menu
zoeken in:
turbothijs
ricardo schreef:
Kon je destijds ook zien aan het nummer One Day Fly in samenwerking met Jack Spijkerman. hebben ze toen bekokstoofd om een flauwekul nummer te maken en er de nummer 1 positie mee te halen, het is ze met vlag en wimpel nog gelukt ook. een nummer 1 hit zegt mij dan ook helemaal niets. Wat ik bedoel te zeggen is dat je volgens mij weinig tot geen kwaliteiten of talent hoeft te bezitten om een nummer 1 hit te behalen.


Juist! Hoor ik baby one more time nog wel eens op de radio?

toch opvallend dat Marco zo laag wordt gerated hier op Musicmeter. Heb sowieso een hekel aan mensen die zonder reden een 0.5 geven.

Father McKenzie
wwelover schreef:
toch opvallend dat Marco zo laag wordt gerated hier op Musicmeter. Heb sowieso een hekel aan mensen die zonder reden een 0.5 geven.

IK heb geen enkele plaat van hem een score meegegeven, omdat ik sowieso flinke hoofdpijn krijg van die stem en dat genre... Veel plezier ermee!

avatar van Von Helsing
Bij Marco Borsato - Wit Licht (2008):

devel-hunt schreef:
Marco is een hele slimme PR man, alles wat hij aanraakt is een mega succes. Komt doordat hij zijn publiek op de wenken bedient, hij weet precies wat zijn doelgroep van hem verlangt, en doet dat steengoed. Daarnaast is hij gewoon the boy next door gebleven, dus herkenbaar voor vele. De muziek is van hoog niveau, vanuit dat oogpunt niets mis mee. Maar aangezien het niet mijn ding is, geen stem van mij. Het is te gemakkelijk om dit soort artiesten met een 0,5 af te schepen, zoals de vaak heersende arogantie op M.M is, maar Marco lacht in zijn vuistje, dat weet ik zeker.


Ik denk dat hij nu iets minder lacht. Het is in ieder geval geen slimme zakenman gebleken.

avatar van kaztor
Marco Borsato: 'Gitzwarte dag' - Privé - Telegraaf.nl [24 uur Actueel, ook mobiel] [prive]

Guttoguttogut, mag ik 'n zakdoek? De krokodilletranen stromen over m'n wangen...

avatar van Rhythm & Poetry
Vandaag is rood: de kleur van mijn banksaldo.

RedLightCityBoy
sterkte, zal ik je een geeltje overmaken?

avatar van Rhythm & Poetry
Graag, zullen we het verder per PM afhandelen? Hopelijk ben je wel een man van je woord.

avatar van Edjo
Nou, lachen hoor, tientallen mensen op straat. Ik lig echt compleet in een deuk.

avatar van J.M.
Life's a Bitch

africalove
Bij Marco Borsato - Wit Licht (2008):

Heb eerlijkheidshalve alle cd's van Borsato een kans gegeven en alhoewel hij een aantal redelijke liedjes ten gehore heeft gebracht, is het over het algeheel genomen natuurlijk vals sentiment en pulp. Pulp is op zich niet erg, maar dan liever dat het zichzelf niet AL te serieus neemt, helaas doet Borsato dit wel. 0,5

avatar van Hans Brouwer
Bij Marco Borsato - Wit Licht (2008):

Von Helsing schreef:
Ik denk dat hij nu iets minder lacht. Het is in ieder geval geen slimme zakenman gebleken.
Ja, en "binnen" is Marco ook niet meer. Moraal van het dramatische T.E.G. verhaal: schoenmaker blijf bij je leest. En laat je vooral niet in met louche mannen of vrouwen. Ik gun Marco dat het Witte Licht weer voor 'm gaat schijnen, wellicht als hij een Oscar krijgt voor zijn gelijknamige film Wit Licht.

africalove
Misschien dat ie nu zelf muziek gaat maken en schrijven, en die misselijke galbak Ewbank eruit trapt. Dan gun ik hem een goede toekomst. Nu trouwens ook, hij heeft kinderen die er nu ook onder lijden, en dat mag nooit gebeuren!

avatar van Von Helsing
Zo arm is hij nu ook gelijk weer niet. Alleen een flink kapitaal is weg maar ik denk dat Marco nog steeds meer centen hebt dan ik momenteel.

fastpulseboy
Hans Brouwer schreef:
wellicht als hij een Oscar krijgt voor zijn gelijknamige film Wit Licht.


dat geloof je toch zeker zelf niet he....
hoewel, je gelooft ook in Anouk

avatar van kaztor
Hans Brouwer schreef:
Ik gun Marco dat het Witte Licht weer voor 'm gaat schijnen


Een nieuwe single die naar #1 gehyped wordt en meneer heeft die schaapjes weer op 't droge. Is geen enkel bijgeloof voor nodig.

avatar van herman
fastpulseboy schreef:
(quote)


dat geloof je toch zeker zelf niet he....
hoewel, je gelooft ook in Anouk

Wit Licht had ueberhaupt geen Oscar-inzending mogen zijn, omdat het nauwelijks een Nederlandse film is. Maar goed, de invloed van sommige belangenorganisaties reikt ver. Al denk ik niet dat Wit Licht tot de uiteindelijke overblijvende genomineerden zal behoren.

avatar van BoordAppel
Maar... Obama vond het een goede film!

fastpulseboy
BoordAppel schreef:
Maar... Obama vond het een goede film!


yeah, right

avatar van herman
"'Orgieën en cocaïne nekten Marco Borsato'"

In Nederland duiken steeds meer details op over de manier waarop The Entertainment Group van Marco Borsato is failliet gegaan. Werknemers, maar vooral zaakvoerders van TEG, hielden er een riante levensstijl op na. En de jaarlijkse barbecue van het bedrijf ontaardde steevast in een regelrechte orgie.

In de zondageditie van De Telegraaf vertelde een ex-medewerker over dat feestje, schrijven de kranten van Concentra. 'In bijna alle ruimtes van de villa deden mensen het met elkaar. Op de bureau's, in de toiletten, overal. Zo stelden de vele mooie, jonge medewerksters hun BMW van de zaak en hun riante salaris veilig.'

De bedrijfstop spendeerde een fortuin aan 'zakenlunches'. Twee van de zaakvoerders verorberden op één jaar tijd alleen al 100.000 euro. Volgens ingewijden werd er niet gekeken op een fles dure wijn meer of minder. Op de feestjes van The Entertainment Company circuleerde niet alleen drank, maar ook cocaïne.

Tijdens de concerten van Marco Borsato in de Gelredome (Arnhem) werden zelfs callgirls ingehuurd op kosten van de zaak. Toen Marco Borsato en zijn vrouw Leontien dat ontdekten zijn er wel harde woorden gevallen. Marco wilde daar niks mee te maken hebben.

http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=DMF29092009_009

fastpulseboyGoed dat ik ff doorlas, ik kon me al niet voorstellen dat brave marco zelf meedeed aan orgiën. Verder juich ik dat soort feestjes natuurlijk alleen maar toe.

avatar van herman
Ja, de kop is veelbelovend inderdaad.

LocoHermano
Vreselijk voor een borsato-hater zoals ik dat hij in de financiele shit is terecht gekomen. Je kon al moeilijk ontsnappen aan zijn propgandamachine, het hek is nu natuurlijk helemaal van de dam. Ook al maakt ie een cd vol met boeren en scheten, je zult en moet het allemaal aanhoren in de kroeg, restaurant, supermarkt, wachtkamer tandarts, etc. En dat misbaksel krijgt vanzelfsprekend een glazuurbrekende pathos-titel als 'De Herrijzenis' of iets in die trant.

Ik heb altijd al een hekel aan Borsato gehad. Als hij zingt, doet hij net alsof hij als een god de wereld red. Bovendien schrijft hij niks zelf en daar reken ik hem nog wel het meest op af. Overschatte flapdrol. Zijn fans kan ik soms ook echt totaal niet serieus nemen.

avatar van bikkel2
Vergeleken met de Bauers en de toppers(?) van deze wereld heeft Borsato nog wel enige diepgang . Hij krijgt het tekstueel en muzikaal natuurlijk keurig op zijn bordje gelegd , maar het kan erger .
Een aantal nummers kan ik wel waarderen , maar een heel album houd ik ook niet vol .( het gekweel wordt op ten duur vervelend)
Via via hoorde ik overigens dat Borsato niets moet hebben van improviseren . Hij doet wat dat aangaat exact hetzelfde iedere avond , terwijl de band wel eens voor de gein tijdens het repeteren iets anders doen , worden ze gelijk weer teruggefloten .
Hij raakt daar totaal van in de war . Het is dat die musici er goed voor betaald zou je bijna denken . Spontaniteit is er nauwelijks .

avatar van Der Untergang
Vervelende man, met nog vervelendere muziek

avatar van Gerards Dream
Extra concert Marco Borsato in Gelredome

AMSTERDAM - Marco Borsato's Live in Gelredome, 3 Dimensies-concertreeks krijgt er een extra datum bij. Concertorganisator Mojo laat weten dat de zanger ook op vrijdag 13 mei op het podium in Arnhem staat.

Oorspronkelijk zou Borsato alleen op dinsdag 10 en woensdag 11 mei in het Gelredome staan. Vanwege de grote belangstelling is er nu een concert toegevoegd. De kaartverkoop voor de drie shows gaat zaterdag om 10.00 uur van start.

Borsato heeft zich na een akelige periode, waarin zijn bedrijf The Entertainment Group failliet ging, weer helemaal op zijn muziek gestort. Zijn nieuwe album is deze week bovenaan de Album Top 100 binnengekomen, nadat de eerste single van het album (Waterkant) dat eerder al deed in de Single Top 100.

© Novum

avatar van Paalhaas
Image-marketeer Marco Borsato deze maand in JAN magazine: "Ik geef alles. Dat is een persoonlijkheidsdingetje."

avatar van Gerards Dream
Borsato ontvangt Majoor Bosshardt Prijs

AMSTERDAM - De zanger Marco Borsato heeft vandaag in Hilversum de Majoor Bosshardt Prijs 2011 ontvangen. Borsato kreeg de onderscheiding tijdens de Majoor Bosshardt Dinner Show wegens zijn inzet als ambassadeur van War Child.

De prijs is bedoeld voor een persoon of organisatie die een bijzondere bijdrage levert aan de samenleving. De jury is vooral onder de indruk van de wijze waarop Borsato zijn bekendheid ,,inzet voor het verminderen van leed dat kinderen in oorlogsgebieden treft.''

De prijs werd zes jaar geleden ingesteld door de stichting Nederland Positief en is bedoeld om het leven en werk van majoor Bosshardt (1913-2007) te blijven gedenken. Bosshardt, jarenlang 'het gezicht' van het Leger des Heils, ontving de prijs in 2007, kort voordat ze overleed. Andere winnaars waren onder anderen prinses Laurentien, Erica Terpstra, de Willeke Alberti Foundation en de Stichting Meer dan Voetbal.

Bron: de Volkskrant

Arbeidsdeskundige
wwelover schreef:
toch opvallend dat Marco zo laag wordt gerated hier op Musicmeter.
Daar verbaas ik me ook over.

avatar van itchy
Paalhaas schreef:
Image-marketeer Marco Borsato deze maand in JAN magazine: "Ik geef alles. Dat is een persoonlijkheidsdingetje."

Daardoor heeft ie nu een burnout

avatar van Ponty Mython
geplaatst:
Borsato is op zich best een goede zanger, maar het is alleen zo jammer dat 'ie zelf geen creativiteit heeft om ook zijn eigen teksten te schrijven of iets te componeren. Als hij bepaalde teksten emotioneel kwelend ten gehore brengt, hoe erg meent hij het dan? Omdat iemand anders zijn teksten en muziek schrijft, is het toch een beetje een fake imago. Een Spinvis is niet echt een goede zanger, maar doet wel het meeste zelf.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:12 uur

geplaatst: vandaag om 16:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.