Soulja Boy - Souljaboytellem.com (2007)

Label: Interscope

1. Intro (0:59)
  2. Crank That (Soulja Boy) (3:41)
  3. Sidekick (3:59)
  4. Snap and Roll (3:45)
  5. Bapes (3:54)

6. Let Me Get Em (3:21)
  7. Donk (3:12)
  8. Yahhh! (3:10)

met Arab

9. Pass It to Arab (3:58)

10. Soulja Girl (3:07)

met I-15

11. Booty Meat (3:36)
  12. Report Card (3:42)

13. She Thirsty (3:38)
  14. Don't Get Mad (4:20)
  15. Nope * (2:33)
Artifact
O mijn god. Schijnt dé nieuwe hype te zijn daar aan de overkant van de oceaan. Als ik van de niet al te bescheiden 16 miljoen 'views' op youtube uitga dan ..

SSS
De Crank That (Soulja Boy) vind ik nog niet eens zo vervelend die Girl versie vind ik wel minder. De stem is beter dan de Akon's, Sean Paul's en Salah Edin's van deze wereld. Maar goed 'Dan Volg Je Haar Benen', 'Jij Bent Zo', 'Bedankt Mijn Vriend' hoef ik al helemaal niet te horen. En onze hype Maaike, die zo'n vervelend programma gewonnen heeft las ik in de Veronica mag wat mij betreft nu al stoppen.

Het is trouwens nog niet zo'n hype want dit album had z'n peak op 6 bij de billboard top 200 als ik het goed heb onthouden. Maar die single stond wel enige tijd op 1 in de hot 100, dus hij heeft z'n doel bereikt? De nieuwe Lil' Bow Wow waarschijnlijk...

avatar van Chrisseh
Wat vooral jammer is van dit soort hypes is dat nóg meer mensen zo bevooroordeeld over hip-hop gaan praten. Wel jammer.

eazyfan
Crank That (Soulja Boy) is een lachertje .

avatar van thomzi50
Ja, maar wel een lachertje dat echt continu in je hoofd blijft zitten

KSPR
Die cover

Wat een belachelijk groot shirt.

avatar van catdog
Na het een paar keer geluisterd te hebben is Crank That wel een leuk nummertje ..
Die nieuwe single: Soulja Girl is niet om aan te horen !
Dat is gewoon een echt drama .. dit album hoef ik daarom ook niet te horen denk ik om te weten dat het bagger is ..

Loos bericht verwijderd.

Timothebizkit
KSPR schreef:
Die cover

Wat een belachelijk groot shirt.

In dat clipje heeft 'ie ook al zo'n idiote trui aan. Ik word nu al helemaal gek van die gast. Dat irritante ge-ooooooooooooooooooooooooooooh...

je moet er wel boos van worden, na eerst een uur dubbel gelegen te hebben hoor, dat wel

Jamaican
Na gasten zoals Lil' Wayne, Akon, Sean Kingston, ... hebben we er weer een nieuwe clown bij. Crank That (Soulja Boy) een pijniging voor je oren en tevens weer een nieuwe hype, om gek van te worden. Hip-Hop wordt voor de zoveelste keer in negatief beeld gebracht jammer genoeg.

avatar van j.b.b.l
Na crank that heeft hij weer een nieuwe dans,lekker orgineel.Als hij zo door gaat kunnen we hem nu al een one hit wonder noemen.

Jamaican

avatar van T.O.
My god, waarom zijn dit soort dingen zo populair, vraag je je af.

Imagine.
De beat van Crank That (Soulja Boy) lijkt met standaard samples van Fruity Loops in elkaar te zijn gezet...

0,5
ik vind dit geen muziek ... sorry als ik hier iemand mee zou kwetsen maar ik vind dit echt geen muziek.

De songs zijn een hoop lawaai. Het gaat over niets en de beats zijn slecht. ik vind dit ronduit slecht en niet koopbaar. Ik snap niet hou die vent dit kan verkopen.

maar voor de mensen die dit dan ook goed vinden ... dit is geen hip hop. Het is enkel gemaakt door een Afro amerikaan met een groot T shirt ...

avatar van hiphopisntdead
0,5
het is gewoon grappig ik denk niet dat hij zichzelf erg serieus neemt hoor
maar het is wel geinig

avatar van catdog
Harco schreef:
Yahh yahh! Wat is dat ook een ontzettend kutnummer.

Vreselijk ! Ik dacht dat Soulja Girl erg was maar dit slaat echt alles !

This Is Why I'm Hot is hierbij nog een hemelse track (kon geen beter woord vinden )
Kun je nagaan hoe slecht dat nummer is !

Tenenkrommend gewoon..
Opzouten met deze gast . en wel heel snel !

jorisje123456
hiphopisntdead schreef:
het is gewoon grappig ik denk niet dat hij zichzelf erg serieus neemt hoor
maar het is wel geinig

Nee hoor, hij neemt zichzelf bloedserieus.

Meer nog, volgens SB zelf is hij op dit moment de #1 MC in de wereld

bron:

Squeeze me if I laugh?

Dan ook nog:

avatar van T.O.
Wat leuk, een artikel over de vraag over Soulja Boy een betere MC is dan Lil Wayne.

Toch jammer hoe een groot deel van de hiphop-wereld zo ongelofelijk dom en niet-boeiend is geworden.

avatar van Kos
Kos
Harco schreef:

Zeg dat wel ja. .

Harco
Op zo iemand zouden ze een "terroristische aanslag" moeten plegen. Dat misselijke Crank That-dansje alleen al...

avatar van Korhymes
Hahah ik ging heeeeleeemaaal stuk toen ik voor het eerst die clip van Yahh Yahh zag! Die shit is gewoon geniaal

YAHHH!

Harco
Nee, die shit is zorgwekkend.

Te grappig hoorde Crank That net op een feestje, nu eff dat dansje uit me hoofd leren echt te machtig op een feestje met wat bier op hahah

Heb het album net binnen, gaat echt heerlijk nergens over

Crank That (Soulja Boy) heeft een vreselijk dansje en waarom is Soulja Boy plotseling een groot succes als ik vragen mag, want ik snap de hype niet van Crank That (Soulja Boy)?! Vreselijk nummer naar mijn mening.

avatar van T37king
zo negatief kan het toch niet zijn , ik vind soulja boy nog wel meevalle

avatar van T37king
bekijk deze maar , het lijkt dat hij harder word ? http://nl.youtube.com/watch?v=BLoUCgWZGpI

Relax
Hoe kan hij trouwens zo bekend worden met die shit kwaliteit van een microfoon?