Ariana Grande - eternal sunshine (2024)

Label: Republic

1. Intro (End of the World) (1:32)
  2. Bye (2:44)
  3. Don't Wanna Break Up Again (2:54)
  4. Saturn Returns Interlude (0:42)
  5. Eternal Sunshine (3:30)
  6. Supernatural (2:43)
  7. True Story (2:43)
  8. The Boy Is Mine (2:53)
  9. Yes, And? (3:34)
  10. We Can't Be Friends (Wait for Your Love) (3:48)
  11. I Wish I Hated You (2:33)
  12. Imperfect for You (3:02)
  13. Ordinary Things (2:48)

met Nonna

14. Supernatural * (2:43)

met Troye Sivan

15. Imperfect for You (Acoustic) * (3:03)
  16. True Story (A Cappella) * (2:42)
  17. Yes, And? * (3:34)

met Mariah Carey

avatar van Johnny Marr
ArthurDZ, let je goed op? Je idool is terug

avatar van ArthurDZ
Johnny Marr schreef:
ArthurDZ, let je goed op? Je idool is terug

Wauw, mad random deze tag.

Maartenn (crew)
Heeft ze nou mijn naam in haar nek getatoeëerd?

avatar van Grizzly Bear
Krijgt dit nou een 10 van Pitchfork?

Ariana Grande - eternal sunshine - Reviews - Album of The Year - albumoftheyear.org

Net als Kid A, Fetch the Bolt Cutters en MBDTF om maar wat te noemen? Dat zag ik niet helemaal aankomen...

Grizzly Bear schreef:
Krijgt dit nou een 10 van Pitchfork?

avatar van Grizzly Bear
[/quote]Wel nee joh. Dit is gewoon een fan die rogue is gegaan; zie ook de overzichtspagina van alle recenties: https://pitchfork.com/reviews/albums/. Pitchfork geeft zelden een 10 in een keer. In de recente geschiedenis is deze eer alleen Fiona Apple ten deel gevallen voor Fetch the Bolt Cutters. [/quote]

ah, helder.. hij stond eerst wél in die overzichtspagina, maar is daar weer uitgehaald zie ik inderdaad.

Grizzly Bear schreef:
Het is een 7.4 geworden: Ariana Grande: Positions Album Review | Pitchfork

avatar van Arrie

Arrie schreef:

Da's haar vorige album.
Hahaha, je hebt helemaal gelijk! Ik heb verkeerd doorgeklikt. Maar iets zegt me dat dit geen 10 gaat worden

Wat een mooi album! Echt een typisch Ariana album, maar toch weer helemaal fris. We Can’t Be Friends had ook zo de eerste single kunnen zijn!

Arrie schreef:

Da's haar vorige album.
Ik zat er niet ver naast uiteindelijk door de review van de vorige plaat te quoten: Ariana Grande: eternal sunshine Album Review | Pitchfork.

Ik heb vrijdag het album zelf even opgezet. Veel te zoet en gladgeproduceerd naar mijn smaak. Na drie nummers heb ik maar weer wat anders opgezet. Dit is er eentje voor de liefhebbers.

Maartenn schreef:

Dat ben ik dan weer met je eens

avatar van overmars89
Het is dat mijn collega's het graag willen luisteren anders was ik er nooit aan begonnen. Ik vind dit nog saaier dan Taylor Swift en dat is knap. Er zit hier echt weinig smoel aan. Ik kan ook niet wachten tot dat de slappe aftreksels van 80's syntesizers niet meer populair zijn. Muzikaal gebeurt er zo ontzettend weinig.

geplaatst:
Dit is zeker een heel fijn album. Ariana behoort toch één van de beste stemmen van dit moment in de popmuziek. Toch vind ik het allemaal wel wat te veel binnen de lijntjes. Aangezien Mariah haar grootste idool is (ze staat zelfs of de remix van 'Yes, and?'), mag ze wel wat meer van haar stijl overnemen. Ik wil uithalen, whistles en adlibs horen! Ze heeft het zeker in zich. Hoop dat ze toch nog eens een pop / R&B album maakt à la Echo (Leona Lewis) of The Emancipation of Mimi (Mariah Carey) .

avatar van niesiehey
geplaatst:
Ariana Grande laat maar weer eens zien hoe bizar saai haar muziek is

Deze staat sowieso in mijn top10 albums van 2024. Merk dat ik er vaak naar terugkom. Haar meeste consistente album so far.

Er is een nieuwe versie uitgebracht met een aantal live-uitvoeringen. Heel knap hoe Ariana live net zo goed, en soms zelfs beter, klinkt dan in de studio.