Cradle - Official Bootleg (2008)

Label: Sounds for Sure

1. Away (8:43)
  2. Everything (4:20)
  3. Memory (5:22)
  4. Drowning (3:58)
  5. TV Screen (2:57)
  6. Dummy (4:27)
  7. I Wanna Be Your Dog (4:26)
  8. I Is They Is (2:53)
  9. Monument (5:01)
  10. Theme (5:25)
  11. Never End (4:32)
  12. Emma Vs Decades (8:29)
  13. (Bonustrack) (7:11)
avatar van Castle
Ik heb al vaker mee gemaakt de master lekker vet en dynamisch was en later de met glasplaat gepersde cd toch minder dynamisch en vlak klonk.

avatar van reptile71
Ik hoop alleen maar dat het naar je zin zal zijn. Het is wel heel anders dan Cradle (1999) hoor, want ze spelen hier live maar met zijn tweeën en met een sequencer, maar dat wist je vast al. Zeker voor het feit dat ze maar met zijn tweeën spelen vind ik het vrij vet klinken.

Sheplays
reptile71 schreef:
De opnames heb ik al maanden op mijn pc staan. Die beoordeling laat ik aan jou over.

Cradle = Castle = Cradle?

avatar van Castle
Nope, maar ken de heren wel erg goed.
Castle is verwijzing naar stadion het Kasteel.

avatar van reptile71
Zoals het er nu uit ziet zullen de cd's ergens in de loop van volgende week op jullie deurmatten vallen. (voor de Belgen die besteld hebben zal dat mogelijk iets later zijn).

PS: Ook als je geen deurmat hebt hoef je je geen zorgen te maken.

Nou, ik ben benieuwd (ook naar het werk van Alicia natuurlijk).

avatar van reptile71
Werk van Alicia heb ik op de pc wel al gezien, maar ben heel benieuwd hoe het er allemaal gedrukt en wel uitziet. Kijk er echt naar uit. Ben sowieso heel blij dat deze cd er is gekomen.

deric raven schreef:
Nou, ik ben benieuwd (ook naar het werk van Alicia natuurlijk).

Ik ook!

Jij kent het eindresultaat hopelijk wel al??

avatar van reptile71
Net als ik kent Alicia alleen het resultaat op haar beeldscherm (nou ja, ik ken het resultaat op haar beeldscherm dan weer niet maar wel op dat van mij ). Alleen de mannen van Cradle hebben het proefexemplaar van de cd zelf gezien. Voor ons is het dus ook reuzespannend!

Dus eigenlijk bedoel je het zelfde resultaat op mijn beeldscherm, alleen dan wat groter? Verdorie, ik kan de afbeelding ook vergroten.

avatar van reptile71
haha, nee het boekje heeft een voorzijde, achterzijde en binnenkant, er is een inlaycard en een bedrukte cd. Alicia heeft dat allemaal ontworpen en al die files heb ik op mijn beeldscherm gezien. ( in 1001 uitvoeringen haha) Uiteraard is het heel anders om de cd zelf in handen te hebben.

En die verwacht jij ook volgende week?
Ik dacht dat jij er al een in handen had.

avatar van reptile71
Nee hoor, er wordt maar 1 proefexemplaar gegeven en die heeft Johan (Cradle) gehad. Hij mailde mij dat het exemplaar in orde was. Ik ga niet voor hun bepalen of de cd wel of niet in orde is en gezien ik heb ontdekt dat hij net zo'n mierenneuker is als ik ben ik ervan overtuigd dat de cd ook echt in orde is al hij dat zegt.

En al die cd's die verkocht zijn komen bij mij terecht en ik verstuur ze dan naar iedereen die betaald heeft. De enveloppen liggen al kant en klaar te wachten, enige wat nog ontbreekt is de cd.

deric raven schreef:
Jij kent het eindresultaat hopelijk wel al??

Wat reptile zegt....namelijk inderdaad slechts en alleen van mijn eigen beeldscherm....ik heb het drukwerk ook nog niet kunnen beoordelen!

Ik hoorde het van Reptile via een PM. Dus voor jullie is het net zo spannend als voor de rest.

avatar van reptile71
Jep, behalve dat wij de opnames ook kennen die erop staan en het volledige werk van Alicia, maar alles alleen vanaf de pc dus niks tastbaars nog gezien en dat is toch wel het allerleukst natuurlijk.

De planning is: dinsdagavond heb ik alle cd's in huis, woensdag gaat alles op de post, donderdag ligt jullie cdtje op jullie deurmat.

Let wel planning en al vaker is gebeurd dat er iets tussenkwam wat ik niet had kunnen voorzien. Komt bij dat TNT soms moeite heeft sommige van jullie woonplaatsen te vinden en daar soms een paar dagen naar moet zoeken.

avatar van The Scientist
Even paar offtopic dingetjes over TNT verwijderd

prima, The Scientist!

avatar van reptile71
Vanavond heeft Johan (Cradle) de cd's bij me gebracht ter verzending. Was heel gezellig moet ik zeggen, maar dat is teveel off topic.
Erg leuk cd'tje geworden! (vnl het schijfje zelf vind ik er erg mooi uitzien) In elk geval is alles nu klaar voor verzending en gaan ze morgen op de post. Ik hoorde al dat TNT morgen extra mensen gaat inzetten om alles zo snel mogelijk bij jullie af te leveren dus dat zit wel goed.

En hoe klinkt hij??

avatar van reptile71
Hij klinkt lekker. Hij staat net voor het eerst hier op nu, niet te hard want het is al laat en geen zin in een koptelefoon. Morgen maar eens even hard draaien.

Feeder
reptile71 schreef:
In elk geval is alles nu klaar voor verzending en gaan ze morgen op de post.

reptile71 schreef:
In elk geval is alles nu klaar voor verzending en gaan ze morgen op de post.

Na het enveloppen dichtplakken is dat mn volgende taak in dit leuke project
Het was inderdaad gezellig, en het eindresultaat mag er zijn

avatar van Castle
In mijn gedachte hoor ik al de zachte plof van post in het kribbe.
Daarna de sggggt van envelop openen en dan in de CD-speler....

Lin
En ja hoor, om 13.45 vanmiddag met twee tassen vol cd's naar het postkantoor gefietst, om alles over te hevelen in een postzak

Het bezorglot is nu niet meer in onze handen

avatar van pjh1967
Het topic "Wat draai je nu?" zal er morgen rood/zwart gekleurd uit zien !!

haha ja inderdaad

WernerGSF
nummer 1 in de rotatielijst

avatar van Sater
Fuk, ik kom vrijdag pas thuis...