Kane - Everythingyouwant (2008)

Label: Universal

1. Catwalk Criminal (2:54)
  2. Wanna Make It Happen (3:47)
  3. Shot of a Gun (3:08)
  4. Yeah Yeah Yeah (2:44)
  5. Everything You Want (3:27)
  6. It's London Calling (3:41)
  7. R.E.A.L. (3:42)
  8. Somewhere Close (1:45)
  9. NYC Soul (3:30)
  10. Tough (3:12)
  11. Are You Feeling It? (3:36)
  12. I Belong to You (5:18)
0,5
Oeff dit album is te ernstig, wat een neprockers!
En die Dinand is zó arrogant...

timon
Wat een mateloos overschatte nep rock formatie! Vanaf dag 1 is het een grote PR machine die deze troep over Nederland uitspreidt. De ene na de andere prijs won deze 2-mans formatie met huurlingen. Vindt je het gek als het management zelf de stemmen uitbrengt op diverse sites? De ambitie om net als Golden Earring door te breken in het buitenland is nooit gelukt. Kane (Den Haag) droomde over een internationale doorbraak en Within Temptation (Gouda) deed het ondertussen gewoon. Wat frustrerend voor Dennis & Dinand. En de enige nummer 1 hit in Belgie "Rain down on me" kwam er, omdat die gemixt was door ene Tiesto. Ook internationaal succesvol!

avatar van dynamo d
Catwalk criminal, Shot of a Gun, Everythingyouwant en R.E.A.L., best lekkere nummers. Kan me geen bal schelen als zoveel Kane niet goed vinden, ik vind het best lekker om naar te luisteren.

avatar van Bert Wasbeer
Koefnoen said it all...

Adrirovers
Deze is inderdaad niet zo goed, hoewel die Catwalk Criminal wel een heel vet nummer is.

Misterfool
saaie rock die pretendeert meer te zijn en kan die zanger eens ophouden te hijgen. het irriteert nogal. Voor een band die massa's prijzen binnen haalt vind ik dit allemaal wat inspiratieloos. Waar zijn die velvet underground invloeden nou jongens

avatar van VanDeGriend
Misterfool schreef:
Waar zijn die velvet underground invloeden nou jongens
Ik meen dat uitspraken dienaangaande bij het laatste album horen.

Joy
Bert Wasbeer schreef:
Koefnoen said it all...

haha indeed

washed out wannabe

88Fabian
Dit is een enorm *** band eerlijk gezegd.jeetje wat zijn ze overschat zeg
niet normaal,het valt me nog mee dat ze hier geen hoge score hebben.

0,5
Oke dit zijn eigenlijk allemaal kutnummers. Meer kan ik er niet over zeggen. Maar ik vond No Surrender dan wel weer goed.

avatar van xrockerx
Kane tja

hoe kunnen mensen in god geloven terwijl een Dinand nog steeds stembanden heeft en Dennis nog steeds vingers

dit product...ja want het is een product om onze dinand een beroemd icoon te maken (aangezien er totaal geen gevoel in zit, wie gaat er anders meteen na de dood van je vrouw ff lekker een song uitbrengen met vals sentiment)

dat mensen hierin trappen is werkelijk niet te snappen...zelfde mensen die PVV stemmen gok ik

avatar van pureshores
begrijp de hele Kane hype ook niet en waarom ze zoveel media coverage krijgen...
Vind dit echte 538 "rock "(= kapotdraaien op het moment dat het hip is en dan nooit meer zoals alles daar)

Maar vond Catwalk criminal enigzins te doen vergeleken met andere singles, die bliepjes zijn nog wel grappig :S

avatar van lovegun
Is hier al gezegd dat het intro van Catwalk Criminal verdacht veel op No Wow van The Kills lijkt?
Bij deze dan.

Joy
bietje vergezocht maar de clip van dat nummer heeft wel dezelfde stijl

ach, originele is kane nooit geweest en zal het nooit worden ook

avatar van lovegun
Jaa die clip lijkt er ook op, dat was me niet eens opgevallen :' )

Maar ik bedoel ook de opbouw in beide nummers,
zegmaar het geblieb aan het begin die steeds harder en sneller gaat en dan springt de gitaar er halverwege in.
u snapt?

Ik vind ze zo slecht dat ik niet eens een album ga beluisten dus kan ik ook geen stem geven.
Wel vreemd dat kane-haters (waaronder ikzelf) een lage stem uitbrengen want dan hebben ze het album ook geluisterd.
Verspilling van mijn tijd in ieder geval.
Voor iedereen die het mooi vind: Lekker genieten!

sweet like honey melting over meeeeeeeee (HIJG) aldus Dinand
Ik kan ook niet naar de albums luisteren wan zal ze nooit en te nimmer kopen/lenen maar met de singles werd je wel doodgegooid als je gedwongen op het werk moet luisteren

Naast catwalk criminal (en dan is het nog maar soso) kon ik alleen Damn those eyes waarderen maar dat was voordat het hele arrogantie offensief begon-toen waren ze net begonnen en nog niet constant overal te zien/horen

Damn those eyes vond ik ook nog wel aardig..
Daarna begon hij teveel te zingen alsof ie aan 't poepen is.
Jammer.... een paar aardige muziekanten en een hele matige irritante zanger.

avatar van pureshores
het zijn er uiteindelijk maar 2-volgens mij jagen ze iedereen weg met hun gehijg/gedrag

ach, die ene doet iig niet alsof ie de ster van de wereld is, die met die gitaar ja

hoorde wat flarden intevriew waarin hij aangaf zichzelf niet zon hele goeie gitarist te vinden, en er nogal slordig op weg speelde bij een concert, geen hond die het hoort natuurlijk, vonnut wel bescheiden en eerlijk ook

avatar van pureshores
net dat Koefnoen clipje bekeken-schitterend :):)

avatar van Ducoz
1,0
Zo wat was dit toch een gods gruwijlijke kut plaat zeg, die kon je toen spciaal bij de FRS, FRS Only! Pre-orderen, zou weer een goed album worden!

Je kent Kane, een of 2 hitjes en de rest is gewoon pure bagger.
Dinant Woesthof die net doet alsof zijn leven zo zwaar is, net alsof hij die rockstar is die een moeilijke jeugd heeft gehad, zijn tienerjaren zonder ouders heeft moeten doen en blabla..
De cliché's stromen er af, en het is allemaal geacteerd. Dat is het ergste

avatar van Doc
Doc
Ducoz schreef:

Kutplaten moet je ook nooit pre-orderen.
Gewoon bij de erkende kutplatenzaak om de hoek halen.

avatar van Ducoz
1,0
Ik heb hem dus ook nooit gepreorderd.

Ik heb hem des tijds nog gedownload omdat er zo veel ophef werd gemaakt door de FRS.

Maar wat een jank plaat zeg, o mijn god... een van nederlands slechtste export producten... net als Destin, ookal zo'n dwijlband.,..(we hebben er ongetwijfeld meer)

mijn vrijdagmiddagpauzebesteding:

zoek het postieve bericht bij het kane album

toegeven,zonder kane geen leuke reacties

avatar van pureshores
ik denk dat elke band invloeden van anderen overneemt en iedereen moeite heeft om met iets origineels op de proppen te komen. Waarom men over Kane valt is waarschijnlijk omdat zij pretenderen iets nieuws te doen of boven de massa uit te komen terwijl het een soort tribute band van U2 is.
Ik kan slechts op de singles afgaan maar bijvoorbeeld bij Catwalk criminal (die ik dan nog enigzins kan luisteren ) krijg je wel het gevoel van"oja U2 gebruikt ook danceinvloeden en stemvervormers, laten wij dat ook maar eens doen en nog een portie hijgen erbij"

Het is trouwens erg rustig rond D en D, hebben ze het opgegeven the american dream??

Ik vind dat als je steengoede muziek maakt, je daar best trots op mag zijn en dat ook best mag uitdragen met een lichte arrogante houding, echter, in dit geval is het muzikaal vooral enorm middenmaat en slecht, en dan kan je die houding wel aannemen maar krijgt het iets belachelijks sneu

Het publiek wat dat niet doorziet, en overblijft is amper kritisch , heeft geen kennis en verstand van werkelijk goede muziek en daar draait het bedrijf Kane dan ook op

Je kan het ver schoppen op die fiets zo blijkt

avatar van pureshores
ik liep straks terug van een bedrijfsfeest en kwam langs een cafe waar rain down on me uit schalde-toen bedacht ik me weer hoe dramatisch deze groep is

avatar van Ronald5150
Op "Everythingyouwant" slaat Kane de plank volledig mis. Ik vind Kane niet eens zo'n slechte band. Op hun debuutplaat klonken ze nog fris en met "Fearless" hebben ze mijn inziens een prima plaat afgeleverd. Maar op "Everythingyouwant" is niets van dat alles terug te horen. Er wordt te krampachtig geprobeerd hip te klinken door geluidjes, bliepjes en effecten aan het geluid toe te voegen. Dat doel wordt volledig gemist, en wat overblijft is een slappe plaat met een overdaad aan pretentie.

avatar van pureshores
ik hoor nu voor de 3e keer dat nieuwe nummer Come together.
Blijkbaar heeft men nu bedacht dat na Pearl Jam en U2 dit keer The Killers nagedaan gaan worden