bennerd schreef:
Doe wat je niet laten kunt, maar het lijkt me een vreemde redenering, je moet wel een echte Black Metalfan zijn.
In welk opzicht is dit een vreemde redenering? Ik ben kunstenaar en heb gewerkt voor bands als Lugubre, Avichi, Teratism, Funeral Cross (met Unleashed leden) en nog vele anderen. Ik ben zeker een Black Metal fanatiekeling, maar ik ben ook zeer fanatiek in Klassieke muziek, Trance, Ambient, Martial, Electro, Darkwave, Thrash Metal en ga zo maar door. Ik ben in geen opzicht een cliché Black Metal fan, maar ik ben inderdaad van mening dat Black Metal niet voor iedereen is. Het zou niets uit moeten maken, want ongeacht de definitie van Black Metal, is het ook gewoon een vorm van muziek en wie ben ik om te zeggen dat bepaalde mensen hier niet naar mogen luisteren? Echter, als mensen die nog maar net in aanraking zijn gekomen met het genre lopen te verkondigen dat De Mysteriis Dom Sathanas het beste album ooit is, dan is dat voor mij - een fanatiekeling met een eige grafisch bedrijfje voor Black Metal bands en een eige label - vrij pijnlijk, en ik vind het daarom geen vreemde redenering als ik zeg dat dit niet de juiste plek is voor de albums die ik hoog acht. Er zijn vele idioten in elk muziek genre, maar op bijvoorbeeld metal-archives heb ik meer het gevoel dat men weet waar men over spreekt (met uitzonderingen), en dit is ook de plek voor underground releases en echte fanatiekelingen, die hun albums niet kopen bij Mediamarkt, maar hun spul halen bij underground labels zoals dat ging in de vroege jaren van Black Metal waar velen van jullie schijnbaar naar opkijken.
Het is vooral de bedoeling van de site om een profiel aan te maken en je daar ook effectief mee bezig te houden. Users die zo even een profiel aanmaken om wat kritiek te geven op een band en we dan niet meer terug zien kunnen hier echt wel gemist worden.
Ik meen mij niet te herinneren gezegt te hebben dat ik even kritiek laat horen en dan verdwijn. Ik blijf hier en laat hier en daar horen wat ik van iemand zijn mening vind, of laat zelfs eens af en toe horen wat ik van een album vind. Ik heb enkel gezegt wat de reden was voor het aanmaken van mijn profiel. Over verdere intenties heb ik het niet gehad.
Daarnaast is het vooral belangrijk dat men zijn mening laat horen. Het is verder irrelevant hoe lang men hier verblijft. Ik zou zo zeggen, als iedereen zijn profiel telkens maar één dag behoudt om even zijn mening te uiten, functioneerd de website niet anders als nu. Zolang men meningen blijft geven functioneerd alles naar behoren.
Bennerd, ik mag concluderen dat je zeer zeker een redelijke hoeveelheid intelligentie bezit, maar je argumenten hebben niet al teveel impact doordat je vaak niet goed leest. Overigens wil ik wel weten dat ik je kritiek waardeer. Ik probeer hier over het algemeen niemand zwart te maken; Mijn intentie is het uitlokken van meningen. Ik blijf hier tenslotte voor vermaak.