door clipjes van r71 valt het een beetje tegen bij echte beluistering van het totaalproduct. Mooie nummers staan er zeker wel op, zoals het laatste met name, maar ook Soil. Maar die rare western fantasieën en bijbehorende corny teksten hadden van mij wel mogen weggelaten zijn. Wat ik wel een grappig muzikaal tussendoortje vind is Where Whitie Ain't Allowed (sample van Sydney Portier denk ik). Daar hadden ze er best meer van op mogen zetten. Al met al typisch een nakomer van de new wave stroming, met al de mins en plussen vandien.