Mariah Carey - E=MC² (2008)

Pop / R&B

5. Side Effects (4:22)

met Young Jeezy

6. I'm That Chick (3:31)
  7. Love Story (3:56)
  8. I'll Be Lovin' U Long Time (3:01)

met T.I.

9. Last Kiss (3:36)
  10. Thanx 4 Nothin' (3:05)
  11. O.O.C. (3:26)
  12. For the Record (3:26)
  13. Bye Bye (4:26)
  14. I Wish You Well (4:35)
  15. Heat * (3:35)
  16. 4real4real * (4:15)
Kan echt niet geloven dat ze er weer een #1 bij heeft. Die Amerikanen zijn echt gestoord.

avatar van musicman13
hahaah mensen vinden het raar dat touch my body op 1 staat. grappig want zij is een van de weinige artiesten die nog echt kan zingen!!! ongelooflijk!! die haat tegen haar kan ik niet echt tegen. maar ja mening is mening!!

maar mensen nemen geloof ik ook niet de tijd om naar haar te luisteren en op deze site is bijna niemand weg van R&B.

Haat ?

En als jij nou de tijd nam om beter te spellen en hoofdletters zou gebruiken dan is de haat ook weg, probeer maar.

avatar van Ericos
Best een leuke plaat..
Ik moet nog even aan de nummers wennen en ze wat beter beluisteren, voorlopig nog 3,5 ster!

Tot nu toe vind ik vooral 'Migrate' en 'Bye Bye' eruit springen, wat waarschijnlijk allebei een single worden.

avatar van MJ_DA_MAN
Relax schreef:
Haat ?

Ach Relax, let niet of dat geval. Musicman13 kan er niet tegen als mensen kritiek hebben op zijn idooltjes en bestempeld het dan meteen met haat.

avatar van AstroStart
Leuk album voor fans, maar niet voor mij. Enige nummer dat ik wel aardig vind is Bye Bye. Verder klinkt het allemaal gelikt en netjes, maar nogmaals, niets voor mij.

Waar ik haar vorige plaat zeker lekker vond, vind ik deze stukken minder.Ik vind dan ook de sound stukken minder, jermaine dupree en consorten, zette haar dit keer niet op een topbeat. Sterker nog Tpain geeft mij alleen maar pain aan mn nagels. Want deze trekken diep in het tafelblad bij het horen van wederom zo'n vocoderplaatje

Dat ze kan zingen staat vast, dat doet ze al vele jaren en daar zit het 'm nou net in. Als je bedenkt dat voetballers op hun 30 op de top zijn hebben zangers en zangeressen het toch een stuk moeilijker. De dame heeft daarbij niet altijd het juiste inzicht voor de producers, da's helaas.

prachtig album!!! minder goed dan the emancipation maar wel een dikke 4,5

Ik heb dit album even kort geluisterd en moet eerlijk zeggen dat het een heel goed album is. Lekkere beats en goede features met andere artiesten.

Ik moet dit album nog even gaat luisteren voordat ik er echt een goed cijfer aan kan geven.

nadat het gesuis in mijn oren (ontstaan door de eerste 5 seconden van het album) een beetje was afgenomen moet ik zeggen dat het album best lekker klinkt. wellicht een beetje overgeproduceerd maar eigenlijk verwacht je dat wel een beetje... 3* tot nu toe...

Ik heb zeker geen afkeer van R&B, maar deze plaat is gewoon niet zo schitterend. Het is quo productie af en toe een kopie van de vorige (bedankt JD), wat ervoor zorgt dat het al wat zwakker overkomt. Ze kan idd nog altijd mooi zingen, ze heeft een mooie stem en weet er wat mee te doen, maar dit is gewoon niet vernieuwend genoeg. Ook dat T-Pain gedoe weer, pff, het klinkt wel goed maar uiteindelijk is daar ook niet zoveel aan. The feature van Jeezy is gewoon zwak. Ik zal het nog wat tijd geven, maar voor nu 2.5...

avatar van madanny
Ik heb het album al sinds vrijdag ( lag in de Extrazone) , en moet toegeven dat ik weinig verwachtingen had na de single Touch my body . Maar kijk, er staan een aantal goede nummers op zoals het in een lichtjes reggae ritme gedrenkte Cruise Control, het 70's klinkende I'm that chick, het radio vriendelijke ( zou een goede single zijn) O.O.C. Mijn grote favoriet op deze cd is Side Effects. Ok hij kan The Emancipation of Mimi niet echt evenaren, maar al bij al een goed ( en zoals eerder gemeld overgeproduceerd) album geworden.

1,0
Saai, voorspelbaar, slecht, standaard. Maar goed, wie had er dan ook iets anders verwacht.

avatar van musicman13
jij heb geloof ik niet eens geluisterd naar het album

Relax
Dus in de toekomst moet ik mijn album maar 2x4=8 noemen.

avatar van DayBreaker
wel een aardig album. het begint echt onwijs sterk met migrate, maar wordt daarna slechter met elk nummer.

ik vind de cover wel onwijs leuk.

avatar van thomzi50
Heeft in de eerste week in Amerika al bijna 500 000 exemplaren verkocht.

avatar van *San*
Nu al de best verkochte cd in een week van Amerika in 2008. Door de 500000 verkochte cd's.

avatar van kaztor
Wat een kinderachtig gedoe allemaal.
Luister toch gewoon naar wat je leuk vind en laat anderen in hun waarde!

Gezeur over Madonna verwijderd.

Ik vind het nieuwe album van Mariah zeker geslaagd. Er staan veel goede liedjes op zoals "Migrate", "Cruise Control", "Touch My Body", "Side Effects", "I'll Be Loving You Long Time" en "Bye Bye". Ook de rest vind ik zeer goed te doen. Ik snap de kritiek van sommige mensen wel dat het té geproduceerd/voorspelbaar zou zijn. Ik heb hier echter geen problemen mee, want voor mij luistert het gewoon lekker weg. 4* voor E=MC2!

avatar van LucM
De single "Touch My Body" onlangs gehoord en het stelde mij erg teleur : een aalglad geproduceerd R&B-nummer dat voortkabbelt zonder dat het mijn aandacht kan trekken of vasthouden. Mariah Carey heeft eerder bewezen een begenadigd zangeres te zijn, zeker in haar eerste albums, maar dat hoor ik niet in dit nummer en ik vrees dat haar album niet veel beter zal zijn.

avatar van orbit
De titel van de plaat om haar domheid te onderstrepen?

avatar van NewYorkCityLight
De titel is al veel te wiskundig

Energie is gelijk aan de massa maal de lichtsnelheid (300 000 km/s)^2

LoveStoned
Touch my body, is zo'n foute heerlijke videoclip. Inderdaad: de albumnaam wilt haar laten zien zo van kijk-mij-nou-eens-slim-doen.

Relax
Of een E is gewoon gelijk aan een Emcee maal 2.

avatar van Bastet
Ik heb niet zo veel met dit album, maar de tricky remix van ''touch my body'' is wel een lekker nummer om op te dansen!

avatar van predator
Lekkere plaat, net zoals de vorige. Zeker met dit weer niks mis mee.