Soulja Boy - Souljaboytellem.com (2007)

Label: Interscope

1. Intro (0:59)
  2. Crank That (Soulja Boy) (3:41)
  3. Sidekick (3:59)
  4. Snap and Roll (3:45)
  5. Bapes (3:54)

6. Let Me Get Em (3:21)
  7. Donk (3:12)
  8. Yahhh! (3:10)

met Arab

9. Pass It to Arab (3:58)

10. Soulja Girl (3:07)

14. Don't Get Mad (4:20)
  15. Nope * (2:33)
avatar van Thelonious Monk
1,0
Mijn stem naar 1.0 verhoogt door het heerlijk debiele 'Yaahhh'.

Haha wat een brol, maar omdat het zo slecht is toch weer grappig.

avatar van xSarah
Is dit muziek?
Ik kan er gewoon niet naar blijven luisteren!
En die zonnebril...

En die pet
En dat shirt
En die ketting

avatar van MJ_DA_MAN
En die haatstem .

Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind Crank That nog best tof eigenlijk.

herman schreef:
Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind Crank That nog best tof eigenlijk.

is maar 37 miljoen keer bekeken

|Joël|
Ik vind dat nummer om eerlijk te zijn vreselijk slecht klinken, ik krijg er zelfs hoofdpijn van. Maar dat zal wel aan mij liggen.

hiphopisntdead schreef:
is maar 37 miljoen keer bekeken

En dus?

herman schreef:

En dus?

zijn meerdere mensen het met jou eens

avatar van robindaniel
Kwalitatief natuurlijk niet goed, maar het klinkt wel weer lekker vind ik.

avatar van HauteCouture
Crank that is zo'n triest nummer, kan geen cijfer geven omdat ik heel het album niet beluisterd heb.

avatar van Stapler
Ik heb trouwens het een en ander van die Soulja Boy geluister maar het is echt fokkin' lelijk..
Sorry maar ik heb er geen andere woorden voor.

Even ge-edit, vorige woord was toch een beetje té, al is het wel waar.

xSarah schreef:
Is dit muziek?

Nee.

Even Crank That geluisterd. Aangezien ik de naam Soulja Boy vaak langs hoor komen de laatste tijd. Maar God wat een kutmuziek!
Dit heeft echt alles wat ik niet zoek in muziek. Op zich ook wel weer knap als je dat voor elkaar krijgt.

jorisje123456
Dn!S schreef:

Het spijtige is dat mensen (die niets van hip-hop kennen) dan denken dat dít is waar hip-hop om draait.

jorisje123456 schreef:

Hiphop draait in eerste instantie nergens om, op dezelfde manier dat Rock in eerste instantie nergens om draait. Iedere hiphopper kan zijn eigen soort muziek maken en zijn eigen betekenis er aan toekennen.
Maar je hebt gelijk, er zijn zeker veel mensen die hiphop associeren met alles wat je in de muziek van bijv. Soulja Boy langs hoort komen.

avatar van JLjuju
Hoe kan deze gast doorbreken?
Simpel, iedereen houd van deze muziek in de VS... Totaal vergeten wat Rap ook alweer is..

F.U.C.K Soulja Boy, alvast R.I.P

avatar van Stapler
Rot In Pieces.. ah.. Thats great!

JLjuju schreef:
Hoe kan deze gast doorbreken?
Simpel, iedereen houd van deze muziek in de VS...

Dat is wel erg generaliserend, maar het is wel voor een deel waar. Het niveau van de "gemiddelde" luisteraar in de VS is toch wel lager dan die in Nederland, en Europa in mindere mate, denk ik).

In Nederland zijn de meeste mensen wat meer open-minded richting allerlei dingen, zoals muziek dus.

avatar van Chrisseh

Mwah, ik houd me al lang niet meer bezig met wat men wel of niet leuk vind, maar ik weet wel dat songs als 'The Ketchup Song', 'Schnappie' en de hele jump-hype hier op nr. 1 in de top-40 heeft gestaan, ongeveer hetzelfde niveau als Soulja Boy.

Mayne
Dat jullie nog aandacht aan dit album besteden.

Mayne schreef:
Dat jullie nog aandacht aan dit album besteden.

Jij blijkbaar ook anders was je hier niet te vinden
Maar hoe dan ook het blijft leuk om iemand af te zeiken (die het ook verdiend dat dan weer wel).

Chrisseh schreef:

Behalve de hele jump-hype heb je gelijk, dat is inderdaad ook niet veel soeps, maar dat heb je overal wel. Het gaat om de mate waarin het populair is en de hoeveelheden. Maargoed, slecht en goed heb je uiteindelijk overal.

En @ Mayne: ik stop ermee

avatar van MJ_DA_MAN
En dan is Yahhh! opeens toch een heel dik nummer .

MJ_DA_MAN schreef:
En dan is Yahhh! opeens toch een heel dik nummer .

0,5
OMG ik ga op vakantie naar Amerika, Misschien ontmoet ik mijn grote held SouLja bOy wel..........

Berichten verplaatst naar Soulja Boy

CaliLove
Haha, verschoot ik effe toen ik zo'n 2 weken geleden dit album ergens zag liggen.

Ik wist niet eens dat ie een album had....

avatar van Steez
.............. Ik vind dit best vermakelijke muziek
En ik vind het nog vermakelijker dat je met zoiets raars als dit keihard kan doorbreken

Ik bedoel, het is geen 3 verses en 3 hooks in een track, ook geen r&b achtig gejengel, ook geen zang in de hooks. Toch weer iets heel anders.

Iedereen kan wel hard zijn buurman napraten en/of zeggen dat dit trash is omdat je zelf 'hardcore hip-hop head' bent, maar he..... Iets met outside boxes en open minded?

Dit is gewoon grappig! Dit gaat gewoon om de beats, maar toch zou de instrumental versie weer te saai zijn. T is gewoon een leuke mix van productie/... ge... praat ofzo

Me likes it

avatar van JLjuju