Jamie xx - In Waves (2024)

Electronic
Label: Young

1. Wanna (2:15)
  2. Treat Each Other Right (4:00)
  3. Waited All Night (3:28)

met Romy en Oliver Sim

4. Baddy on the Floor (3:42)

met Honey Dijon

5. Dafodil (3:32)

met Kelsey Lu, John Glacier en Panda Bear

6. Still Summer (3:25)
  7. Life (3:22)

met Robyn

8. The Feeling I Get from You (3:42)
  9. Breather (6:16)
  10. All You Children (4:14)

met The Avalanches

11. Every Single Weekend (1:11)
  12. Falling Together (5:37)

met Oona Doherty

13. F U * (3:34)

met Erykah Badu

14. It's So Good * (4:39)
  15. Do Something * (2:20)
  16. Let's Do It Again * (7:19)
  17. Kill Dem * (3:43)
avatar van Jordipordie
Okayish album. Dacht eerst, album moet groeien maar eigenlijk blijft de conclusie hetzelfde. Weinig spannends en het idee alles wel een keer eerder gehoord te hebben in iets ander sausje. Breather, thumbs up

Als we zo lang moeten wachten op een album, met dit resultaat dan vraag me serieus af of er echt zoveel talent in Jamie XX zit. Volgende keer (hopelijk) beter!

avatar van Johnny Marr
Nee man, talentvol is ie zeker. Blijf dit album maar draaien, heel veel replay value. Vooral track 2-3-4 is een waanzinnig trio of niet dan Arno? Met een halfje verhoogd!

avatar van Arno
Johnny Marr schreef:
Ik hou van trio's.

En Baddy on the Floor, anthem van het jaar!

avatar van Arrie
Johnny Marr schreef:

Trek 5 daar maar gerust bij hoor, kun je kwartetten

avatar van sj0n88
Mag ik 6 en 7 daar nog aan toevoegen? Veel te weinig waardering voor de banger Still Summer.

avatar van Gretz
Arno schreef:
Ik hou van trio's.

En Baddy on the Floor, anthem van het jaar!

Vanaaaaaf ben jij de baddie
En ik je sugar daddy

En nog niemand die al iets gezegd heeft over track 9? Schande hoor. Eigenlijk maakt het me best kribbig, maar ik luister gewoon naar de tekst: 'Breathe in, and let go.'

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Pepino schreef:

De zoekfunctie is je vriend.

panjoe schreef:

De zoekfunctie is je vriend.

Ah ja, inderdaad. Ik zal nog niet goed wakker geweest zijn, want ik had niet gezien dat er een eerste pagina was. Leek me wel leuk om er een grapje rond te maken. Mijn fout.