menu
zoeken in:
avatar van Von Helsing
Eindelijk, de Gene Simmons boxset met meer dan 150 demo's komt eraan, persoonlijk bij jouw thuisbezorgd door de demon himself, voor slechts 10.000 dollar.

Gene Simmons The Vault Promo 2017 - 10 CD BOX SET - YouTube

avatar van gigage
Zet de koffie maar klaar dan.


avatar van iggy
Gene is toch wel wel de enige muzikant die mij blijft verbazen met zijn fratsen.

avatar van Von Helsing
Ik zat er naast, het is tussen de 10k en 50k, ligt eraan waar je woont........ de drie demo's met Van Halen uit 1977 staan er ook op (Christine Sixteen, Tunnel of Love, Got Love for Sale).

avatar van iggy
2000$ pop kost de Vault Experience (150 nummers).

iggy schreef:
Gene is toch wel wel de enige muzikant die mij blijft verbazen met zijn fratsen.


Wederom Verbaast de man mij. Want Genie komt niet voor 10.000$ pop of meer persoonlijk de box bij je thuis afleveren. Maar voor 0,0 $ pop. Gene zijn bank rekening zit namenlijk (volgens eigen zeggen) vol. Hij wil een gebaar maken naar alle fans. Vind ik toch wel heel lief van Genie. En dat zeg ik zonder sarcasme.
Dit geldt overgens niet als je in een uithoek van de wereld woont.

Zie zijn site. GeneSimmonsVault.com


avatar van Faalhaas
Die boxset van Gene is best aardig trouwens, zit leuk spul tussen om eens te horen.avatar van gigage
Dat stukje Highway Star erbij is geweldig

avatar van Leptop
Margriet van der Linden bij "M" daarnet: ...dat bandje uit de jaren 70 en 80... Hahaha!

avatar van Jowanotti
Waar is de tijd dat ik dagenlang meebrulde op zowat alles wat KISS uitscheet? Die is weg toen ik eindelijk besliste volwassen te worden
Ja, want toen keek en hoorde ik voorbij de gimmick en besefte ik dat er evenveel prut als kwaliteit bijzat.
Prut en kwaliteit? Wel ja, in die volgorde, diezelfde volgorde als in Gene en Paul.
Oke, Calling Dr.Love, Going Blind, Charisma en nog een handvol songs van Gene die hij uitspuwde in de jaren 70 zijn best te genieten, maar het kan toch nooit winnen van alle stront die hij ooit op een blad neerpende of uit zijn strot duwde. Jezus, de Gene van de jaren 80, wat een grap. En die heeft langer bestaan dan die van de jaren 70, dat is wel kras.
Ik was in de eerste plaats KISS-fan om de geweldige strot van Paul Stanley, daarnaast voor het gitaarwerk van Ace, en natuurlijk om heel de mystiek rond het ensemble.
daarbij vond ik het toenertijd geweldig dat elk bandlid zijn eigen invloed had op elk album, hoe minimaal ook. En ik ben een sucker voor melodieuze refreinen en samenzang.
Mijn broer, die helemaal niet zo idolaat als ik was (die was Elvis-fan) omschreef KISS ooit als The Beatles on steroids en daar was wel wat van aan. Luister bijvoorbeeld naar 'C'mon and Love Me'. Geweldige samenzang, oerdegelijke 4-akkoordenpop-rock.

Oh ja, voor ik hier neergesabeld wordt door de weinig objectieve KISS-army member die onlangs nog een bootleg kocht waar een KISS-lid een 6-tal keer 'SHIT' op riep wil ik wel nog kwijt dat hoe slecht sommige dingen van hen ook waren, ze daarnaast ook geweldige songs hadden. Ik ga ze hier niet allemaal neerpennen, dat zou teveel werk zijn.

Meest hatelijke KISS:
-Carnival of kotszakje, euh, Souls.
-Monster (Paul heeft een gehoorbeperking en wil dit hier als producer etalleren)
-Animalize (1 keer gedraaid en daarna gehuild)

Meest fantastische KISS:
-Rock & Roll Over
-Dressed to Kill
-Dynasty
-The Elder

Het probleem met KISS haalden ze zelf aan in hun docu 'Exposed', waar Stanley de zin in zijn mond nam: 'I think we overdid it'. Wat mij betreft op sommige albums ook muzikaal. De nagel op de kop Paul! Al vond ik hem wel een geweldige powerzanger, probeer maar eens zo'n 'Nowhere to Run' van op het album KILLERS uit je strot te duwen zoals hij het kon/deed. Ik praat in de verleden tijd want de fans weten natuurlijk allemaal waar al dat kunst- en vliegwerk toe geleid heeft. Dat Milli Vanilli het gezegd heeft!

avatar van Jowanotti
Ik moet het KISS wel nageven dat ze niet te beroerd waren zichzelf een paar keer opnieuw uit te vinden, dat kan je van een AC/DC bezwaarlijk zeggen (toffe band trouwens met Bon Scott, ik heb niks met Brian Johnson en begrijp dan ook niet wat er zo bijzonder is aan 'Back in Black').

Maar KISS en hun vele facetten dus. Eigenliijk kan je je hierbij de vraag stellen: Vonden ze zichzelf (vooral in de jaren 80) enkele keren opnieuw uit of liften ze enkel mee op de zoveelste muzikale hype?
Ik denk als we eerlijk zijn, veelal het tweede, vooral die Carnaval Of Souls ruikt naar fake pruimen en hoe goed sommigen Creatures ook vinden, hij diende om een paniekerig antwoord te bieden aan de Iron Maidens van dat moment. Creatures vind ikzelf een best te pruimen album, enkel jammer van die overdreven drumsound. Het lijkt wel alsof er het volledige album 2 eikenstammen tegen elkaar geramd worden.
Crazy Nights: mixed feelings, vooral Gene had er niet op gehoeven. Ik ben wel een sucker voor een stevige pot AOR, mmar je kan dit bezwaarlijk een KISS-album noemen. Wel een verdienstelijke poging om een nieuwe Soundtrack voor Rocky 6 in elkaar te knutselen.

Het enige moment waar ze vanuit een naieve oprechtheid echt een andere KISS wilden laten horen werden ze genadeloos afgestraft, en dat was op 'The Elder'. Trouwens nog steeds één van mijn all-time-favorites, ook toen al. Ik begreep echt niet waarom iedereen die afschoot, nu wel: wrong time, wrong place.

Over de 'nieuwe' KISS heb ik geen enkel goed woord, al vind ik het wel jammer dat Paul zijn stem compleet naar de verdoemenis is in dit genre. Ja, want met zijn Soulproject Soul Station, kan hij iets gematigder zingen en hoeft hij zo niet op zijn stem te duwen wat maakt dat hij voor dit genre best goed klinkt. Misschien moet hij een Rod Stewartje doen en zich wat meer in het easy listening departement verdiepen?

avatar van Von Helsing
Peter Criss is vandaag 75 jaar geworden.

Leuke en mooie video op de website:

PeterCriss.net - The Only Official Website of Drummer Peter Criss

avatar van Lonesome Crow
Heb die 4 solo albums uit 1978 geluisterd en gewaardeerd, mijn eerste mini marathon.

1 Paul Stanley - 5 sterren
2 Ace Frehley - 4 sterren
3 Peter Criss - 3 sterren
4 Gene Simmons - 2,5 sterren

avatar van Von Helsing
geplaatst:
Iemand is de laatste paar dagen de 'holy grail' van KISS aan het lekken op youtube! Concerten die nooit eerder zijn gelekt, ook niet in mindere kwaliteit.

KISS Largo November 75
KISS Cobo Hall May 1975
COMPLETE 1976 KISS Rehearsals!
KISS Live In Tokyo 1977 (3PM Show)avatar van Von Helsing
geplaatst:
1977 Rock And Roll Over LOST Promo Masters!avatar van Von Helsing
geplaatst:
KISS Anaheim 76 RARE Unseen Angle
KISS COBO 76 Nite 3 FULL WITH ENCORESavatar van Von Helsing
geplaatst:
KISS JAPAN 77 UNEARTHED 1ST SHOW COMPLETE
KISS Houston 76 RARE no Timecode more footageavatar van Von Helsing
geplaatst:
KISS KSHE KITE FEST
KISS Passaic NJ with SOUNDavatar van Von Helsing
geplaatst:
GENE SIMMONS 1978 INSTORE
Asylum pro-shot!avatar van Von Helsing
geplaatst:
De Cobo Hall encores unleashed! KISS is on fire!!avatar van Von Helsing
geplaatst:
Michigan Palace, April 74!avatar van Von Helsing
geplaatst:
Pro-shot Revenge Tour 1992avatar van devel-hunt
geplaatst:
Kiss gezien, ziggo dome, of het The greatest rock and roll band ooit is, ik weet het niet, de vele Kiss klassiekers staan in ieder geval nog fier overeind, geen sleet, hele strakke show, Paul Stanley in top conditie, toch wel de drager van de show, goed bij stem, iedereen gelukkig, niets aan de hand, love & peace, in een iets andere gedaante dan de flower power uit de jaren 60, maar die sfeer hing er toch wel, fijne avond, hun afscheid tour, volgens eigen zeggen was dit het dan, een diepe ‍♂️ buiging. Vaarwel.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:33 uur

geplaatst: vandaag om 22:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.