Puscifer - V is for Vagina (2007)

Rock / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Queen B (3:55)
  2. DoZo (4:00)
  3. Vagina Mine (5:34)
  4. Momma Sed (3:24)
  5. Drunk with Power (5:01)
  6. The Undertaker (3:59)
  7. Trekka (4:45)
  8. Indigo Children (6:22)
  9. Sour Grapes (6:44)
  10. Rev 22:20 [Dry Martini Mix] (5:07)
avatar van james_cameron
Grootste pluspunt van dit album: het lijkt totaal niet op Tool. Grootste minpunt: het lijkt totaal niet op Tool. Of ergens anders op. Het klinkt helaas ook grotendeels nergens naar. Twee van de beste tracks, The Undertaker en Rev 22:20, verschenen reeds eerder in betere versies op enkele soundtracks. Van de resterende nieuwe tracks is alleen het fraaie Momma Sed de moeite waard, maar die song lijkt weer meer op Maynard's werk met A Perfect Circle. Voor de rest wat Radiohead-achtig gefrobel, met veel gemompel.

avatar van Gajarigon
Ach ja, Puscifer... ik neem aan dat het zou moeten klinken als het soort muziek dat je opzet terwijl je 's avonds een exquis wijntje naar binnen nipt en denkt aan al je rijkdom en hoe je het de dag van morgen zult over de balk gooien. Keenan zal zich wel geamuseerd hebben toen hij deze nummers in elkaar puzzelde, en hier en daar zitten wel wat lekkere grooves zoals op het einde van Queen B. Maar om er nu een heel album van uit te zitten: neen bedankt. Compleet overbodige release en toch wel een serieuze smet op 's mans blazoen.