Madonna - Hard Candy (2008)

Pop / R&B

7. Incredible (6:19)
  8. Beat Goes On (4:26)

met Kanye West

9. Dance 2Night (5:03)
  10. Spanish Lesson (3:37)
  11. Devil Wouldn't Recognize You (5:08)
  12. Voices (3:39)
  13. Ring My Bell * (3:54)
  14. 4 Minutes [Junkie XL Remix Edit] * (4:37)

met Justin Timberlake en Timbaland

15. Give It 2 Me [Paul Oakenfold Edit] * (4:59)
  16. 4 Minutes [Tracy Young House Edit] * (3:33)

met Justin Timberlake en Timbaland

17. 4 Minutes [Rebirth Remix Edit] * (3:42)

met Justin Timberlake en Timbaland

18. 4 Minutes [Tracy Young Mixshow] * (6:19)

met Justin Timberlake en Timbaland

19. 4 Minutes [Peter Saves New York] * (10:52)

avatar van BoordAppel
Prima single in ieder geval maar die hoes kan inderdaad echt niet.

aERodynamIC schreef:
En Madonna lacht weer in haar vuistje: iedereen spreekt oeh en ah over de hoes en ze staat daardoor op voorhand al weer in the picture.
Ze weet hoe het werkt

Scherpe observatie!

Father McKenzie
Leuk toch, die midlife crisis, je kleden als een overhitte twintiger en op 16 augustus dit jaar 50 jaar oud worden.
Ik kan het weten, want Madonna is precies 1 dag ouder dan mezelf.

Ach, wat kan mij die outfit eigenlijk schelen, als het besje zich er goed in voelt.
Laat deze plaat dan alsjeblief terug zo sterk zijn als bijvoorbeeld Music of Ray of Light, dan mag ze er van mij zelfs als nonneke (Vlaams voor kloosterzuster) op staan.

avatar van Blackout
Candy Store en 4 Minutes zijn HOTT
Kan niet wachten op de cd!

BoordAppel schreef:
Prima single in ieder geval maar die hoes kan inderdaad echt niet.

Die hoes kan natuurlijk wel . Ik ben ook zeer benieuwd naar "Hard Candy (2008)" . Madonna heeft mij met een nieuw album nog nooit teleurgesteld . Het zal nu niet anders zijn .

avatar van Nickstbo
Ben toch weer benieuwd hoe het gaat klinken..
De hoes is wel grappig , enkel zo beschamend om af te geven aan de kassier

avatar van Hans Brouwer
In onze plaatselijke cd winkel staat een kassiere die altijd is gekleed in een zwart leren pakje . Ik denk niet dat zij er moeite mee heeft als ik straks het nieuwe album van Madonna bij haar kom afrekenen .

avatar van Peter88
De single 4 Minutes To Save The World is op dit moment een guilty pleasure van mij. Erg lekker nummer. Dus ik ben benieuwd naar wat voor album het voor de rest gaat worden. Al is die hoes natuurlijk afgrijselijk. Wat mij betreft tot nu toe de lelijkste hoes van het jaar. Maar dat zegt natuurlijk nog niets over de tracks van het album

avatar van Renske24
Ten eerste je kan zo'n cd-hoes van Madonna verwachten. Zo is ze nou eenmaal. Ook al wordt ze 50..

En ten tweede de single, '4 Minutes' feat. Justin en Timbaland, vind ik erg leuk .
Voor de rest heb ik het album nog niet gehoord, maar ik denk niet dat ie heel erg gaat teleurstellen.

x

avatar van musicman13
zij is echt gestoord!! 4 minutes is erg goed. maar om nou op je 49e als een hoer verkleed te gaan come on!!

ben wel benieuwd naar et album ondanks dat ik niks met maddy heb!

avatar van djarend
Hans Brouwer schreef:

Kan die niet bij mij komen werken ik zoek nog iemand voor op zaterdagen in de winkel

avatar van Djarune
Vind de single 4 Minutes echt vreselijk!. Als haar hele album zo gaat hoef ik het niet te luisteren. Waarom gedraagt ze zich niet volwassen!?

avatar van L_in_love
Wat een afschuwelijke hoes zeg!

avatar van Hans Brouwer
Ik heb vanmiddag "4 Minutes" gedownload . Prima single .

avatar van madanny
Inderdaad goede single, ben benieuwd wat de rest van het album brengt.

avatar van Reijersen
1,0
Uitstekende single inderdaad en daarbij een toffe clip (reeds toegevoegd, nog even op de goedkeuring wachten). Valt goed samen Madonna en J.Timberlake. (en damn wat kunnen die twee dansen)

Voorbarige stemmen en reacties daarop verwijderd.

Teleurstellende single trouwens.

avatar van jelmer19
ben ik met je eens herman.
Single vind ik ook erg slecht!!

Misschien moet ik hem nog een paar keer horen. Het is die bekende Timbaland-sound, maar waar ik zijn producties voor Nelly Furtado (mn. Promiscuous Girl) en Justin Timberlake echt geweldig vond, weet ik het nu wel... Echt slecht is het ook niet, maar ik was echt verslaafd aan Hung Up destijds. Dat zie ik nu niet gebeuren.

0,5
Het is geen Timbaland sound maar helemaal MA-DONNA! En de clip is yummy! Ik zou er bijna hetero van worden!!!

avatar van realmadrid23
Het is zeker wel een timbaland sound ( ben een timbaland fan zelf) .
Super single is het trouwens !!

0,5
Schatje dit past niet in het rijtje Maneater en Sexyback thuis. Madonna heeft haar eigen sound en het nummer heeft slechts invloeden van Timbaland maar het is vooral Madonna.

avatar van musicfriek
Schatje, ik volg Madonna al vanaf 1983 en ik kan je zeggen dat 4 Minutes een van de slechtste singles is die ze ooit gemaakt heeft. (Echt, wat tergend slecht!! )

En dit is geen Madonna ten voeten uit, wat een slechte productie en aan het eind nog even teren op oud succes (tick tock tick tock)

Joy
kheb het zojuist ook gehoord

dit is wel heel er 13 in dozijn

het had gezongen kunnen worden door om het even elke andere artiest a la spears of nog een batterij van die takientloze kippen

zegt genoeg denk ik

avatar van tnf
tnf
Eens met musicfriek en Joy. Ik vond het al vanaf het begin niet veel, maar het nummer lijkt steeds vervelender te worden. Afgezien van het vreemde artwork van het album waar het op staat, en het feit dat ze de muzikale trends van twee jaar terug volgt (dat zijn we van Madonna niet gewend...), komt het nummer op mij heel overgeproduceerd, plastic en identiteitsloos over. Eigenlijk voelt het gewoon heel leeg, ondanks de volgepropte productie.

Het is gewoon vermoeiend voor mijn oren - en ik heb zo'n idee dat dit via alle mogelijke vormen van media nog vaak op me af gaat komen.

Madonna kan echt veel beter dan dit.

(Hard Candy zal me ongetwijfeld graag willen wurgen na deze reply...)

avatar van Bertus
Ook ik vind het helaas een slap, saai en, jawel, nogal seksloos nummer. Veel beter kan ik het niet uitdrukken maar ik vermoed dat men wel snapt wat ik ermee bedoel Dat blikkerige, dat onoriginele, dat geile om het geile - waarmee alle geilheid direct weg is...

0,5
Nou ja, er zullen altijd mensen zijn die een bepaalde periode van haar niet leuk vinden maar het feit is dat ze voor altijd zal overheersen. Er is niemand die ook maar in de buurt komt van Madge

Ze werkt met Timbaland en Justin omdat ze hun muziek leuk vindt, niet omdat ze zonodig een hit wil hebben. Madona heeft al meerdere keren gezegd dat de charts haar niet boeien en dat het gaat om de emotionele connectie met mensen. En dan nog, ik vind dat ze het recht heeft om weer naar succes in de V.S. te verlangen. Daar deed ''Confessions On A Dance Floor'' is minder goed en het is immers haar geboorteland en een belangrijke markt. Het volgende album zal ongetwijfeld weer alternatief zijn maar ik ga zeker weten van dit album genieten!

MY SUGAR IS RAW STICKY N SWEET

avatar van Nickstbo
Het volgende album....?
Zou ze......er...nog...een .... maken ?

avatar van realmadrid23
hard candy schreef:

schatje, juist wel.. "vooral madonna""?? slaat helemaal nergens op, het is toch echt de beat wat het nummer zo goed maakt, want de lyrics zijn gewoon standaard ..

ohwja moet je niet alvast een 5 geven ?? haha:P

avatar van musicboy
Schatjes, ik denk dat velen de cd zullen kopen voor de hoes. Dat er dan ook werkelijk nog een schijfje bijzit, is aardig meegenomen.