Soulja Boy - Souljaboytellem.com (2007)

Label: Interscope

1. Intro (0:59)
  2. Crank That (Soulja Boy) (3:41)
  3. Sidekick (3:59)
  4. Snap and Roll (3:45)
  5. Bapes (3:54)

6. Let Me Get Em (3:21)
  7. Donk (3:12)
  8. Yahhh! (3:10)

met Arab

9. Pass It to Arab (3:58)

10. Soulja Girl (3:07)

met I-15

11. Booty Meat (3:36)
  12. Report Card (3:42)

13. She Thirsty (3:38)
  14. Don't Get Mad (4:20)
  15. Nope * (2:33)
RedLightCityBoy
soldaat jongen is een pooier

avatar van Jorge-E
Die waarschijnlijk geslaped wordt door zijn eigen ho's

Steez schreef:
.............. Ik vind dit best vermakelijke muziek
En ik vind het nog vermakelijker dat je met zoiets raars als dit keihard kan doorbreken

Ik bedoel, het is geen 3 verses en 3 hooks in een track, ook geen r&b achtig gejengel, ook geen zang in de hooks. Toch weer iets heel anders.

Het probleem is dat het niet 'iets heel anders' is, maar dat er ontzettend veel zgn. acts zijn die muziek in dergelijke stijlen maken zoals dit. Het heeft niets origineels. Dat lijkt alleen voor ons Nederlanders omdat wij niet eens zo heel veel meekrijgen van alle hypes uit de Amerikaanse Billboard Charts.

avatar van 'State Of Mind'
Ik heb de 0.5 stemmen nog nooit zo erg zien overheersen hahaha

RedLightCityBoy
Waarom zouden mensen dit dan alsnog checken

edris.
Het lijkt me wel grappig om eens te luisteren. Dat zou dus een reden voor mij kunnen zijn om het te gaan luisteren en erop te stemmen.

avatar van freitzen
Ja... maar als ik het grappig zou vinden, of er toch op de een of andere manier vrolijk van wordt, ga ik echt geen halve ster geven, hoe slecht het ook mag zijn. Zo heb ik Jannes in een vrolijke bui ook eens met drie sterren toebedeeld

Ach ach ach. Arme jongen.

Vergelijkbaar met Herman van Idols: misbruikt door de commercie vanwege het talent dat hij NIET heeft.

Alleen dan wel weer jammer om te zien dat er mensen zijn die dit leuk vinden.

Walgelijk. Én slecht voor de hip-hop.

gwx
WALGELIJK. Ik moest bijna kosten toen ik dit aan het luisteren was. Wat door- en door slecht. Kan iemand mij vertellen wat hier nou 'skilled' en origineel aan is? Ik heb vier tracks een kans gegeven, eigenlijk hier genoeg om tot een oordeel te komen. Half sterretje voor de moeite, plus nog een halfje omdat hij commercieel slim is.

avatar van 'State Of Mind'
ranked number #1 worst album of 2007.

As of July 2008, his album has been certified Platinum 1,350,000 in U.S.

troep>verkoopt.

Ongelooflijk. Platinum? Voor dit stuk verdriet? Waar gaat het heen met de wereld

Hierbij verklaar ik 1,350,000 Amerikanen achterlijk

avatar van No Surrender
Jorge-E schreef:
Hierbij verklaar ik 1,350,000 Amerikanen achterlijk

En iedereen op deze site die deze in zijn Top 10 heeft of hoger dan een 3.5 heeft gegeven.

RedLightCityBoy
Vindt ik wel grappig, dat er mensen zijn die dit toch echt dope vinden.
Heb daar niet zo'n problemen mee.

avatar van Pooiertje
1,0
Er zijn trouwens wel wat redenen om dit een 1,0 te geven in plaats van een 0,5 ,
omdat het misschien nog een klein beetje in de buurt van hiphop komt & het is ALTIJD nog beter dan Tokio Hotel

luijsterburg
Pooiertje schreef:
& het is ALTIJD nog beter dan Tokio Hotel

Zelfs ik met mijn tokio haat betwijfel het.

avatar van xSarah
Pooiertje schreef:
& het is ALTIJD nog beter dan Tokio Hotel

Ik ben totaal geen fan van Tokio Hotel, maar die vind ik nog steeds stukken beter dan Soulja Boy.

RedLightCityBoy
Ja Pooiertje, daar ben ik het ook mee eens.

JET_JAGUAR
Bapes, Donk, Yahhhh en Nope zijn de uitschieters

avatar van Jorge-E
Hoe kun je hier 5 op geven als je Doggystyle 5 geeft en Disposable Arts van Masta Ace 4.5?

Edit: Hoe kun je hier zelfs hoger dan 1 voor geven?

avatar van hiphopisntdead
alsof een 1,5 zo hoog is xD

avatar van deceptik
0,5
Ik baal er echt van dat ik alle nummers heb beluisterd..
Maar ik wilde puur mijn 1* uitbrengen.
Waarom 1 inplaats van 0.5? Ik vind zijn bril wel 'grappig'

avatar van Pooiertje
1,0
maar zijn muziek word toch niet beter als hij die bril op heeft

RedLightCityBoy
Ik zou SB's entertainment alleen al 2 * geven.

avatar van deceptik
0,5
WAATTT Bij interscope getekent? waar gaat dit heen

avatar van Rudie
Niet gehoord dus niet gestemd maar ik denk dat strekking duidelijk is.

Las een coverstory over het kereltje in The Source. Daar spraken ze over de focus op "oudere" talent leeftijdsgewijs dan, en hoe men tegenwoordig geen jong talent meer (h)erkende, zoals dat voorheen wel gebeurde. Het voorbeeld van Nas werd genoemd die 20 was toen hij Illmatic maakte. Hoewel het natuurlijk een sterk punt is slaat het in verband met Soulja Boy de plank natuurlijk volkomen mis.

Vergeten blijkbaar ook dat de teksten op Illmatic geweldig zijn en dit in de prullenbak hoort.

aire.
Souljah Boy neemt zichzelf ook tamelijk serieus?

Berichten verplaatst naar Soulja Boy

avatar van bato
hahaha egt het laagste 'hip hop' album aller tijden!