Ghostwoman - Welcome to the Civilized World (2025)

Canada
Label: Full Time Hobby

1. Welcome to the Civilized World (2:33)
  2. Alive (3:24)
  3. That Jesus (3:15)
  4. 5 Gold Pieces (3:14)
  5. Levon (2:38)
  6. Dime a Dozen (3:25)
  7. When You All Were Young (3:32)
  8. Song for Sunny (3:33)
  9. From Now On (3:35)
  10. Anhedonia (4:49)
  11. Who Are You? (3:59)

avatar van philtuper
Matige single

avatar van JVT
JVT
Toch weer wel lekker dit! Na een paar luisterbeurten lijkt Levon een uitschieter te zijn!

Toevallig ontdekt. Klinkt wel lekker

avatar van sj0n88
Wederom een heerlijke plaat van Ghostwoman! En eindelijk is een album van deze band aan MuMe toegevoegd. De erkenning waar elke artiest naar streeft;)

avatar van pjh1967

toegevoegd: 13 oktober 2022, 03:42 uur
Ghost Woman - Hindsight Is 50​/​50 (2023) - MusicMeter.nl
toegevoegd: 1 september 2023, 11:18 uur

avatar van sj0n88
Oja, irritant dat ze die spatie hebben verwijderd (waarom in godesnaam?). Via zoekfunctie MuMe popt alleen de nieuwe plaat op. En laten we het maar niet hebben over de scrobbles op Last.fm.

Eerder en beter gedaan.

avatar van E40
E40
sj0n88 schreef:

Heeft waarschijnlijk met de nieuwe bezetting als duo te maken. De vorige moest er in feite ook al als Ghostwoman op staan.