menu
zoeken in:
rodneyVL
Vandaag op Tv weer een korte docu gezien waar weer eens duidelijk uit wordt hoeveel nummer 1 hits deze man heeft gescoord, hoeveel uitverkochte concerten hij heeft gedaan en ga zo maar door. Ik kan moeilijk zeggen dat de muziek (die Marco niet zelf maakt of schrijft (!) ) nou zo beroerd is, want dat zou niet waar zijn. Er zitten mooie composities bij die met een stem ingezongen zijn die soms weinig te wensen overlaat. Ik kan het soms alleen het Nederlandse volk kwalijk nemen dat zij zoveel geld uitgeven aan een zanger die wel verdomd vaak in de media wil zijn met warchild en aanverwanten. Ik krijg daar toch een verdacht gevoel bij...het is namelijk ook een soort zieltjes winnen met dit stuk idealisme. Ook mag Marco -na zijn coltrui- nu wel eens dat vreselijke sjaaltje af gaan doen en Marco, als je je echt eens wil gaan bewijzen, schrijf zelf ook eens een hit.

marco borsato maakt gewoon goede muziek,eigenlijk alles wat hij uitbrengt is goed,vooral zijn nieuwe nummer rood is een meesterwek

avatar van gemaster
Meesterwerk? Kan jij me misschien uitleggen waar het nummer over gaat? Ik begrijp er geen reet van.

natuurlijk over de liefde,maar het is ook heel goed in elkaar gezet

avatar van jowietje
Ik vind het maar als een zooitje ongeregeld klinken, maar dat is mijn mening heb altijd een hekel aan dat lied gehad

Mojo Pin
Marco Borsato die een meesterwerk aflevert... sorry, maar dat gaat er bij mij dus niet in.

avatar van beruk
Ben ik met je eens, Cocciante maakt de pareltjes en Borsato en Ewbank pompen het op en scoren ermee. Met name deze cd is een goed voorbeeld daarvan. Het bombastische en pathos neemt bij iedere cd toe en is nu anno 2006 niet meer te harden.

flebbie
rodneyVL schreef:
Ik kan het soms alleen het Nederlandse volk kwalijk nemen dat zij zoveel geld uitgeven aan een zanger die wel verdomd vaak in de media wil zijn met warchild en aanverwanten. Ik krijg daar toch een verdacht gevoel bij...het is namelijk ook een soort zieltjes winnen met dit stuk idealisme.

Mooi gesproken. Hij heeft echt zo'n image om zich heen gecreeerd waar niets maar dan ook niets fout aan is. Hij is echter verre van pretentieloos en dat siert hem niet. Sterker nog, hij is erg gevaarlijk berekenend bezig en doet idd alles om zieltjes te winnen. Hij gebruikt hiervoor in principe het leed van de oorlogsslachtoffers om de sympathie van anderen te winnen. Zeer verwerpelijk als je het mij vraagt.

avatar van dynamo d
Ik vind dit zwaar overdreven. Vraag maar eens aan de kinderen in oorlogsgebieden of ze liever steun van Warchild (incl. Borsato) hebben of liever deze opinies van flebbie en rodney lezen?
Op dit moment helpt Warchild zo’n 15.000 oorlogskinderen per week in 11 landen. Voor deze kinderen zijn dromen vaak echt bedrog.

kArIzMa_TuRk
Marco Borsato beroofd!
-----------------------------------------

Marco Borsato en zijn gezin zijn tijdens hun vakantie op het zonovergoten Ibiza beroofd.

De kluis van de woning die de Nederlandse zanger samen met zijn vrouw Leontine had gehuurd, bleek opengebroken te zijn.
Allerlei belangrijke papieren, waaronder de paspoorten, zijn weggenomen en ook van de laptop is geen spoor meer terug te vinden.

Marco verblijft momenteel met zijn vrouw Leontine en zijn drie kinderen in een luxevilla aan de noordkant van het party-eiland. Ze zijn niet alleen vakantie aan het vieren maar het schijnt dat ze ook op zoek zijn naar een tweede huis op het eiland.

avatar van rudiger
Erg voor Marco en kornuiten. Zou hij nog geld hebben voor `n nieuwe laptop?

avatar van rudiger
monique schreef:
natuurlijk over de liefde,maar het is ook heel goed in elkaar gezet

Laat ik nou denken dat het over mijn bankrekening gaat .

avatar van deric raven
kArIzMa_TuRk schreef:
maar het schijnt dat ze ook op zoek zijn naar een tweede huis op het eiland.

Hoezo? Is dat eerste huis ook dan gestolen?


avatar van rudiger
Volgens de laatste geruchten heeft Hans Van Der Tocht leontien gevraagd om als assistente te fungeren bij Het rad van Fortuin .

na dit drama kan Leontien wel wat FORTUIN gebruiken .
Lief van Hans .

avatar van rudiger
Wat mij stoort van Marco is dat hij in het verleden de soundmixshow heeft gewonnen , en hij daar naar zijn eigen zeggen niet meer aan herinnerd dient te worden .
Met andere woorden , meneer Borsato schaamt zich dat hij door de SMS of te wel Hennie Huisman bekend is geworden .
hoezo Marco loopt niet naast zijn schoenen .
Ik houd van artiesten die zich normaal gedragen , en geen capsones krijgen , zoals Frans Bauer , die zichzelf blijft .

Geweldigenoten
Mij gaat het om de muziek en daar beoordeel ik een album/box op. Niet of hij/zij integer is, zichzelf blijft, arrogant overkomt etc. Daar kan ik niet over oordelen, omdat ik de persoon in het echt niet ken. Ook niet als er weer een zoveelste serie over het dagelijkse leven van... op tv komt.

De camera draait en de knop van de artiest gaat om. Bij de 1 is dat 180 graden, bij de ander 90.

EVANSHEWSON
Ik ben absoluut geen Borsato-fan, ik hou niet van die stijl van zingen, het is me véél te gelikt, voor mij is dat pure plastieken grootwarenhuismuzak, maar afgezien daarvan, wat artiesten privé uitvreten, of hoe ze zich opstellen, raakt me niet zo gauw.
Ik hou van de muziek van Gilbert O' Sullivan, en dat bleek destijds, toen ie op de Vlaamse teevee zijn opwachting zou maken met één van zijn eerste hitjes Matrimony, een gewèldige pretentieuze zak die de studio verliet omdat het pianokrukje hem niet aanstond.
Dààrom hou ik dus niet minder van zijn muziek.
Idem dito voor Elton John, die man heeft door zijn gedrag, ook door zijn excessieve koopwoede ook al ontzettende stommiteiten uitgehaald, en heeft zich ook al flink hautain opgesteld, dus een erg fijne mens zal dat ook wel niet zijn, maar ik blijf van zijn muziek wel houden.
Ik hou de persoon achter de artiest geheel gescheiden van wat de artiest voorstelt. Twee aparte dingen.
Van Borsato weet ik haast niets, gewoon omdat zijn muziek me geheel niet raken kan, maar dat kan best een aardige vent zijn, ik mag het hopen zelfs.
En dan ga ik zijn muziek niet kwoteren natuurlijk, ik ga de boel niet verzieken door 0.5 sterrejte bij zijn plaatjes te gaan zetten, dat doe je ook niet natuurlijk.

avatar van Hans Brouwer
rudiger schreef:
Ik houd van artiesten die zich normaal gedragen, en geen capsones krijgen, zoals Frans Bauer , die zichzelf blijft .

Laat ik voorop stellen dat ik niet zo'n Borsatofan ben. Nummers als "Binnen" en "Dromen zijn bedrog" vind ik nog steeds prima om te horen maar voor de rest gaan nummers van Marco mij al snel vervelen . Kennelijk zijn er vele medelanders die daar anders over denken. Marco haalt niet voor niets de ene na de andere Award binnen en zijn huis zal wel volhangen met gouden en platina platen.

Zaterdag 27 oktober jl. is de TMF-Borsato-Award uitgereikt. Marco Borsato heeft deze Award al vele malen gewonnen. Vanaf nu hoeft het niet meer zo van Marco en hij heeft voorgesteld om de TMF Award uit te reiken aan nieuw aanstormend talent . Dit jaar is de TMF-Borsato-Award uitgereikt aan Nick & Simon...

Als we het dan hebben over normaal gedragen..... Ik denk dat Marco Borsato zijn hart op de goede plaats heeft zitten en dat hij collega's en aanstormend talent ook alle ruimte en eer gunt. Marco, men mag over je schrijven wat men wil maar ik vind het echt een genereus gebaar van je. Mischien dat ik toch de "Marco Borsato Boxset (2007)" maar ga kopen. Als blijk van waardering zal ik maar zeggen .

avatar van kaztor
Zet de bitterballen maar alvast klaar, want vandaag werd met veel bombarie op Radio 538 aangekondig dat morgen (officieel dus vandaag, het is nu nacht) De Nieuwe Borsato voor het eerst op de radio gedraaid wordt!

Dat betekend dus dat het WEER op nummer 1 gehyped wordt, zodat ik de komende tijd weer mag GENIETEN van een nieuw onzin-nummer van deze niksnutterige gladjakker.

In Muziek > Algemeen > Gratis naar Marco Borsato WIT LICHT:

Maak kans op twee GRATIS kaarten voor het concert WIT LICHT van Marco Borsato in het Gelredome.
Ga naar http://www.gratisnaarmarcoborsato.nl

avatar van Aurum
Niet allemaal tegelijk jongens...

Leuk trouwens, spam op de zondagochtend.

Joy
Bij Marco Borsato - Wit Licht (2008):

De cd Wit Licht is na tweeënhalve week al van de eerste plek in de Album Top 100 gekieperd, maar Marco Borsato kan niettemin met een tevreden naar zijn bankrekening kijken. Zijn productiebedrijf The Entertainment Group is aan de vooravond van Borsato’s concertreeks namelijk voor ongeveer 70 miljoen euro verkocht aan een sportbedrijf.

Sports Entertainment Group, het kantoor van oud-voetbalmakelaar Kees Vos, koopt de BV Borsato, waarop The Entertainment Group 49 procent van de aandelen van een nieuw op te richten bedrijf terugkoopt. Borsato, die het bedrijf voor 20 procent in handen heeft, mag dankzij de overname 6,5 miljoen euro op zijn bankrekening bijschrijven.

hij zag ut licht denk k

avatar van Renske24
Het is voor Marco ook moeilijk, als je al 18 jaar in het vak zit en al een paar keer goed op nummer 1 hebt gestaan om weer elke keer het beste in je naar boven te halen en toch je album weer zo aan te pakken dat het weer net iets beter is als het album daarvoor!
Dus ik vind het knap dat Marco het toch telkens weer probeert het beste van hem naar boven te halen en toch telkens weer een nummer 1 hit scoort!!
Dus je kan zeggen wat je wilt! Maar doe dat hem maar is na!
Ik vind het knap!!

avatar van ricardo
Kan wel zijn dat hij keer op keer een nummer 1 hit scoort, maar daarom hoef je het nog niet goed te vinden toch. ik niet tenminste. ik wil hem niet eens na kunnen doen want ik heb een ander vak dan artiest zijn. ik luister alleen maar naar muziek om ervan te genieten meer niet, en daar zit Marco Borsato zeker niet tussen.

Joy
nummer 1 scoren is tegenwoordig niet meer dan een op voorhand uitgedacht concept en dito marketing en al de kopers trappen daarin

er is ook helemala niets vernieuwends aan zijn muziek en dat hoeft ook niet, de borsatofan zit helemaal niet te wachten op vernieuwing, die wil meer van hetzelfde, wat eerder scoorde scoort nu nog

ga dan ook niet lopen te verkondigen dat je wel vernieuwend bent want dat is klinklare onzin

avatar van ricardo
Kon je destijds ook zien aan het nummer One Day Fly in samenwerking met Jack Spijkerman. hebben ze toen bekokstoofd om een flauwekul nummer te maken en er de nummer 1 positie mee te halen, het is ze met vlag en wimpel nog gelukt ook. een nummer 1 hit zegt mij dan ook helemaal niets. Wat ik bedoel te zeggen is dat je volgens mij weinig tot geen kwaliteiten of talent hoeft te bezitten om een nummer 1 hit te behalen.

avatar van rudiger
ricardo schreef:
Kon je destijds ook zien aan het nummer One Day Fly in samenwerking met Jack Spijkerman. hebben ze toen bekokstoofd om een flauwekul nummer te maken en er de nummer 1 positie mee te halen, het is ze met vlag en wimpel nog gelukt ook. een nummer 1 hit zegt mij dan ook helemaal niets. Wat ik bedoel te zeggen is dat je volgens mij weinig tot geen kwaliteiten of talent hoeft te bezitten om een nummer 1 hit te behalen.


Je hoeft alleen maar een pak geld te laten zien aan de Disc-jockeys dan kom je op no1 , dus `n nummer 1 positie zegt helemaal niets .

avatar van Thunderrock
Ik wordt altijd niet goed van Borsato zijn geklaag na het geven van een handje vol concerten. Hij is dan altijd helemaal kapot en moet gelijk weer een tijdje op vakantie. Hij zou naar de dokter moeten gaan, want dat is gewoon voor een man van zijn leeftijd niet normaal.
We moeten allemaal werken Borsato!!

Wat een mietje, laat hem een voorbeeld nemen aan al die artisten (leeftijd genoten) die een wereld toernee van een jaar of meer geven.
100 steden, 150 concerten,4 continenten... kijk dan mag je even moe zijn.

avatar van kaztor
Borsato komt maar weer eens binnen op #1 met Dochters....

...zucht....

Renske24 schreef:
Het is voor Marco ook moeilijk, als je al 18 jaar in het vak zit en al een paar keer goed op nummer 1 hebt gestaan om weer elke keer het beste in je naar boven te halen en toch je album weer zo aan te pakken dat het weer net iets beter is als het album daarvoor!
Dus ik vind het knap dat Marco het toch telkens weer probeert het beste van hem naar boven te halen en toch telkens weer een nummer 1 hit scoort!!
Dus je kan zeggen wat je wilt! Maar doe dat hem maar is na!
Ik vind het knap!!


Dan mag je mij vertellen wat 'het beste' in Borsato is...

Want ik hoor niets anders dan steeds dezelfde ballads en grote gebaren.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:10 uur

geplaatst: vandaag om 18:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.