menu

Hier kun je zien welke berichten LionVI als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Lana Del Rey - Born to Die (2012)

5,0
BORN TO DIE
Erg goed album, ze weet goed haar gevoel uit te drukken in de tekst en daarnaast heeft ze een onderscheidende sound die bij mij erg goed in het gehoor ligt. Merk ook dat ik bij haar muziek speciaal op de tekst let, iets wat ik bij andere artiesten veel minder/niet doe. Gelijkwaardige nummers, geen behoefte om te skippen.. etc...
Favoriete nummers tot op heden: Born To Die, What Makes Us Girls, Off To The Races en Summertime Sadness.

Lana Del Rey.. Wie weet dé ADELE van 2012? Misschien een iets te hoge verwachting, maar Lana heeft mij iig (al) meer weten te bekoren wat ertoe heeft geleid dat ik zometeen wel Lana haar album in huis heb en niet die van Adele.. Qua personality vind ik Lana ook toffer, verlegen, maar sterke onafhankelijke vrouw (:')) en daarnaast heeft ze iets mysterieus om haar heen... Vooruitgang tov Lizzy Grant qua uiterlijk? Ooooh jawel, serieus, als je dat tegenspreekt, danbenje.... Maar goed. Can't wait for the moment she will perform here live again.

5*

The Veronicas - Hook Me Up (2007)

5,0
Een erg goed en vooral ook vermakelijk album! vond ik een jaar geleden..

Nu, zo'n jaar verder, vind ik dat nog steeds en luister ik zelfs nog erg vaak met plezier naar dit album.

Mijn persoonlijke waardering van het album:
- Untouched 5/5 heel erg sterk nummer en valt niet normaal lekker in het oor - zelfs na 300x gehoord te hebben - ;D
- Hook Me Up 3/5 lekkere beat maar daar stopt het bij mij, dat komt vooral voor mij door het zwakke refrein.
- This Is How It Feels 4/5, erg dramatisch maar op een goede manier, ook lekker inhakkende beat.
- This Love 5/5, ik word hier toch zo blij van en kan deze track zo waarderen - apart als je bedenkt dat de bovengenoemde hem verschrikkelijk vinden - maar ik weet niet waarom, maar het geheel doet het hem bij mij.
- I Can't Stay Away 4,5/5, weer een goede beat, goede tekst en een goede opbouw. - naar mijn mening -
- Take Me On The Floor 3/5, samen met Hook Me up toch wel de zwakkere schakels van het album, voor mij verpest het 'I wanna kiss ...' gedeelte dit lied vooral, verder is het wel te doen.
- I Don't Wanna Wait 3,5/5, dramatisch goed nummer.
- Popular 5/5, heel erg lekker nummer, goede beat, chil refrein en een afwisselende doeltreffende structuur. What do you want more?
- Revenge Is Sweeter 5/5, hele krachtige en emotionele track, dijk van een lied.
- Someone Wakes Me up 3,5/5 goed. ;D - en zelfde beat als I can't Stay Away? -
- All I have 4/5, weer een sterke tekst gekoppeld met een krachtige opbouw.
- In Another Life 4,5/5, iets totaal anders dan de andere nummers, maar zeker niet minder! Je kan in dit nummer goed horen dat deze song gekoppeld is aan een belangrijke en emotionele gebeurtenis in het leven van Jess.
- 4ever 4,5/5, officiëel natuurlijk van het eerste album van deze 2 dames. Maarja leg je dat feit weg dan blijft het een goed nummer en een mooie afsluiter van dit hele sterke album!

Het gehele album zou ik een 4,5 geven, maar vanwege de ooh zo leuke clips ( untouched vid ;D) en omdat ik ze veel gun geef ik een wel verdiende 5 sterren.