Soon It Will Be Cold Enough,
Douglas was pas 19 jaar toen hij dit album uitbracht, er hangt een bijzonder sfeertje die het hele album blijft hangen. Past perfect bij de winter, bij regen en sneeuw.
Het genre trip hop (?) trekt me opzich wel aan maar verveelt me vaak toch snel, dat is bij dit album niet het geval. Ondanks dat de nummers opzich vaak op elkaar lijken verveel ik me geen moment en hangt er een onwijs relaxte vibe het hele album door. Dit album maakt het veel minder erg om door sneeuw of regen te lopen.
Ook heel mooi gebruik gemaakt van (acoustische) gitaar, piano en drum, helaas vind ik de albums hierna buiten een aantal nummers toch wat minder en saaier. Die bevatten lang de sfeer zoals op dit album.
Zit heel erg te twijfelen of ik dit album zelfs 5 sterren wil geven in plaats van 4.5, eerst maar even nog een keer opzetten dan.
Voor de liefhebbers!!!!!!
Emancipator komt, vraag me niet hoe gratis naar Nederland toe!!!
In het paard van Troje
Ik weet niet of ik blij ben dat het gratis is, voordat het echt veelste propvol is. Zou er best wat voor neer leggen maar ik heb Emancipator sowieso nooit live gezien en wil het wel al een tijdje. Ik ben dus gelukkig