menu
zoeken in:
avatar van stoepkrijt
Ik had hem al na 3 minuten, maar ik had mijn bestelling om een paar seconden na 2 uur al afgerond. Hoe later je aan de beurt was, hoe langer de verwerking zal duren.

Edit: Never mind

avatar van arcade monkeys
Ja, het kwam waarschijnlijk doordat ik eerst een dikke 5 minuten heb zitten klooien dat ik wat langer moest wachten, maar dat doet er allemaal niet meer toe.

avatar van JoaMuse
Net thuis, en ik kan nog uit alle types plaatsen kiezen.

avatar van Timo-otje
Ook present in Sportpaleis 10 juni

avatar van Dance Lover
En zojuist ook 2 kaartjes besteld voor in het Sportpaleis. Superblij!

avatar van The Eraser
Ik heb ook ticket
Kijk er al ongelooflijk naar uit

avatar van FRNKY
Nou ik denk zo'n vaart zal het niet lopen, kon ik alleen nog maar zitplaatsen kiezen.

Ik vrees wel voor de sfeer als als deze band alleen door het laatste album zo'n hype geworden is, dan was ten tijde van The Suburbs toch een stuk minder.

avatar van De-noir
Hoe is het afgelopen met Het Beste van.... Arcade Fire topic? Kan het nergens meer vinden op het forum..

avatar van stoepkrijt
Het oude topic is gesloten en vind je hier.

Tunnels vs. Rebellion: 1-0 (en terecht!)

avatar van Teunnis
Ik denk dat je bedoeld Tunnels vs. Rebellion 1-5 ofzo (MuMeLadder, Witte Trui)

avatar van stoepkrijt
Zo nu en dan moet je alle scores wissen en met een schone lei beginnen

Dus zodra de MuMeLadder afgelopen is is het dus 1-1.

Edit: Oké, jij wint. Rebellion verdient dubbele punten voor de MuMeLadder

avatar van KKOPPI
Wat een optreden op Pinkpop, durf met zekerheid te zeggen het Pinkpop hoogtepunt van de afgelopen edities.

avatar van VladTheImpaler
Was inderdaad een erg goed optreden ondanks ik het via de livestreams heb moeten volgen. Die confetti in de regen was prachtig om te zien.

avatar van The Eraser
Morgen in het Sportpaleis

avatar van Dance Lover
Ik heb er ook zoveel zin in, gaat een mooi feest worden!

avatar van arcade monkeys
Vandaag nog eens al hun platen aan het draaien, om wat in de sfeer te komen voor vanavond.

avatar van JoaMuse
Gisteren op Pinkpop zijn ze blijkbaar vroeger gestopt door het weer, daar zullen we vanavond geen last van hebben. Laat maar komen, dat optreden!

buizen
Tjonge ik had eerlijk gezegd nog nooit van deze band gehoord maar gister wel stiekem even de livestream op Pinkpop bekeken en dat was wel genieten hoor! Het is een beetje een Kid Creole and the Coconuts-achtig gebeuren, maar veel meer rock. Had ik nu maar kaartjes voor een concert.
Deze band kon nog best eens groot worden.


avatar van Rudi S
buizen schreef:
Het is een beetje een Kid Creole and the Coconuts-achtig gebeuren, maar veel meer rock.
Deze band kon nog best eens groot worden.


Nee joh, vast niet

Trokken amper publiek op Primavera, maar misschien wordt het nog eens wat.

avatar van thetinderstick
Legendarische set op Pinkpop! (Ik heb het helaas alleen op tv gezien)

avatar van The Eraser
slechte akoestiek, enorm kutpubliek, maar wat een show

avatar van Dance Lover
Heerlijke show inderdaad!

Ik vond het publiek ook erg tegenvallen. Iedereen heeft natuurlijk recht om een concert op zijn eigen manier te beleven, maar wat stonden er veel mensen stil zeg......zelfs erg dicht bij het podium in het midden van de zaal waar wij stonden. Gelukkig heb ik mij met mijn vriendin uitstekend vermaakt en volop gedanst! En wat is Reflektor keer op keer, toch een swingend nummer! Het concert op Pinkpop vond ik echter beter, met name dankzij meer beleving bij het publiek.

The Eraser Waar stond jij in de zaal?

avatar van Tony
Ik heb gisteravond het Pinkpop optreden op YT bekeken. Ik heb genoeg concerten in mijn leven gezien om te weten dat dat een groots optreden is geweest daar in Landgraaf. Voor de gein ook nog even naar de 2 registraties van Lowlands (2005 en 2007) gekeken op YT, waar ik zelf wel bij was. Wat een verschil! In 2005 kende ik de band helemaal nog niet. Was compleet verrast door het andere geluid dat ik hoorde, maar het was allemaal ook nog een beetje schuchter en onvast. In 2007 stond er echt een overtuigende festivalband die net Neon Bible had uitgebracht. Een van de allerbeste festivaloptredens ooit voor mij. En nu, binnen 10 jaar, zie ik op Pinkpop gewoon een internationaal gelauwerde band spelen. Hele grote jongens, die Arcade Fire, ik zeg het u.

avatar van stoepkrijt
Het was inderdaad een fantastische show. Wat een spectaculaire show, er viel zo veel te zien op het podium (en zelfs naast het podium toen Win de tribune op ging). Ik was onder de indruk.

The Eraser schreef:
enorm kutpubliek
Kutpubliek? Waarom dan? Vooraan was de sfeer in ieder geval prima.

avatar van Linius
Gisteren Arcade Fire in Antwerpen gezien, echt geweldig genoten. Ze leken er echt zin in te hebben en het was ook een mooie productie met de bewegende spiegels en dergelijke. Dat Bobbleheads liedje tussen de gewone set en de encore was ook wel leuk tussendoor. Weer eens wat anders dan een paar minuten in het donker staan wachten.

avatar van Stalin
buizen schreef:
Deze band kon nog best eens groot worden.



avatar van west
Ik heb ze op 11 november als 'The Reflektors' zien in optreden in the Roundhouse in London, waarbij vrijwel iedereen ook nog eens (mooi) verkleed kwam. Het hele toen nieuwe album, plus 4 Arcade Fire songs werden gespeeld. (Win: "And now we play a song of a band called Arcade Fire"). Dit was een legendarisch fantastisch geweldig ongelooflijk optreden. En nu laten ze het dus ook op Pinkpop en in Antwerpen zien: deze band kan nog best eens groot worden!

avatar van The Eraser
Dance Lover schreef:
The Eraser[/user] Waar stond jij in de zaal?

stoepkrijt schreef:
Kutpubliek?: Waarom dan? Vooraan was de sfeer in ieder geval prima.


Ik stond ook vooraan, ongeveer 7de à 8ste rij aan de linkerkant van het podium schat ik.Maar de mensen rond mij zaten bij momenten precies op een begrafenis zeg. Onbeweeglijk en enkel klappen als Win het eens vroeg. We kregen zelfs boze blikken omdat wij als enige in de buurt wat sfeer probeerden maken bij Tunnels en een meter in de lucht sprongen...Pas bij het laatste nummer Reflektor en de bisnummers kwam het een beetje los. Maar dan nog, als je dan eens het publiek van bv Lollapalooza checkt bij het optreden van Arcade Fire, dan bleven de reacties van het publiek gisteren vergelijkbaar met een zomerbriesje terwijl de Zuid-Amerikanen een heuse supercell creëerden. (Check het optreden op Youtube!)

In het begin zat de geluidsmix ook wel verre van goed. Vooral Normal Person en Rebellion Lies klonken als een verschrikkelijke geluidsbrij en kwamen absoluut niet uit de verf, maar daarna was het genieten geblazen! Vooral Die Régine maakt mij telkens weer zielsgelukkig. Als je die bezig ziet, wil je die gewoon vastpakken en keihard omhelzen, wat een vrouw toch!

Gast
geplaatst: vandaag om 09:05 uur

geplaatst: vandaag om 09:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.